Hoe letterlijk kan een functie zijn? Met hoeveel facetten kun je per dag bezig zijn? Onze functie is allesbehalve saai want zowel horizontaal als verticaal en diagonaal beweeg jij je in onze organisatie. Ben jij die handenwrijvende en tijdsbewuste technische planner? Lees gauw verder!

WHAT’S IN IT FOR ME
Werken met binnenvaartschepen waar je gewoon ff aan dek kunt stappen om de sfeer te proeven. Duurzaam bezig zijn in de maritieme industrie en met scheepsvaartonderdelen. Een schitterende locatie, waarbij jouw werkzaamheden onmisbaar zijn.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Salaris tussen de €3.500 en €4.000 bruto per maand
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en de must om het best uit jezelf te halen
– Meepraten en participeren in procesverbetering en efficiëncy.

JOUW DAG
Aan de hand van de opdrachtbevestiging begint jouw project vorm te krijgen. Controle van stuklijsten, werktekeningen, technische specificaties en zonodig (laten) aanpassen. Wat zijn de tijdlijnen en wie betrek je in jouw planning? Leuk! Alles in beeld gebracht en nu het stappenplan maken. Het zou tof zijn als alles volgens jouw planning verloopt maar goed, in ruig water kun jij ook de golven prima omzeilen.

WIE JIJ BENT
– We denken dat een MBO4 of HBO wel een must is maar goed, je mag ons ook overtuigen met andere ervaring.
– Je hebt een MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde
– Je kent de juiste verhouding tussen tijd, geld en kwaliteit
– Je hebt kennis van van Ridder en Excel
– Je bent technisch en vooral op het gebied van (binnenvaart) schepen, metaalbewerking, lasmethodes, materiaalkennis etc.
– Je hebt relevante ervaring als werkvoorbereider
– Je werkt pro-actief mee en bent inventief op het gebied van oplossingen
– Een echte teamspeler die flexibel is.
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wil je meepraten en meetellen? Tekenen, rekenen, plannen en organiseren? Nou, kom maar op! We werken in de binnenvaart en de maritieme industrie en vooral de scheepsonderdelen hebben onze aandacht. Maar dan wel duurzaam en voor de juiste prijs en kwaliteit.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Koersbepalen van af dag 1! Niet alleen tekenen maar de engineering voor je rekening nemen. Wat kan? Wat mag? Wat adviseer je? Hoe maak je het mogelijk? Maar nog belangrijker…. hoe zorg je ervoor dat alle partijen op 1 lijn zitten en dat de prijs en kwaliteit binnen het plaatje past? Best gecompliceerd dus daar willen ze je ook goed voor belonen:
–  Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3.500,00 en €4.000,00.
–  8% vakantiegeld.
–  25 vakantie vrije dagen.
–  6,5 ADV dag.
–  Veel ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling
–  Echt participeren in verschillende afdelingen van het bedrijf waar jouw mening telt en wordt gewaardeerd.

JOUW DAG
In deze functie “vaar” je figuurlijk tussen de jouw eigen collega’s van calculatie, inkoop, verkoop maar ook de productie en de productieplanning. Je krijgt de opdrachtbevestiging en dan begint het! Hoe ziet het ontwerp eruit, met welk materiaal ga je werken, wat zijn de toleranties en de maatvoering? Je duikt dus echt in het diepe en jij vaart jouw eigen koers. Je werkt voornamelijk met CAD en ons ERP systeem Ridder.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde.
– Je hebt kennis van CAD (2D/3D) systemen, Ridder en Excel
– Je bent technisch en vooral op het gebied van (binnenvaart) schepen, metaalbewerking, lasmethodes, materiaalkennis etc.
– Je hebt relevante ervaring als tekenaar of engineer
– Je werkt pro-actief mee en bent inventief op het gebied van oplossingen
– Een echte teamspeler die flexibel is.
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook handig in de Duitse en Franse taal

Onze opdrachtgever is actief in de productiewereld. Op de locatie in Rotterdam draait de productie constant door om de aanvoer hoog te houden. Dit bedrijf draagt zorg voor het verpakken van grote hoeveelheden in kleine verpakkingen.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Dit bedrijf is een grote speler in het verpakkingsproces, zo werken ze voor de horeca, Retail, koffiebranders en nog veel meer. Hier kom je te werken in de technische dienst waarbij kwaliteit en hygiëne erg belangrijk is. In de fabriek draaien de hoogwaardige productie machines op volle toeren om de aanwas voor het koekje bij de koffie hoog te houden. Naast het leren van het onderhouden van deze machine zitten er ook leuke arbeidsvoorwaarden aan vast:
-Een startsalaris tussen de €2000,00 en 2600,00 per maand obv van een 40-urige werkweek.
-Mogelijkheid om door te groeien.
-Vakantiegeld van 8%.
-25 vakantiedagen.
-Ploegentoeslag indien je deze gaat draaien.
-Reiskostenvergoeding.
-Uitzicht op een vast dienstverband.

JOUW DAG
Als onderhoudsmonteur ben je bezig met (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en verhelp je storingen op diverse gebieden rondom en in de machine. Samen met jouw collega die jou alles leert over de machine begin je met het preventieve onderhoud om eventuele storingen probeert te voorkomen.
Ook ga je leren storingen op te lossen aan de  machines zodat het proces door kan blijven gaan. Wanneer er een onverwachtse storing duiken jij en je collega direct op de machine om dit zo snel mogelijk op te lossen. Deze storingen kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn en is van beide kennis opdoen erg belangrijk.Het is van belang dat deze storing niet meer terugkeert en gaan jullie dus kijken hoe dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.

 

WIE JE BENT
– affiniteit met zowel elektrische als mechanische techniek en bij voorkeur al wat basiskennis van de techniek.
– Je kunt zelfstandig op de locatie komen.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Je staat open om zoveel mogelijk te leren.

Machines maken die de hele wereld over gaan? Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het maken van hoogwaardige machines voor de voedselindustrie. Alle machines worden volledig opgebouwd in Rotterdam en vanaf hier over de hele wereld geïnstalleerd.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen dit bedrijf word je begeleid door ervaren vakmannen met jarenlang ervaring. Dit bedrijf is al 50 jaar bekend in het bouwen en maken van machines. In de loop der jaren is het bedrijf langzaam gegroeid met nu een personeelsbestand van 35 werknemers. Naast het leren van het vak en het bouwen van de machines zijn er ook prima arbeidsvoorwaarden, namelijk;
– Een startsalaris tussen de €2000,00 en €2600,00 per maand obv van een 40-urige werkweek.
– Mogelijkheid om door te groeien.
– De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.
– 8% vakantiegeld.
– 25 vakantiedagen.
– Reiskostenvergoeding.
– Uitzicht op een vast dienstverband.

JOUW DAG
Samen met jouw collega die je meeneemt om het vak te leren neem jij de dag door. Hij laat jij aan het begin verschillende dingen zien zodat jij weet hoe het moet en je gang kan gaan. Dit gaat van een stukje slijpen, het monteren en vastzetten van metalen constructies, dit alle om te eindigen met een volledige machine. Wanneer je de onderdelen in elkaar hebt gezet, gaan jullie de onderdelen samenstellen. Na de montage van de delen ontstaat er al een machine waar je samen de machine controleert of alles vlekkeloos en soepel loopt. Na de controleronde zijn er wat kleine restpuntjes gevonden. Dit mag je zelfstandig proberen te bewerken, dit kan een stukje branden, slijpen of stellen zijn. Ook is het mogelijkheid om samen met de lasser de stalen of RVS onderdelen aan elkaar te gaan lassen met behulp van MIG/MAG of Tig lassen, ook dit kun je hier allemaal leren.

 WIE JE BENT
– Je hebt een affiniteit of wat ervaring in de metaaltechniek.
– Woonachtig in de omgeving Rotterdam.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Je bent leergierig ingesteld.

Toegangscontrole door heel Nederland monteren en aansluiten? Bij dit leuke en sfeervolle bedrijf kom je bij tal van leuke opdrachtgevers. Dit kan verschillen van een leuke lokale winkel tot één van de grootste banken van Nederland, monumentale panden en nog tal van andere mooie of bijzondere locaties.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een leuk bedrijf met veel enthousiasme, al 40 jaar bekend is met de diverse sloten en als team elk jaar weer een mooie doelen stelt. Dit bedrijf met zo’n 25 personeelsleden heeft een mooie plek in de markt gecreëerd en komt bij vele diverse klanten met haar toegangscontrole en hang en sluitwerk. Naast veel variatie in de klussen door het land zijn er ook qua arbeidsvoorwaarden mooie kansen, namelijk;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3300,00 bruto per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Mogelijkheden in het doorgroeien.
– Enorm veel variatie in de werkzaamheden.
– Direct je eigen bestelbus om jouw klus(sen) van de dag af te ronden.
– Goed zittende werkkleding en het pakket met splinternieuw gereedschap ligt al voor jou klaar.

JOUW DAG
Samen met jouw collega’s bespreek je het project waar je op de dag heen gaat. Voor jou liggen alle artikelen die jij nodig hebt al klaar om in je bus mee te nemen naar het project. Wanneer je het project besproken hebt rijd je naar de klus en ga je aan de slag.
Afhankelijk van het project werk je zowel in teamverband als individueel. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond bel je de projectleider en maak je foto’s van jouw succesvolle project. Na het afmelden van de werkbon zit jouw dag er op en maak je je werkplek schoon en vervolg je met naar huis rijden vanaf de afgeronde klus.

WIE JE BENT
– Achtergrond als slotenmaker of ervaring als monteur beveiliging is een pre, ligt jouw achtergrond meer in de bouw als timmerman of elektromonteur dan kan deze functie ook zeker aansluiten.
– Rijbewijs B is verplicht.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Vrienden of collega’s omschrijven jou als klantgericht en enthousiast.

Maatwerk constructies voor klanten door heel Nederland, onze opdrachtgever draait zijn hand hier niet voor om. Alle producten gaan hier de deur uit met een specifieke samenstelling voor de eindgebruiker. De wensen en eisen van de klant staan hier op 1 waardoor het kan uitlopen tot de meest interessante producten.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt terecht bij een zeer schone werkplek met veel schoon werk. Samen met circa 20 man in de werkplaats bouwen jullie samen klant specifieke onderdelen/eindproducten. Hierin is de variatie gigantisch door de vele diverse grote klanten.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook nog is goed voor je uit, ze bieden namelijk;
– Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.600,00 en €3.000,00
– 8% vakantiegeld
– 38-urige werkweek
– 25 vakantie vrije dagen
– Goed gereedschap en een gezellig team

JOUW DAG
Zoals eerder al aangegeven is alles klant specifiek, het leuke hieraan is dat jouw dag altijd uit een andere constructie bestaat. Soms wel eens een constructie waar je langer mee bezig bent, maar ook dit varieert vervolgens weer snel. Zo ben je de ene dag 2 containers aan elkaar aan het koppelen en deuren erin aan het lassen. De andere dag las je het frame wat om een tankcontainer heengaat, dit kan wel eens een bestelling zijn van meerdere aantallen. Ook worden hier leidingen gelast die vervolgens ingebouwd moeten worden, dit alle wordt gedaan met een 20 tal collega’s die werken naar de ideale constructie voor de eindgebruiker. In het werk hou je nauw contact met de leidinggevende van de werkplaats, als je hier van te voren al ziet dat je niet verder kan, geef je dit aan en wordt het vroegtijdig verholpen zodat jij je ding kan blijven doen. Hierin kan je dus lekker doorpakken om de constructies tijdig af te krijgen voor de klanten.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt meerdere jaren ervaring als constructiebankwerker/lasser.
– Je beheerst de lastechniek MIG/MAG.
– Secuur en zelfstandig werken vanaf tekening.
– In bezit van VCA of bereid deze te halen.
– Beheersing van de Nederlandse taal

Wil jij werken in een leuk, sfeervol bedrijf en kom je graag door heel Nederland? Met de toegangscontrole en het hang en sluitwerk kom je op tal van diverse leuke retailers, zorginstellingen, banken, sportverenigingen en nog veel meer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een leuk bedrijf met veel enthousiasme, al 40 jaar bekend is met de diverse sloten en als team elk jaar weer een mooie doelen stelt. Dit bedrijf met zo’n 25 personeelsleden heeft een mooie plek in de markt gecreëerd en komen bij vele diverse klanten met haar toegangscontrole en hang en sluitwerk. Naast veel variatie in de klussen door het land zijn er ook qua arbeidsvoorwaarden mooie kansen, namelijk;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 2200 en € 2900 bruto per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Collectieve verzekeringen waar jij als werknemer flinke korting kunt krijgen.
– Mogelijkheden in het doorgroeien.
– Enorm veel variatie in de werkzaamheden.
– Direct je eigen bestelbus om jouw klus(sen) van de dag af te ronden.
– Goed zittende werkkleding en het pakket met splinternieuw gereedschap ligt al voor jou klaar.

JOUW DAG
Samen met jouw collega’s bespreek je het project waar je op de dag heen gaat. Voor jou liggen alle artikelen die jij nodig hebt al klaar om in je bus mee te nemen naar het project. Wanneer je het project besproken hebt rijdt je naar de klus en ga je aan de slag.
Afhankelijk van het project werk je zowel in teamverband als individueel. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond bel je de projectleider en maak je foto’s van jouw succesvolle project. Na het afmelden van de werkbon zit jouw dag er op en maak je werkplek schoon en vervolg je met naar huis rijden vanaf de afgeronde klus.

WIE JE BENT
– Achtergrond als slotenmaker of ervaring als monteur beveiliging is een pre, ligt jouw achtergrond meer in de bouw als timmerman of elektromonteur dan kan deze functie ook zeker aansluiten.
– Rijbewijs B is verplicht.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Vrienden of collega’s omschrijven jou als klantgericht en enthousiast.

Werk jij het liefst in een omgeving waar je geen nummer bent, wil je de vrijheid om zelf je functie in te delen en ben je avontuurlijk genoeg ingesteld om af en toe in het buitenland te werken? Lees dan snel onze vacature verder voor service engineer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zo’n 10 jaar geleden is het bedrijf opgericht en het team in Nederland bestaat nu uit zo’n 10 man. Het bedrijf richt zicht op het ontwikkelen, produceren en verlenen van service aan verschillende installaties die worden geplaatst in o.a. de voedingsmiddelen sector, de industrie en de agrarische sector. Inmiddels een stabiel bedrijf maar jij bent hier nog absoluut geen nummer. Naast een hecht team aan collega’s krijg je qua arbeidsvoorwaarden een prima voorstel met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2800,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– Een splinternieuwe bus MET goed gereedschap.
– Premievrij pensioen!
– Veel vrijheid en vertrouwen om je functie goed uit te voeren.
– Een klein en hecht team van collega’s.

JOUW DAG
In de functie van service engineer ga je je bezig houden met het opstarten, onderhouden en reviseren van de machines. Je krijgt te maken met werktuigbouwkundige, hydraulische maar ook elektrische systemen. Nadat je klaar bent met je werkzaamheden informeer je de klant over de werkzaamheden die je hebt verricht, zorg je voor een goede werkbon en bestel je waar nodig de materialen die je nodig hebt voor het onderhoud of reparatie. De klanten waar je komt te werken bevinden zich in het binnen en buitenland en je zult ongeveer 1 week per maand in het buitenland werkzaam zijn maar de weekenden ben je altijd thuis.

WIE JIJ BENT
– Je hebt MBO 3 richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde afgerond.
– Avontuurlijk ingesteld en bereid om gemiddeld 1 week per maand naar het buitenland te reizen, de weekenden ben je altijd thuis.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
– Je hebt kennis van werktuigbouwkunde en bij voorkeur ook van elektrotechniek.

 

Werken met hoogwaardige technologie en een goede service, dat is waar dit bedrijf voor staat. Voor deze afdeling service zijn wij op zoek naar een ervaren Manager die een team van 20 collega’s gaat aansturen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Onze klant is specialist in het engineeren, produceren maar ook onderhouden en repareren van diverse hydraulische installaties.
Naast zo’n 95 collega’s met allen dezelfde passie en enthousiasme voor de techniek en hetgeen wat zij doen, krijg je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de €4500,00 en € 8500,00 bruto per maand.
– Een uitdagende management positie in een dynamische en technische omgeving.
– Auto van de zaak.
– 40 vrije dagen!
– Pensioenvoorziening conform CAO Metalektro.

JOUW DAG
Jouw dagen gaan bestaan uit het optimaal laten functioneren van de service afdeling van de organisatie waarbij je een eigen omzetverantwoordelijkheid hebt. Je gaat hierbij de service aanvragen coördineren die wereldwijd plaatsvinden. Daarnaast biedt je technische ondersteuning aan klant en ben je interne vraagbaak.
Je zorgt voor een vakkundig opgeleid serviceteam en dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Zorgt voor een structurele onderdelen voorraad en beschikbaarheid van materialen. Ook ben je verantwoordelijk voor een correcte rapportage en claim registraties.
Je krijgt alle vrijheid om innovatieprojecten op te starten en dit op technisch en functioneel gebied te begeleiden en implementeren.

WIE JIJ BENT
Allereerst stroomt de passie voor techniek en een in een service verlenende organisatie door je aderen. Daarnaast voldoe je aan de volgende wensen;
– Je bent in een het bezit van een HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde.
– Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
– Je hebt ervaring met het inrichten en het verteren van processen.
– Je bezit voldoende technische, commerciële en cijfermatig inzicht.
– Je bent een echte teamplayer.

Werken in een bedrijf met veel diversiteit? Onze opdrachtgever draait zijn hand nergens voor om en pakt alles aan. Alle producten die hier de deur uit gaan zijn klant specifiek  samengesteld. De wensen en eisen van de klant staan hier op 1 waardoor het kan uitlopen tot de meest interessante producten.

WHAT’S IN IT FOR ME?
De werkplaats is schoon en opgeruimd, samen met circa 20 man in de werkplaats bouwen jullie samen klant specifieke onderdelen/eindproducten. Doordat alles maatwerk is zijn je werkzaamheden divers en werken jullie voor mooie bedrijven.
Qua arbeidsvoorwaarden zit het hier ook wel goed, ze bieden namelijk;
-Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.400,00 en €2.800,00.
-8% vakantiegeld.
-38-urige werkweek.
-25 vakantie vrije dagen.
-Goed gereedschap en een gezellige team.

JOUW DAG
Jij gaat je bezig houden met het bouwen van de constructies die bij dit bedrijf aan een grote diversiteit binnenkomen. De ene dag ben je bezig met het ombouwen van een container tot een accuopslag waar er een groot aantal van mag geleverd worden. Zo ben je de andere dag bezig met het bouwen van wastafels voor het festivalterrein. Binnen het bouwen van het product komen werkzaamheden voor van het kitten van de container tot het samenstellen d.m.v. bouten en schroeven van de stelling voor de accu’s. De diversiteit is dus heel groot. Zo wordt er ook regelmatig gerouleerd in het bouwen van de producten. Soms komt het voor dat er 100 dezelfde machines geleverd mogen worden. Vind jij het fijn om lekker structuur in je werk te hebben en ze alle 100 beet te pakken, of heb je liever afwisseling? Beide is hier mogelijk en wordt er gekeken naar waar jij gelukkig van wordt.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt ervaring als assemblagemonteur.
– Een technische opleiding richting metaaltechniek.
– Communicatief sterk naar klanten en eigen personeel.
– Secuur en zelfstandig werken vanaf tekening.
– In bezit van VCA of bereid deze te halen.
– Beheersing van de Nederlandse taal