Op de elektrische bakfiets door de mooiste stad van Nederland. Als ventilatiemonteur ga jij met je bakfiets door Rotterdam om alle ventilaties te onderhouden en te reinigen.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Het bedrijf is (pas) een jaar actief als specialist in de ventilatietechniek, maar hebben inmiddels al zo’n 5 man personeel in dienst en ze blijven maar groeien. Het is een gedreven team met allemaal dezelfde passie om het bedrijf te laten groeien.
Ze bieden jou;
– Uistekend basissalaris tussen de € 10,00 en 13,00 per uur.
– Leuke collega’s in een hardwerkend team.
– Vrijheid binnen je werk.
– Je krijgt de elektrische bakfiets met goed gereedschap en goed zittende werkkleding.

JOUW DAG
Bij onze opdrachtgever heb je de vrijheid om zelfstandig je werk uit te voeren. Aan het begin van de dag krijg jij je adressen. Op de elektrische bakfiets rij jij door het mooie Rotterdam en bezoek jij de klanten. Eénmaal bij de klant aangekomen trek jij je gereedschap uit de bakfiets, zet hem op slot😉 en ga je aan de gang. Je begint met het nalopen van de ventilatie kanalen te reinigen door middel van de gereedschappen. Ook dient hier onderhoud gepleegd te worden. Je loopt de ventilatie na en bij eventuele defecten vervang jij deze. Vervolgens rond jij het netjes af met de klant en spring jij op de elektrische bakfiets naar de volgende klant.

WIE JIJ BENT
Een leergierig persoon die graag een stap wil maken in de techniek
– Op een bakfiets door Rotterdam is voor jou geen probleem
– Enthousiast om met ventilaties te werken
– Flexibel binnen de werktijden