Als Schadebehandelaar bij dit bedrijf verwerk je de schades die zijn veroorzaakt door een verhuurproject en ga jij je bezig houden met het verwerken van deze dossiers.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen het kantoor krijg je een mooi plekje waar jij als Schadebehandelaar je thuis voelt met 2 andere collega’s waarmee jij een team voert en gaat rapporteren aan de Operations Manager Benelux. Binnen dit bedrijf staat ontwikkeling hoog in het vaandel en is er mogelijkheid voor je ambitie en het doorvoeren van goede ideeën.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er goed voor je uit;
-Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3.200,00 en €3.700,00
-8% vakantiegeld
-29 vrije dagen per jaar.
-Mooie georganiseerde werkplekken
-Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei
-Investeren in jou binnen het bedrijf

JOUW DAG
Jij houdt je bezig met alle schadedossiers, dit gaat van kleine schades tot aan grote schades. Ook zit er diversiteit in aan wat er voor schade is, zo hebben ze diverse machines die hier verhuurd worden. Van al deze machines en diverse schades komt alles bij jou en je collega’s binnen en ga je dit verwerken in het systeem. Wanneer de ernst van de schade zodoende heftig is schakel je de expert in of meld je deze bij de verzekering en handel je deze af. Wanneer hier een terugkoppeling op is pak je de schade weer verder op en handel je hem juist af. Ook werk je regelmatig nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen om het één en ander kort te sluiten over het opnieuw inzetten van de machines na de schade of hoe lang iets nog kan duren.

WIE JIJ BENT?
-WFT Gecertificeerd is een pré.
-3 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
-Beheersing van de Nederlandse als Engels taal in woord en schrift.
-Affiniteit met de techniek.
-Je bent beschikbaar op woensdag en vrijdag.