Als servicemonteur aan heftrucks ga je deel uit maken van een goede werkgever. Dit bedrijf is gespecialiseerd in al het rollend materieel je maar kan bedenken. Hier kan jij lekker zelfstandig bezig zijn met jouw klussen en alle klanten naar tevredenheid bedienen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Binnen dit bedrijf krijg jij je eigen bus en voel jij je als een vis in het water zo vrij. Jij bezoekt de klanten om ze uit de brand te helpen. Met jouw ervaring en goed gevulde bus met gereedschappen ga jij geen uitdaging uit de weg en zorg jij weer voor dat de productie weer op volle toeren kan draaien bij een tevreden klant.
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en €3500,00.
– 27,5 vakantiedagen.
– Een gezellige personeelsvereniging.
– Korting op zorgverzekering en autoverzekering.
– Overige vergoedingen conform CAO Begroepsgoederenvervoer.

JOUW DAG
Van onderhoud tot het verhelpen van storingen, jouw dag is nooit hetzelfde. De ene keer werk je aan een verreiker en de andere keer werk jij aan een heftruck van 40 ton. Zo werk jij aan de machines in de werkplaats of op locatie, het kan alle kanten op. Mocht je toch zeggen dat je liever alleen op de bus zit, of alleen in de werkplaats, dan wordt er voor gezorgd dat hier naar geluisterd wordt en jij je werkzaamheden of binnen, of buiten kan doen. Hou je ook van het één en ander te organiseren? Je kan hier ook zelf zorg draaien voor het bestellen van de benodigde onderdelen bij de bekende leveranciers. Ook hou je met hen contact over de leverdata en kan jij daarna met het onderdeel de klant weer uitermate tevreden stellen. Ah goed, een baan met diversiteit waar je lekker je ei in kwijt kan!

WIE JIJ BENT
– Je bent in het bezit van rijbewijs B.
– Je hebt een technische MBO diploma.
– Je hebt affiniteit met de techniek en 2 rechter handen.
– Je bent zelfstandig.