Vacatures

 
 

Vacature zoeken
OpleidingsniveauVakgebied
RegioFunctienaam
 
 
 
Hulpmonteur HekwerkenRegio Zuid Holland
Als hulpmonteur ga jij met een ervaren collega mee op pad.
'S ochtends om 06:00 verzameld iedereen op kantoor en gaat de dag van start.
De projecten worden toegewezen aan ieder team, de materialen worden in de bussen ingeladen en off we go!.....
Meer over de functie Hulpmonteur Hekwerken »
 
TegelzetterRegio Zuid Holland
Onze opdrachtgever is bij voorkeur op zoek naar een ervaren tegelzetter die toe is aan een nieuwe uitdaging en zelfstandig projecten tot een goed eind kan brengen. Uiteraard met ervaring in de nieuwbouw en renovatie voor zowel wand- als vloerwerk.

Als tegelzetter ben je, zoals dat zo mooi gezegd wordt, het visistekaartje van ons bedrijf en presenteer je ons door een stukje kwaliteit af te leveren met een keurige afwerking.

D.....
Meer over de functie Tegelzetter »
 
Werkvoorbereider (Nieuwbouw)Regio Zuid Holland
Als werkvoorbereider binnen deze organisatie heb je een zeer belangrijke en cruciale rol binnen het bedrijf/team. Je bent hierin een ontzettend belangrijke schakel en het eerste aanspreekpunt van de klant met name in het begin van het proces.

Je vertaalt de wensen van de klant naar haalbaarheid en verwerkt deze in de uitvoering. Je bereid de werken voor en plant alles en iedereen in gedurende het project. Gedurende de bouw verzorg je .....
Meer over de functie Werkvoorbereider (Nieuwbouw) »
 
Inspecteur Hijs en HefwerktuigenRegio Zuid Holland
In de functie wordt je verantwoordelijk voor het beoordelen van de conditie van de diverse werktuigen. Je takenpakket zal o.a. bestaan uit het bezoeken van diverse inspectie locaties en het uitvoeren van inspecties, het opstellen van inspectie rapporten, het opmaken en ondertekenen van deze rapporten en het bijwonen van Pre-inspection meetings......
Meer over de functie Inspecteur Hijs en Hefwerktuigen »
 
SchilderRegio Zuid Holland
Hoe ziet je dag als schilder eruit?

Groot onderhoud:

Je stapt meestel om 07:30 uur samen met je collega's de keet uit. Je pakt je spullen uit de container, terwijl de voorman de stroom erop zet van de hangbak aan de achterzijde van de flat waaraan je bezig bent. (Je wilt tenslotte niet bij iedereen aanbellen om op het balkon te komen maar laat je afzetten door de hangbak). Je staat, samen met een andere collega, op de vijf.....
Meer over de functie Schilder »
 
Projectleider Schilder- en OnderhoudRegio Zuid Holland
Als Projectleider ben je een belangrijke schakel en ben je samen met de werkvoorbereider/calculator van begin af aan betrokken bij jouw eigen project(en). Het begint met de voorbereiding; installeren bouwplaats, bestellen/afroepen materiaal/materieel, inplannen personeel, contracteren van onderaannemers en het maken van een planning.

Bij de uitvoering ligt eveneens de eindverantwoording in jouw handen en ben je dagelijks in contact me.....
Meer over de functie Projectleider Schilder- en Onderhoud »
 
GlaszetterRegio Zuid Holland
Om succesvol te worden en zijn binnen de organisatie wordt er van je verwacht dat je zelfstandig met een glaswagen of auto op pad gestuurd kan worden om klussen/bonnen af te werken bij klanten. Je werkt netjes en secuur, komt je afspraken na en zorgt er uiteraard voor dat de klant tevreden is. Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf en dit breng je ook over naar de klanten. Je bent daarnaast ook servicegericht en signaleert meer- minder .....
Meer over de functie Glaszetter »
 
(Allround) TimmermanRegio Zuid Holland
Bij voorkeur zijn wij op zoek naar vaklieden m/v met enige ervaring in het vak. Je hebt bij voorkeur dus al ervaring in de aan- en verbouw, renovatie en/of onderhoud in het particuliere segment of bent bekend met het werken aan zg. bonnenwerk.

Naast het reguliere timmerwerk komen er veel bijkomende werkzaamheden voor waarbij het prettig zal zijn als je het e.e.a. zelf zou kunnen. Denk hierbij aan:
- Een stukje schilderwerk
-.....
Meer over de functie (Allround) Timmerman »
 
Consultant Technics (Fulltime)Regio Zuid Holland
Carrera Technics, onderdeel van Carrera Recruitment, is op zoek naar een commercieel talent met ervaring in de arbeidsbemiddeling in de sector techniek.

Ben jij gedreven, enthousiast en beschik je over een dosis lef, verantwoordelijkheidsgevoel en ga je voor het beste resultaat? Wil jij graag kandidaten aan hun ideale baan helpen en zet je hiervoor hier alles op alles? Dan is werken bij Carrera Technics jouw nieuwe doel voor 2017!
Meer over de functie Consultant Technics (Fulltime) »
 
Calculator Planmatig OnderhoudRegio Zuid Holland
Als Calculator ben jij de eerste die de aanvraag van de klant in behandeling neemt en de daarbij behorende werkzaamheden uitvoert. Ze mogen niet vreemd voor je zijn maar zetten ze toch even uiteen:

- Het inventariseren en uitwerken van hoeveelheden
- Je inspecteert het object en stelt hierbij een inspectieverslag op.
- Je stelt begrotingen op voor het uit te voeren werk, in te zetten materiaal en materieel en stelt hierbij .....
Meer over de functie Calculator Planmatig Onderhoud »
 
 
Pagina 1 van 1   Toon 50 | 100 | 250 | Alle
 
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer