Even voorstellen: Tim!

Even voorstellen: Tim!

Ik ben Tim, 25 jaar jong en ik kom net de schoolbanken uitgerold. Wat ga je dan doen? Ja, ik wilde gaan werken, full time ook, maar waar en voor wie? Mijn opleiding was heel breed en dat is fijn als je niet weet wat je wilt gaan doen maar het is ook heel lastig als je niet weet wat je wilt gaan doen.
Wat ik wel wist is dat ik niet alleen maar achter een bureau wilde zitten. Heel de dag naar een scherm staren en heel de dag stilzitten leek mij niks.

Solliciteren

Ik ben gaan solliciteren want; je moet ergens beginnen! Zo ben ik bij een aantal bedrijven op gesprek geweest, helaas nooit echt met het gevoel van: JA DIT WIL IK! Tot ik, jawel, in contact kwam met een Recruiter. Of ik er al eens over nagedacht had om de arbeidsbemiddeling in te gaan? Ja, dit heeft weleens in mijn achterhoofd gespeeld maar dat was wel een beetje een geromantiseerd beeld vrees ik.
Wat hij mij vervolgens vertelde over het bedrijf waar ze iemand zochten maakte mij heel enthousiast en voor ik het wist ging ik op gesprek.

Daar zat ik dan: voor het eerst op kantoor bij Carrera Recruitment en dat voelde meteen goed. Geen verhalen over hoe geweldig alles wel niet was en hoe ik bonussen kon verdienen als ik goed mijn best deed. Nee, gewoon ronduit de waarheid: Het eerste jaar is gewoon heel hard werken en investeren. Daarna kon je oogsten wat je hebt gezaaid.
Dit was een enorme verademing in tegenstelling tot de ‘’mooi weer’’ verhalen die ik tot dan toe gehoord had.

Twee gesprekken en een lunch verder kreeg ik toen het verlossende bericht. Je mag beginnen!!
Zo gezegd zo gedaan. Nu ben ik een paar weken aan de gang en beetje bij beetje krijgt het werkende leventje vorm. Ik ben nu ook officieel toegevoegd aan team Technics en zal Kim gaan ondersteunen op deze afdeling.

Wat doe ik dan in mij vrije tijd?

Mijn vrije tijd wordt eigenlijk altijd doorgebracht op stal bij mijn paard. Mijn vriendin en ik zijn beide fanatieke ruiters, actief in de sport. Zij met haar dressuurpaard en ik met mijn springpaard. Dit betekent dat we zeven dagen per week op stal te vinden zijn en ook zes dagen aan het trainen zijn. Het leven met paarden is altijd druk en tijdrovend maar ik zou het voor geen goud willen missen.

De weekenden worden vaak gevuld met wedstrijden maar gelukkig is er ook de balans met andere leuke dingen. Een keertje naar de film, een potje FIFA of gezellig wat drinken in de stad met vrienden. Voor mij een goede balans tussen WORK and LIFE.
 
Geboren en getogen Brabander dus altijd in voor een gezellig gesprek of een leuk mailtje! Wil je meer van mij weten? Bel of mail dan even 😉  0180422585 of tim@carrera-technics.nl

Tim