Als dame in de Auto-technische personeelsbemiddeling

Het is net alsof je een cadeau krijgt, maar geen idee hebt wat het is. Toch reageer je enthousiast! “Oh wat leuk, bedankt!”

Dit is vergelijkbaar met ons als Carrera Technics. Iedere week posten wij leuke technische foto’s, succesvolle bemiddelingen, informatieve blogs en raadsels op Social Media. Er wordt enthousiast gereageerd en onze berichten worden “geliked”, maar wie is Carrera Technics?

Ik zal mij even voorstellen; “Michelle van Kranen, aangenaam kennis te maken!”. In september 2017 ben ik gestart bij Carrera Technics, een onderdeel van Carrera Recruitment. Hier werk ik samen met mijn collega Kim Lagerwerf, wij zijn “de dames van techniek”. Bij Carrera is het van belang dat je doet wat je leuk vind en waar je interesses liggen. Je kunt kandidaten namelijk beter bemiddelen wanneer je verstand hebt van de branche. Eerlijk is eerlijk, niemand wil werk doen wat je niet leuk vind of waar je de ballen niet van snapt?! Dat is waar wij naar streven, een optimale bemiddeling tussen de klant en kandidaat.

Daarom heb ik gekozen voor de Automotive! Ik hoor je denken, “een dame in de autotechniek?”. Jazeker! Hier ligt inderdaad mijn passie en ambitie. “Maar waarom kies je daarvoor?”, dat zal ik eens uitleggen. Als klein meisje ben ik opgegroeid tussen de kevers, de VW busjes en de oude Porsche’s. Met een vader die een eigen garage- & restauratiebedrijf heeft in luchtgekoelde Volkswagens, heb ik een hoop meegekregen van de autotechniek. Het trekt mij aan, het inspireert mij.

Op 16-jarige leeftijd zijn wij een vader-dochter project gestart. Wij hebben een kever cabrio geïmporteerd van Amerika naar Nederland, gestript en gerestaureerd. Naast het monteren kwam daar ook een hoop schadeherstel / plaatwerk bij kijken. Hield het daarbij op? Natuurlijk niet!

 

Samen met mijn zusje en vader waren wij te vinden op speciale kever-weekenden, zoals in Budel, Spa en Zandvoort. Daar stonden wij dan met een stand.  En nu? Zodra ik tijd over heb, ben ik te vinden in de garage!

Per 1 januari 2018 heb ik het roer omgegooid en houd ik mij voor het meeste gedeelte van de tijd bezig met het bemiddelen in de auto-technische branche! Autotechnici, bedrijfswagenmonteurs, voorbewerkers / spuiters, schadeherstellers / plaatwerkers, werkplaatschef’s, verkoop- en serviceadviseurs en managers in de automotive zijn bij mij aan het juiste adres!

Contact

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een ander bedrijf? Of ben jij juist op zoek naar een kandidaat?Je kunt mij bereiken op 0180 – 422 585 / 06 43 84 53 30, of via michelle@carrera-technics.nl