Of het nou gaat om het inkopen van WC rollen, boutjes en moeren of andere spareparts, jij stroopt de mouwen op en zorgt ervoor dat er goede afspraken worden gemaakt en er goede leverancierscontracten liggen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Je komt te werken bij een stabiel familiebedrijf met een ambitie om de beste te zijn en te blijven. Ze staan voor hun personeel en hebben zodoende ook collega’s met lange dienstverbanden. Als Inkoper bieden ze jou het volgende arbeidsvoorwaardenpakket:
– Een basissalaris tussen de €3000,00 en € 4500,00 bruto per maand.
– Reiskostenvergoeding van deur tot deur.
– Een goede thuiswerk regeling.
– 29 vakantiedagen op jaarbasis.
– Een bijna premievrij pensioen.
– Diverse collectieve verzekeringen.

 JOUW DAG
In de positie als inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen die gebruikt worden voor het onderhoud van het machinepark of onderdelen voor de verkoop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de panden. Door jouw inhoudelijke kennis van zaken van inkoop, facilitaire zaken lukt het jou en je team om de behaalde doelstellingen. Je ziet ook een uitdaging in het ontwikkelen van de bedrijfsprocessen en te optimaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de afgesloten leveranciers contracten en verantwoordelijk voor het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

 WIE JIJ BENT
Allereerst neem je meerdere jaren mee als inkoper en daarnaast heb je affiniteit met techniek.
Verder voldoe je aan het volgende;
– Afgeronde MBO of HBO opleiding richting Inkoop of Facilitair management.
– Minimaal 3 jaar relevante ervaring als Inkoper.
– Je hebt aantoonbare ervaring met het inkopen van technische onderdelen.
– Je bent in staat om tactisch en op operationeel niveau te fungeren en kunt op verschillende niveaus sparren met collega’s.
– Je hebt ervaring met het aansturen van een team.

Ben jij monteur in hart en nieren en laat jij de klus niet los voordat jij die ingewikkelde storing hebt opgelost? Dan hebben wij een leuke functie als onderhoudsmonteur aan rollend materiaal in een werkplaats.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een professioneel team aan collega’s, met allen dezelfde passie voor techniek. Het bedrijf heeft een grote verhuurvloot van zo’n 19.000 machines in het assortiment.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een goed pakket met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– 29 vakantiedagen per jaar.
– Een zeer interessante pensioenvoorziening.
– Een zeer uitgebreide en goede gereedschapskist.
– De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse collectieve verzekeringen.
– Uitstekende opleidings en cursusmogelijkheden.
– Overige toeslagen etc. conform CAO beroepsgoederenvervoer.

JOUW DAG
Je werkdag begin je door op de tablet te kijken met wat er voor die dag op de planning staat, je pakt even een bak koffie en trekt je overall aan en gaat richting je werkplek.
Je dagen zullen vooral bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan machines die terug zijn gekomen van de verhuur. Zie jij tijdens je werkzaamheden een storing dan draai jij daar uiteraard je hand niet voor om en zorg je dat ook deze zo wordt opgelost. Je krijgt te maken met hydrauliek, werktuigbouwkunde, dieseltechniek en elektrotechniek, dit maakt het werk lekker gevarieerd.

WIE JIJ BENT
– Een technieker in hart en nieren en een voorliefde voor rollend materieel.
– Je hebt kennis van hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.
– Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed alleen werken.

 

Werk jij het liefst in een omgeving waar je geen nummer bent, wil je de vrijheid om zelf je functie in te delen en ben je avontuurlijk genoeg ingesteld om af en toe in het buitenland te werken? Lees dan snel onze vacature verder voor service engineer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zo’n 10 jaar geleden is het bedrijf opgericht en het team in Nederland bestaat nu uit zo’n 10 man. Het bedrijf richt zicht op het ontwikkelen, produceren en verlenen van service aan verschillende installaties die worden geplaatst in o.a. de voedingsmiddelen sector, de industrie en de agrarische sector. Inmiddels een stabiel bedrijf maar jij bent hier nog absoluut geen nummer. Naast een hecht team aan collega’s krijg je qua arbeidsvoorwaarden een prima voorstel met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2800,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– Een splinternieuwe bus MET goed gereedschap.
– Premievrij pensioen!
– Veel vrijheid en vertrouwen om je functie goed uit te voeren.
– Een klein en hecht team van collega’s.

JOUW DAG
In de functie van service engineer ga je je bezig houden met het opstarten, onderhouden en reviseren van de machines. Je krijgt te maken met werktuigbouwkundige, hydraulische maar ook elektrische systemen. Nadat je klaar bent met je werkzaamheden informeer je de klant over de werkzaamheden die je hebt verricht, zorg je voor een goede werkbon en bestel je waar nodig de materialen die je nodig hebt voor het onderhoud of reparatie. De klanten waar je komt te werken bevinden zich in het binnen en buitenland en je zult ongeveer 1 week per maand in het buitenland werkzaam zijn maar de weekenden ben je altijd thuis.

WIE JIJ BENT
– Je hebt MBO 3 richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde afgerond.
– Avontuurlijk ingesteld en bereid om gemiddeld 1 week per maand naar het buitenland te reizen, de weekenden ben je altijd thuis.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
– Je hebt kennis van werktuigbouwkunde en bij voorkeur ook van elektrotechniek.

 

Werk jij graag in een nette omgeving en vind jij het leuk om overal te assisteren? Dit bedrijf levert maatwerk voor derden en bouwt zijn eigen machines geheel zelf op. Als magazijnmedewerker kom jij de machinebouwers ondersteunen, breng je af en toe wat materialen weg of haal je deze weer op en zorg je voor een schone werkplek.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie vindt plaats vanaf dezelfde locatie. Binnen deze georganiseerde werkplaats zijn ze nog op zoek naar een enthousiast collega die de logistieke taken op zich neemt en de machinebouwers ondersteunt.
Je krijgt een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket:
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2200,00 en 2700,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO klein metaal.
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen of opleidingen

JOUW DAG
Voor jou is geen dag hetzelfde, in de ochtend begin je met het wegbrengen van wat materiaal wat een leverancier gaat slijpen. Voor de volgende dag staat er een machine op de planning waarvoor diverse artikelen bij elkaar geraapt moeten worden. Jij steekt de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat de monteur zijn werk kan doen. Een aantal dagen later is de machine klaar en is het aan jou om deze te testen. Na het testen noteer jij de punten en gaat de monteur weer aan de slag om dit te repareren. Om de machine af te ronden is er nog een klein stukje RVS nodig, jij loopt naar de zaag en zaagt dit stuk voor de monteur zodat hij verder kan. Daarnaast zorg je dat de vrachtwagens geladen en gelost worden en zorg je dat het magazijn helemaal op orde is.

WIE JIJ BENT
– Je hebt ervaring op gedaan in een functie van logistiek medewerker.
– Je bent flexibel ingesteld.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht
– Je bent bereid te helpen waar dat nodig is in de organisatie.
– je hebt een heftruckcertificaat in bezit of bent bereid deze te behalen.

 

Werk jij graag in een schone omgeving en vind jij het leuk om machines op te bouwen met daarnaast het TIG lassen van de machines? Dit bedrijf levert maatwerk voor hun klanten en bouwt zijn eigen machines geheel zelf op.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie vindt plaats vanaf deze locatie. Naast het maken van de machines hebben zij een eigen machinefabriek waar zij het draai/freeswerk of kotterwerk doen voor de eigen productie of voor klanten. Ze bieden je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2400,00 en 3300,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO klein metaal.
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen of opleidingen

JOUW DAG
Jouw collega’s hebben al het werk voorbereid en de tekening ligt voor jou klaar om aan de slag te gaan. Aan de hand van de tekening ga jij aan de slag om alles in elkaar te hechten en vervolgens af te lassen. Na het lassen ben jij trots op je constructie en ga je verder met het opbouwen van de machine. Samen met je collega ga jij de machine verder afmonteren, denk hierbij aan het plaatwerk monteren, motor monteren, beveiligingskappen monteren, het pneumatiek monteren, al met al een veelzijdige functie die niet saai is. Eénmaal de machine gebouwd is het tijd om te testen op alle standaard punten. Indien er restpunten uit komen zorg jij er voor dat deze verholpen is zodat de machine op transport kan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt ervaring met TIG lassen of bent bereid om dit te leren.
– Je hebt een afgeronde MBO diploma richting metaaltechniek of werktuigbouwkunde.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.
– Fulltime beschikbaar.

Ben jij avontuurlijk ingesteld? En grote interesse in Robotica? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. Naast de huidige installaties heeft deze klant een machine ontwikkeld waar zij het patent op hebben om de klant verder te ontzorgen en is volledig gerobotiseerd. Voor deze werkgever zijn wij op zoek naar een ervaren Servicemonteur. Is dit op jouw lijf geschreven?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Vooruitstrevende avonturiers dat is waarmee je jouw toekomstig collega’s het beste kunt omschrijven. Gezamenlijk met dezelfde passie aan het werk om het bedrijf nog beter te maken en volop in ontwikkeling te blijven.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook prima voor je uit hier:
– Een goed basissalaris tussen de € 2400,00 en € 3500,00 bruto per maand.
– Werken aan de nieuwste technieken op het gebied van elektro en besturingstechniek.
– Een gezellige vrijmibo.
– Een hecht team aan collega’s.
– Een mooie werk bus met splinternieuw gereedschap ligt voor je klaar
– Volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen.

JOUW DAG
Als Servicemonteur heb je een belangrijke functie binnen dit bedrijf, je bent het visitekaartje van het bedrijf, maar ook de technisch specialist om de klant uit de brand te helpen. In principe ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van alle storingen op het gebied van elektro en besturingstechniek, maar kun je wanneer nodig ook een service of onderhoudsbeurt verzorgen. Wanneer er onderdelen besteld moeten worden geef je dit door aan je Servicemanager en spreek je met de klant af wanneer je terugkomt om het onderdeel te vervangen.
Nadat je klaar bent bij de klant vul je een werkrapport in en zorg je ervoor dat deze bij je collega’s  terecht komen zodat zij een factuur kunnen opmaken voor werkzaamheden die vallen buiten het onderhoudscontract.

WIE JIJ BENT
– Jij bent een techneut in hart en nieren en ‘’ kan niet ‘’ bestaat niet.
– Je weet voor iedere storing en voor iedere reparatie de juiste oplossing te verzinnen.
– Je bent niet bang voor een uitdaging en ook het nieuwe product kun jij gaan onderhouden en repareren.
– Je voornaamste kennis ligt in de Elektro en of Besturingstechniek en je bent bereidt om verdere kennis over mechanische technieken te leren.
– Verder ben je niet iemand die om een standaard tijd thuis wil zijn voor je warme prakkie.
– Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb jij al ervaring als Servicemonteur?

 

Energie…. Dat is wel HET woord van 2022 maar bij ons krijgt het toch een positieve lading. Werken met de Rotterdamse no-nonsens mentaliteit bij een bedrijf waar de dynamiek vanaf spat. Zeeschepen die komen en gaan en materieel wat nog groter dan groot is en van splinternieuw tot stok oud. Hier ga jij je steentje in bijdragen als werkvoorbereider elektrotechniek.

WHATS IN IT FOR ME?
We moeten je vooraf vast waarschuwen want als je bij dit bedrijf aan de slag gaat, dan ga je er niet meer weg. Althans pas als je met pensioen gaat. Samen met je collega’s zorg jij er als werkvoorbereider elektrotechniek voor dat de grondstoffen verwerkt kunnen worden. Grote kans dat de grondstoffen die hier verwerkt worden o.a. zijn gebruikt voor o.a. de Erasmusbrug of de auto waarin jij rijdt;
Hoe ziet het er dan qua arbeidsvoorwaarden voor je uit:
– Een prima basissalaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar varieert van € 4000,00 tot € 4800,00 (dagdienst)
– 40 vrije dagen
– Kerstgratificatie
– 38,75 urige werkweek
– Volop ruimte voor opleidingen en trainingen
– Bedrijfsvervoer

JOUW DAG
Je zorgt voor de offertes, calculeert de werkzaamheden en zonnodig schakel je derden in. Je weet de scope en je trekt het werkplan naar je toe totdat je alles hebt geregeld. Je houdt je oren en ogen open en je hebt ervaring in de elektrotechniek. Jouw doel is duidelijk: de werkvoorbereiding compleet maken. Zorgen voor werkvergunningen, materialen bestellen, tekeningen controleren en afvinken van jou TO DO list zodat jouw collega’s de klus aankunnen. Het is een bijzondere positie tussen de werkvloer en het bedrijfsbureau. Zonodig verdiep je je ook persoonlijk in de systemen want je wil weten hoe het in elkaar zit. Welke onderdelen zijn hardlopers en welke zijn doodlopers? Hoeveel hebben we nodig voor dit project maar nog belangrijker, de werkvoorraad moet steeds bijgewerkt zijn in EAM. Je denkt dus niet alleen in het NU maar ook in de toekomst

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO 4 opleiding Elektrotechniek of Installatietechniek
– Jouw Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taalbeheersing is prima
– Je wil Vakbekwaam Persoon (NEN 3140 en NEN 3840) worden
– Je bent een doorpakker en een teamspeler

 

We moeten je vooraf alvast waarschuwen. Mocht je bij dit bedrijf aan de slag gaan, dan ga je er nooit meer weg. Althans pas als je met pensioen gaat. Zo leuk is het en zo goed is het voor werknemers. Eeuwige trouw dus, maar wel op huwelijkse voorwaarden natuurlijk. Ben jij storingsmonteur, service engineer of inbedrijfsteller?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Techniek, in diverse vormen. GPS positiebepaling, PLC’s, belading door middel van industriële Wi-Fi, machinebesturingen, frequentieregelaars, SCADA… noem maar op. En dan hebben we het alleen over de elektrische en/of softwarematige systemen. Sommige technieken zijn verouderd, sommige zijn hightech.
Naast deze interessante technieken waar jij als ervaren techneut je passie in kwijt kan, bieden zij een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een prima basissalaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar varieert van €2500,00 tot €4000,00  (exclusief ploegentoeslag)
– 30% ploegentoeslag.
– Een vuilwerktoeslag.
– Volop ruimte voor opleidingen en trainingen.
– Bedrijfsvervoer.

JOUW DAG
Vanuit de controlekamer of lekker in de buitenlucht. De installaties bevinden zich over het hele terrein. En dan hebben we het over een groot terrein. Het ene moment ben je bezig met een storing aan een elektromotor maar via de portofoon hoor je dat er toch enige vorm van paniek is. Er ligt een schip te wachten maar er is een storing in een kraan. Wacht maar vertel je over de portofoon. Jij bent daar toch vlakbij en die storing in de elektromotor kan ook later. Je zal toch eerst de PLC moeten uitlezen om een inschatting te maken van “het probleem”. Je weet dat de S7-400F een belangrijk element is dus vraag je je gelijk al af of er iets met de fail-safe modus is. Of zou er wéér een probleem zijn met de frequentieomvormers die de motoren aansturen. Als dat zo is moeten we hier toch eens verder onderzoek naar doen bedenk je je. Dat is iets voor de specialisten intern, maar goed om aan te geven in ieder geval. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het draaiende houden van de systemen en installaties. Dit op elektrisch gebied. Storingen dienen zich nooit van te voren aan, dus het kan wel hectisch zijn of ad-hoc. Maar dat je hier je technische hart op kunt halen is zeker.   

WIE JIJ BENT
– Een echte ‘’elec’’ in hart en nieren.
– Een afgeronde MBO 4 opleiding richting mechatronica of elektrotechniek.
– Je bent bereid om in de 5-ploegendienst te werken.
– Ervaring in een vergelijkbare functie als storingsmonteur.

Eigenlijk ben je helemaal geen junior maar jouw leeftijd zegt wat anders. Je sleutelt al behoorlijk lang aan je brommer of tweedehands auto en weet precies waar je het over hebt. Jouw vader heeft de boekenwijsheid, maar jij hebt google en jouw online partners in crime.  Maar goed, je hebt dan nog niet gesleuteld aan een 45 ton heftruck, havenkraan of een terminal trekker. Ok…. Dat is dan wel nieuw voor je maar dat willen we jou wel leren op de kade.

WHATS IN IT FOR ME?
Elke dag sleutelen en volop in de operatie meedraaien maar dan wel met een goed salaris. Je wordt verantwoordelijk voor het draaiende houden en je mag overal meekijken. Niet wachten op het volgende hoofdstuk maar zelf de bladzijde omslaan en laten zien wat je al waard bent.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
– Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
– Je krijgt een prima basissalaris tussen de € 2300,00 en € 3000,00 bruto per maand, obv een 37,5-urige werkweek.
– Vakantiegeld van 8,5% ipv 8%
– 29 vakantiedagen
– Maar vooral de mogelijkheid om echt te leren sleutelen en mee te lopen met de “grote mannen”. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Zolang alle machines en voertuigen met wielen prima werken, dan is jouw baan erg relaxed. Maar gelukkig hebben we hier geen last van want jouw dag is nooit hetzelfde en zeker niet rustig. Trucks, terminal trekkers maar ook de kleine machines hebben allemaal onderhoud nodig en er gaat ook materieel stuk. De reparaties zijn heel breed en met hydrauliek, elektro en mechanische kennis krijg je alles weer aan de praat. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het: kranen, veegmachines, machinelijnen, bedrijfswagens, spreaders, trucks etc. Gooien we je dan in het diepe? Nee hoor, zo zitten we niet in elkaar. Je wordt voor vol aangezien maar je krijgt de tijd om het te leren.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO opleiding in de techniek gedaan
– Je hebt ervaring met sleutelen en je hebt twee rechterhanden
– Je hebt humor en doorzettingsvermogen
– Je bent een leuke collega en jouw enthousiasme is aanstekelijk

 

Daar staat je collega voor een dicht hek… tja, toegangspoort defect. Snel de TD bellen want dit moet gemaakt worden. Iedereen rekent erop dat het onderdeel gewoon in het magazijn ligt. Maar hoe gewoon is dat? Wat gebeurt er achter de schermen om dit mogelijk te maken? Inspelen op de behoefte, anticiperen op de projecten en vooral bundelen van de (inkoop)behoefte. Hier zoeken we een werkvoorbereider voor met een goede helicopterview.

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een internationale omgeving maar wel vlakbij in Rotterdam. Echt meedenken en meebeslissen hoe we het gaan aanpakken. Zowel tactisch inkoop ordenen maar ook operationeel ben je hands-on. Je kent jouw bedrijf als geen ander en weet precies wie de juiste persoon is voor de klus.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
–  Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
–  Een bruto salaris dat varieert tussen de € 3000,00 en € 4000,00 op basis van 37,5-urige werkweek
–  Aanspreekpunt voor derden
–  Reiskostenvergoeding
–  Fantastische pensioenregeling
–  Maar vooral de vrijheid om de facilitaire TD vorm te geven en naar het next level te tillen. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Er wordt gebeld dat de V-snaar van de heftruck is geknapt. Wie van jouw medewerkers kan dit het meest efficiënt oppakken en weet waar een nieuwe V-snaar ligt? Dat brandje is zo geblust natuurlijk maar jij denkt verder. Want er rijden veel meer heftrucks en de laatste V-snaar is nu uit het magazijn. Je inventariseert de behoefte en instrueert jouw team om hier onderzoek naar te doen want het hele bedrijf rekent op je. Life cycle management en het creëren van de desbetreffende overzichten, budgetten, planningen en KPI’s op basis van de informatie vanuit het onderhoudssysteem en andere parameters. Daar ligt jouw kracht maar je werkt wel nauw samen met je collega’s en zet iedereen in zijn kracht in.

WIE JIJ BENT
Je hebt ervaring met bedrijfsmanagement, supply chain of operations managen en bent minimaal MBO geschoold (WTB of E)
–  Je hebt leidinggevend ervaring en bent een echte teamplayer
–  Je kunt goed plannen en vooruitdenken en prioriteiten stellen is geen probleem voor jou
–  Jouw overtuigingskracht is sterk, je kunt goed onderhandelen en jouw enthousiasme is aanstekelijk
–  Je hebt ervaring met Ultimo of soortgelijke systemen