Vacatures

 
 

Vacature zoeken
OpleidingsniveauVakgebied
RegioFunctienaam
 
 
 
TegelzetterRegio Zuid Holland
Onze opdrachtgever is bij voorkeur op zoek naar een ervaren tegelzetter die toe is aan een nieuwe uitdaging en zelfstandig projecten tot een goed eind kan brengen. Uiteraard met ervaring in de nieuwbouw en renovatie voor zowel wand- als vloerwerk.

Als tegelzetter ben je, zoals dat zo mooi gezegd wordt, het visistekaartje van ons bedrijf en presenteer je ons door een stukje kwaliteit af te leveren met een keurige afwerking.

D.....
Meer over de functie Tegelzetter »
 
Inspecteur Hijs en HefwerktuigenRegio Zuid Holland
In de functie wordt je verantwoordelijk voor het beoordelen van de conditie van de diverse werktuigen. Je takenpakket zal o.a. bestaan uit het bezoeken van diverse inspectie locaties en het uitvoeren van inspecties, het opstellen van inspectie rapporten, het opmaken en ondertekenen van deze rapporten en het bijwonen van Pre-inspection meetings......
Meer over de functie Inspecteur Hijs en Hefwerktuigen »
 
Projectleider Schilder- en OnderhoudRegio Zuid Holland
Als Projectleider ben je een belangrijke schakel en ben je samen met de werkvoorbereider/calculator van begin af aan betrokken bij jouw eigen project(en). Het begint met de voorbereiding; installeren bouwplaats, bestellen/afroepen materiaal/materieel, inplannen personeel, contracteren van onderaannemers en het maken van een planning.

Bij de uitvoering ligt eveneens de eindverantwoording in jouw handen en ben je dagelijks in contact me.....
Meer over de functie Projectleider Schilder- en Onderhoud »
 
(Allround) TimmermanRegio Zuid Holland
Bij voorkeur zijn wij op zoek naar vaklieden m/v met enige ervaring in het vak. Je hebt bij voorkeur dus al ervaring in de aan- en verbouw, renovatie en/of onderhoud in het particuliere segment of bent bekend met het werken aan zg. bonnenwerk.

Naast het reguliere timmerwerk komen er veel bijkomende werkzaamheden voor waarbij het prettig zal zijn als je het e.e.a. zelf zou kunnen. Denk hierbij aan:
- Een stukje schilderwerk
-.....
Meer over de functie (Allround) Timmerman »
 
Consultant Technics (Fulltime)Regio Zuid Holland
Carrera Technics, onderdeel van Carrera Recruitment, is op zoek naar een commercieel talent met ervaring in de arbeidsbemiddeling in de sector techniek.

Ben jij gedreven, enthousiast en beschik je over een dosis lef, verantwoordelijkheidsgevoel en ga je voor het beste resultaat? Wil jij graag kandidaten aan hun ideale baan helpen en zet je hiervoor hier alles op alles? Dan is werken bij Carrera Technics jouw nieuwe doel voor 2017!
Meer over de functie Consultant Technics (Fulltime) »
 
 
Pagina 1 van 1   Toon 50 | 100 | 250 | Alle
 
 
 
Specialisme
 
Volg ons op
Facebook
Twitter
Linkedin
 
 
Contact Informatie
Houtzaagmolen 109
2986 GE Ridderkerk
0180 - 422585
info@carrerarecruitment.nl
 
 
Copyright © 2013 Carrera Recruitment BV. All rights reserved. Made by Smart FMS
SitemapDownloadsAlgemene voorwaardenDisclaimer