Werken in een leuk enthousiast team en hou je van een familiebedrijf? Binnen dit bedrijf kan jij je ei kwijt en ga je met het sales team werken naar mooie doelen. Dit bedrijf is specialist in de toegangscontrole beveiliging en hang- en sluitwerk door heel Nederland.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een mooi kantoor waar alles is wat je hartje begeert. Je eigen kantoor met de mannen van het sales team inclusief elektrische bureaus.
Hier kan jij lekker je commerciële skills in de strijd gooien om met het sales team als verkoper een mooie doelstelling te behalen.
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.400,00 en €2.800,00.
– 23 vakantiedagen.
– Een gezellige personeelsvereniging en een potje tafelvoetbal na de lunch.
– Heerlijke lunch van de zaak met al jouw wensen.
– Een zeer gezellige team.

JOUW DAG
Samen met de mannen van het verkoopteam begin jij je dag. Je kijkt wat er binnen is gekomen en samen met de Sales Coördinator wordt dit verdeeld. Je begint met het opstellen van calculaties met hoge prioriteiten, je zet de calculaties klaar en kijkt ze na met de collega die al jaren ervaring heeft in het vak. Eénmaal juist bied jij jouw calculatie aan bij de klant, deze hou jij natuurlijk in de gaten en bel je na. In de middag ontvang je een aanvraag vanuit een supermarkt voor de juiste oplossingen, met de projectleider van de supermarkt en jouw commerciële instelling komen jullie samen tot een plan en ga jij de sale afronden als een echte verkoper. Wanneer het project verkocht is, draag je het project intern over aan één van de projectleiders die het project op rolletjes laat verlopen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt affiniteit met de techniek.
– Je bent gemotiveerd om doelen te behalen.
– Je haalt het hoogst haalbare uit jezelf.
– Je kan zorgvuldig en zelfstandig werken.

 

The Sky is the limit? No way…. Jij gaat namelijk jouw klanten adviseren op onze ontelbare mogelijkheden op het gebied van liften. Onze mogelijkheden reiken letterlijk en figuurlijk tot boven het plafond. Denk aan ergonomische tilliften, hydraulische hef- en hijssystemen, personen en goederenliften. Ergonomie en power wordt gecombineerd tot maatwerk oplossingen en jij gaat dit bij jouw klanten verwezenlijken. Je hebt vaste kanten maar natuurlijk sluiten we de lift niet voor nieuwe klanten.

WHAT’S IN IT FOR ME
Als technisch accountmanager combineer je de commercie met technische kennis en sociale vaardigheden. Je bezoekt namelijk zowel bestaande klanten als nieuwe klanten maar daarnaast lift je ook mee met alle ontwikkelen op kantoor.
Hoe ziet jouw pakket er dan qua arbeidsvoorwaarden voor je uit;
– Salaris tussen de €3600,00 en €4000,00 bruto per maand
– Commerciële vrijheid.
– Mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket.
– Je hoeft niet mee te liften maar krijgt een prima bedrijfswagen.

JOUW DAG
Met je blik op het Westen van Nederland stap je in de auto. Eerst even een bakkie doen bij je klant waar je een industriële lift hebt laten plaatsen. Toch even kijken of alles naar wens is verlopen. Daarna ga je praten bij een nieuwe klant. Ze zoeken maatwerk voor een industriële goederenlift die ergonomische rendement moet opleveren voor het magazijn. Doordat je precies weet wat we allemaal in huis hebben, en je jouw huiswerk al hebt gedaan, wordt dit een verhelderend gesprek met een snelle oplossing.

WIE JIJ BENT
– Je hebt mimimaal een afgeronde MBO opleiding richting WTB of Mechatronica.
– Je legt makkelijk contact en denkt oplossingsgericht.
– You also speak English.
– Je woont op een centrale locatie in het Westen van Nederland.