5 redenen om als werknemer contact met ons op te nemen

5 redenen om als werknemer contact met ons op te nemen

Jouw ideale baan, specialist in de techniek, goede work-life-balance, altijd op tijd je geld en één vast contactpersoon; jouw coach. We lichten ze hieronder toe.

Jouw ideale baan
Op een jonge leeftijd wordt het je al gevraagd; “Wat wil jij later worden?”.
Je maakt een keuze die jou op dat moment leuk lijkt, maar wil jij jouw huidige werk blijven doen tot jouw pensioen? Misschien vind jij het werk van jouw collega wel veel leuker en zou je het liefst ruilen! Wij kijken met jou mee naar een baan die wèl bij jou past!

Specialist in de techniek
Wat ons kenmerkt is dat wij niet zomaar technisch personeel bemiddelen, maar jou echt snappen. En als wij het niet snappen, dan vragen we het aan jou, want jij bent onze specialist. We doen moeite om jouw functie te begrijpen. Zo zijn wij door de jaren heen gespecialiseerd geraakt in procestechniek, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde en metaaltechniek.

Goede work-life-balance
Plezier in jouw werkt zorgt ervoor dat jij met veel energie naar huis gaat. Thuis aankomen met veel energie zorgt weer voor een goede vibe thuis. Zo kun je de beste versie zijn van jezelf en daar heeft tenslotte iedereen het meeste aan.
We kijken daarom samen met jou naar wat jij wilt en zoeken daar de meest passende vacature op. Daarnaast bespreken we ook met de klant jouw wensen en hebben we een open en eerlijke communicatie. Dit werkt gewoon het beste!

Altijd op tijd je geld
Wij hebben twee super fijne collega’s die altijd jouw salaris op tijd uitbetalen. Geen gezeur, gewoon doen!

Eén vast contactpersoon, jouw coach
Er is niets vervelender dan steeds weer een ander contactpersoon aan de telefoon te hebben. Daarom dat wij voor elke specialisatie één coach hebben. In ons geval is dat:

Kim (0180-422585 / kim@carrera-technics.nl)
– Installatietechniek
– Werktuigbouwkunde
– Metaaltechniek

Lisa (06-18597187 / lisa@carrera-technics.nl)
– Elektrotechniek
– Procestechniek

In een intakegesprek kijken we met je mee in wat je graag wilt en bij welk bedrijf. We geven je bruikbare tips als dat nodig is en gaan eventueel met je mee op gesprek bij de klant. Je staat er nooit alleen voor, we doen het samen!
Wanneer jij jouw nieuwe uitdaging gevonden hebt maken we alles voor je in orde en na jouw start blijven we met je in contact om te kijken of alles goed gaat.