Stroomt het verlenen van service door je bloed en vind je het een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te helpen? Lees dan snel onze vacature verder voor Service Coördinator.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze klant is specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige sensoren en meetsystemen. Deze worden toegepast om alle statistieken bij te houden wat betreft het verbruik van bijvoorbeeld brandstof aan boord van schepen.
Je moet het dus wel leuk vinden om in de technische sector te werken. Zij bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.;
– Een goed basissalaris wat varieert tussen de €2200,00 en €3200,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen conform CAO Metalektro.
– Een contract direct bij het bedrijf !
– Vakantiegeld
– Reiskostenvergoeding

JOUW DAG
Je werkt binnen een technisch bedrijf, maar jouw gereedschap is headset en je PC.
Samen met je collega’s van de afdeling service ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle service orders.
Van het aanmaken van service calls tot en met de facturering van de orders, alles loopt bij jullie op rolletjes.
Je informeert de klant waar nodig en houdt ze op de hoogte over de status van de levering van onderdelen.
Daarnaast heb je ook intern veel contact met andere afdelingen over leveringen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau.
– Bij voorkeur heb je ervaring in een technische onderneming maar dit is zeker geen must.
– Je ziet problemen en stroopt graag de mouwen op om deze op te lossen.
– Daarnaast zie je ook kansen in het verder professionaliseren van de afdeling en het anders inrichten van processen.
– Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

We moeten je vooraf alvast waarschuwen. Mocht je bij dit bedrijf aan de slag gaan, dan ga je er nooit meer weg. Althans pas als je met pensioen gaat. Zo leuk is het en zo goed is het voor werknemers. Eeuwige trouw dus, maar wel op huwelijkse voorwaarden natuurlijk. Ben jij storingsmonteur, service engineer of inbedrijfsteller?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Techniek, in diverse vormen. GPS positie bepaling, PLC’s, belading door middel van industriële WiFi, machinebesturingen, frequentieregelaars, SCADA… noem maar op. En dan hebben we het alleen of de elektrische en/of softwarematige systemen.
Sommige technieken zijn verouderd, sommige zijn hightech. Wat leuker is, is dat je echt kunt “freaken”. Je krijgt budget, tijd en gelegenheid om projecten te organiseren en deze naar je eigen hand te zetten. Interessant detail; mensen die hier eenmaal beginnen met werken gaan eigenlijk nooit meer weg. En dat zegt iets!
Naast deze interessante technieken waar jij als ervaren techneut je passie in kwijt kan, bieden zij een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een prima basissalaris dat, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, varieert van €3500,- tot €5500,- bruto per maand.
– 30% ploegentoeslag.
– Een vuilwerktoeslag.
– Volop ruimte voor opleidingen en trainingen.
– Bedrijfsvervoer.

JOUW DAG
Je komt in de denktank van de organisatie te werken. Eigenlijk ben je ook het laatste redmiddel, voor de monteurs in de technische dienst en volcontinu ploegen, om met een oplossing te komen. Lukt dit niet dan moet er een leverancier ingeschakeld worden. Denk hierbij aan Siemens, ABB etc.
Je bent dus een specialist, maar wel eentje die ook z’n overall aantrekt. Je komt ook op een kraan, of op een belader en dat kan wel eens hoog, koud of nat aanvoelen. Toch wat anders dan met een kop koffie achter je beeldscherm.
Je bent dus dagelijks bezig met nieuwe projecten, revisie van techniek, ondersteuning bieden aan de TD als het gaat om het analyseren van storingen. O, en uiteraard met zo’n brainwave komen dat die storingen niet meer gaan voorkomen. Not on your watch!
Enerzijds werk je dus vanuit de besturingskamer vanachter je laptop en het andere moment loop je in je overall 35 meter boven de grond.

WIE JIJ BENT
– jij bent een Willy-Wortel-type-of-engineer. Enerzijds aan het freaken en knutselen, maar dan wel met serieus materiaal.
– Daarnaast breng je meerdere jaren ervaring mee op het gebied van procesbesturing en een PLC heeft voor jou geen geheimen.
– Verder heb je bij voorkeur MBO 4 of een HBO opleiding richting Elektrotechniek of Mechatronica afgerond.

De maritieme sector, wie wilt het niet. Werken in de prachtige havens door Europa en incidenteel zelfs wereldwijd! Als Field Service Engineer kom je op de mooiste plekken en grote schepen voor onderhoud en reparatie.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Voor onze opdrachtgever vlieg je betaald over de wereld heen. Zij zijn specialist in het leveren en monteren van hoogwaardige sensoren en meetsystemen. Deze worden toegepast om alle statistieken bij te houden wat betreft het verbruik van de gigantische schepen.
– Een goed basissalaris wat varieert tussen de €2400,00 en €4000,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen conform CAO Metalektro.
– Een contract direct bij het bedrijf !
– Betaalt over de wereld voor je werk.
– Toeslagen voor de reizen.
– Vakantiegeld
– Reiskostenvergoeding

JOUW DAG
Jij bent bezig met het monteren, repareren en het onderhouden van de hoogwaardige sensoren en meetsystemen. Daarnaast stel jij ze ook inbedrijf.
Deze systemen zijn zeer specifiek die bij onze opdrachtgever in de eigen werkplaats worden samengesteld. De werkzaamheden vinden zich op diverse plekken door de wereld plaats, waar jij maximaal een week aan de klus bezig bent. Binnen jouw werk ben je circa 70% van de tijd onderweg naar de gigantische schepen waar jij je specialiteiten kan laten zien binnen de elektrotechniek, IT en een klein stukje mechanische kennis.

WIE JIJ BENT
Een ervaren engineer met een afgeronde MBO opleiding binnen de elektrotechniek of Mechatonica.
– Je neemt mechanische kennis mee.
– Je bent bereidt om de wereld over te reizen.
– Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in schrift en woord.
– Zelfstandig en klantvriendelijk.

 

Als kind was je al gek op het maken van puzzels, het op een nette en juiste manier bedraden van een schakelkast is net het in elkaar leggen van een puzzel.
Natuurlijk komt er wel wat meer bij kijken dan alleen een puzzelstukje op de juiste plek leggen en biedt deze functie jou een stuk meer technische uitdaging.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken bij een stabiel bedrijf, en krijgt zo’n 25 collega’s.
Ze hebben verschillende afdelingen en bieden de klanten een tal van elektrotechnische oplossingen.
Het arbeidsvoorwaardenpakket ziet er als volgt uit;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de € 2200,00 en € 3000,00 bruto per maand.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV Dagen conform de CAO Metaal en Techniek.
– Een moderne mooie werkplaats met het nieuwste gereedschap.
– Een goede pensioenvoorziening.
– Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

JOUW DAG
Je staat vandaag samen met een collega ingepland op een grote kast en samen zorgen jullie ervoor dat de kast opgebouwd wordt volgens de elektrotechnische schema’s.
jij gaat je bezig houden met het aanleggen van de bedradingen, componenten en de schakelingen, aarding.
Je collega heeft er al voor gezorgd dat de kast al is gemonteerd en dat de afmontage goed gebeurt.
Samen kunnen jullie zodra de kast gereed is kijken naar een keurig nette en schade vrije kast die getest en al geleverd kan worden naar de klant.

WIE JIJ BENT
– Je hebt meerdere jaren ervaring als Paneelbouwer en of monteur Schakelkasten.
– MBO werk en denkniveau.
– Bij voorkeur heb je ook ervaring met de wat grotere kasten, maar dit is een pre.
– Je kunt goed seriematig werken en netjes werken.

 

Wil jij werken in een leuk, sfeervol bedrijf en kom je graag door heel Nederland? Met de toegangscontrole en het hang en sluitwerk kom je op tal van diverse leuke retailers, zorginstellingen, banken, sportverenigingen en nog veel meer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een leuk bedrijf met veel enthousiasme, al 40 jaar bekend is met de diverse sloten en als team elk jaar weer een mooie doelen stelt. Dit bedrijf met zo’n 25 personeelsleden heeft een mooie plek in de markt gecreëerd en komen bij vele diverse klanten met haar toegangscontrole en hang en sluitwerk. Naast veel variatie in de klussen door het land zijn er ook qua arbeidsvoorwaarden mooie kansen, namelijk;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 2200 en € 2900 bruto per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Collectieve verzekeringen waar jij als werknemer flinke korting kunt krijgen.
– Mogelijkheden in het doorgroeien.
– Enorm veel variatie in de werkzaamheden.
– Direct je eigen bestelbus om jouw klus(sen) van de dag af te ronden.
– Goed zittende werkkleding en het pakket met splinternieuw gereedschap ligt al voor jou klaar.

JOUW DAG
Samen met jouw collega’s bespreek je het project waar je op de dag heen gaat. Voor jou liggen alle artikelen die jij nodig hebt al klaar om in je bus mee te nemen naar het project. Wanneer je het project besproken hebt rijdt je naar de klus en ga je aan de slag.
Afhankelijk van het project werk je zowel in teamverband als individueel. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond bel je de projectleider en maak je foto’s van jouw succesvolle project. Na het afmelden van de werkbon zit jouw dag er op en maak je werkplek schoon en vervolg je met naar huis rijden vanaf de afgeronde klus.

WIE JE BENT
– Achtergrond als slotenmaker of ervaring als monteur beveiliging is een pre, ligt jouw achtergrond meer in de bouw als timmerman of elektromonteur dan kan deze functie ook zeker aansluiten.
– Rijbewijs B is verplicht.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Vrienden of collega’s omschrijven jou als klantgericht en enthousiast.

Als ervaren elektromonteur in de maritieme sector weet je binnen no-time storingen op te lossen of heb je in een handomdraai de nieuwe installatie aangelegd en aangesloten. Onze klant is een scheepsreparatie bedrijf met een groot netwerk aan vaste klanten. De klantenkring groeit door en daarom zoeken zij versterking in het team.
Wil jij graag werken aan boord van schepen en draai jij je hand niet om voor een technische uitdaging lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een allround scheepsreparatie bedrijf die ook zelf nieuwe installaties opbouwt voor hun klanten.
De dienstverlening is dus wel allround te noemen en in alles wordt meegedacht met de klant.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– € 2600,00 tot € 3600,00 bruto per maand.
– Volop ontwikkelingsmogelijkheden.
– Team van 40 vaste collega’s, die allemaal met dezelfde passie het werk uitvoeren.
– 39,25 urige werkweek.
– Vrijdagmiddag stoppen ze iets eerder!

JOUW DAG
Hoofdzakelijk word je als Elektromonteur verantwoordelijk voor het oplossen van storingen aan elektrotechnische installaties aan boord van schepen, maar ook ga je pompen, ventilatoren, kranen, lieren en verlichtingsinstallaties aansluiten.
Na het aansluiten ben je ook verantwoordelijk voor het testen en in bedrijfstellen van de installaties.
De werkzaamheden vinden plaats op eigen locatie, als ook op locatie bij de klant. Gelukkig ben je wel iedere avond lekker thuis en slaap je in je eigen bed. (Ze hebben geen vaste consignatiedienst, maar wel een mentaliteit dat je niet eerder naar huis gaat dan dat het werk af is).

WIE JIJ BENT
– Ervaring als Elektromonteur / Monteur / Onderhoudsmonteur bij voorkeur in de maritieme sector.
– Aantal jaar werkervaring in de scheepvaart.
– Je bent zelfredzaam, oplossingsgericht en je hebt een klantgerichte instelling.

 

 

Kommie een bakkie doen? We hebben een aantal vacatures openstaan in de Rotterdamse haven! Zoals bij zoveel technische bedrijven is er een te kort ontstaan aan techneuten. Zo ook bij dit typisch Rotterdamse bedrijf waar de komende jaren veel oud gedienden met pensioen gaan. Niet lullen maar poetsen is hier zo’n beetje ontstaan.

WHAT’S IN IT FOR ME?
De organisatie is actief in diverse sectoren en heeft een technische dienst die bestaat uit ongeveer 75 kanjers, aangestuurd door voormannen. De TD is opgesplitst in een aantal afdelingen. Zo wordt er onderhoud gepleegd aan rollend materieel, havenkranen, fabrieken en facilitair. Elk team kenmerkt zich door de enorme diversiteit in techniek.
Je komt te werken in een indrukwekkende omgeving, waar jij iedere dag je ogen uitkijkt. En qua arbeidsvoorwaarden heb je ook niks te klagen, ze bieden namelijk:
– Salaris tussen de €3000,- en €3800,- bruto per maand.
– 8,33% vakantiegeld.
– 25 vakantiedagen.
– Reiskostenvergoeding.
– Verschillende extra toeslagen.
– De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.
– Gezellige collega’s.
– Een uitdagende én veelzijdige functie in een dynamische organisatie.

JOUW DAG
De techniek is zo divers, dat bijvoorbeeld elk type PLC, elk type kraan, elk soort besturing en elk type dieselmotor terug te vinden is. En dat vraagt creativiteit en oplossend vermogen van jou. Je bent dus elke dag met andere soorten systemen bezig, soms zijn er wel tekeningen en schema’s van maar een andere keer weer niet. Dus geen gesneden koek, maar uitdagingen.
Als monteur ben je dagelijks bezig met het oplossen van storingen, het uitvoeren van reparaties, revisies of het wisselen van hydraulische componenten. Ook het werken aan een PLC komt dagelijks voor. Niet zo zeer het programmeren, maar meer het aanpassen van parameters. Als monteur heb je een hoge mate van vrijheid omdat de monteurs voornamelijk op verschillende locaties werken en de verschillende terminals ondersteunen bij het onderhoud of oplossen van storingen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO4 richting Mechatronics/ Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar afgerond.
– Je neemt meerdere jaren ervaring mee met multidisciplinaire techniek.
– Je hebt kennis van hydrauliek en mechanisch onderhoud en hebt basiskennis PLC techniek.
– Je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

 

We moeten je vooraf alvast waarschuwen. Mocht je bij dit bedrijf aan de slag gaan, dan ga je er nooit meer weg. Althans pas als je met pensioen gaat. Zo leuk is het en zo goed is het voor werknemers. Eeuwige trouw dus, maar wel op huwelijkse voorwaarden natuurlijk. Ben jij storingsmonteur, service engineer of inbedrijfsteller?

WHAT’S IN IT FOR ME?
Techniek, in diverse vormen. GPS positiebepaling, PLC’s, belading door middel van industriële Wi-Fi, machinebesturingen, frequentieregelaars, SCADA… noem maar op. En dan hebben we het alleen over de elektrische en/of softwarematige systemen. Sommige technieken zijn verouderd, sommige zijn hightech.
Naast deze interessante technieken waar jij als ervaren techneut je passie in kwijt kan, bieden zij een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een prima basissalaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar varieert van €2500,00 tot €4000,00  (exclusief ploegentoeslag)
– 30% ploegentoeslag.
– Een vuilwerktoeslag.
– Volop ruimte voor opleidingen en trainingen.
– Bedrijfsvervoer.

JOUW DAG
Vanuit de controlekamer of lekker in de buitenlucht. De installaties bevinden zich over het hele terrein. En dan hebben we het over een groot terrein. Het ene moment ben je bezig met een storing aan een elektromotor maar via de portofoon hoor je dat er toch enige vorm van paniek is. Er ligt een schip te wachten maar er is een storing in een kraan. Wacht maar vertel je over de portofoon. Jij bent daar toch vlakbij en die storing in de elektromotor kan ook later. Je zal toch eerst de PLC moeten uitlezen om een inschatting te maken van “het probleem”. Je weet dat de S7-400F een belangrijk element is dus vraag je je gelijk al af of er iets met de fail-safe modus is. Of zou er wéér een probleem zijn met de frequentieomvormers die de motoren aansturen. Als dat zo is moeten we hier toch eens verder onderzoek naar doen bedenk je je. Dat is iets voor de specialisten intern, maar goed om aan te geven in ieder geval. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het draaiende houden van de systemen en installaties. Dit op elektrisch gebied. Storingen dienen zich nooit van te voren aan, dus het kan wel hectisch zijn of ad-hoc. Maar dat je hier je technische hart op kunt halen is zeker.   

WIE JIJ BENT
– Een echte ‘’elec’’ in hart en nieren.
– Een afgeronde MBO 4 opleiding richting mechatronica of elektrotechniek.
– Je bent bereid om in de 5-ploegendienst te werken.
– Ervaring in een vergelijkbare functie als storingsmonteur.

Of het nou gaat om voedsel koelen, invriezen, warmte terugwin systemen of het terugdringen van synthetische koudemiddelen, onze klant heeft diverse specialisaties en disciplines binnen de koudetechniek.
Voor de afdeling projecten zijn wij voor dit mooie bedrijf op zoek naar een werkvoorbereider koudetechniek.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken bij een grote speler in de koudetechniek, maar met de sfeer van een familiebedrijf.
Ze zijn koploper als het gaat om de energietransitie en streven naar verdere verduurzaming.
Naast mooie en uitdagende projecten in o.a. de zuivel industrie, bij particulieren, in de voedsel verwerking en de chemische industrie.
Ook qua arbeidsvoorwaarden hebben ze zeker iets te bieden, namelijk;
– 38 vrije dagen op jaarbasis.
– Collectieve verzekeringen waar jij als werknemer flinke korting kunt krijgen.
– Een interessante pensioenvoorziening.
– Een goed bassalaris dat varieert tussen de €3500,00 en €4500,00 bruto per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Daarnaast vinden zij aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei erg belangrijk en investeren daarom graag in hun personeel op het gebied van cursussen en opleidingen.

JOUW DAG
Samen met je collega’s van de afdeling projecten zorgen jullie, tijdens en na het project, er voor dat het zoveel mogelijk op rolletjes verloopt.
Jij gaat je bezig houden met het tekenwerk, maar ook het ontwerpen en dimensioneren van de koeltechnische installaties en het opstellen van gebruikershandleidingen.
Daarnaast ga je ook constructietekeningen maken en verzorg je een deel van de projectadministratie.
Tijdens de uitvoering zorg je voor het bewaken van de projectplanning en deels het begeleiden van de uitvoering samen met de projectleider en selecteer en bestel je de juiste materialen voor het project en zorg je dat deze op voorraad zijn.

WIE JIJ BENT
Bij voorkeur heb je ervaring in de koudetechniek als werkvoorbereider opgedaan, mocht dit niet het geval zijn en je ervaring bijvoorbeeld ligt in de elektrotechniek dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
Daarnaast breng je bij voorkeur ervaring met planmatig en/of projectmatig werken, kun je goed met de klant overweg en ben je kwaliteitsgericht.

 

Revolutionair, vooruitstrevend, Rotterdams en uniek zijn DE woorden die dit bedrijf omschrijven.
Een openbaar toilet, dat voelt als thuis… dat is waar dit bedrijf hard naar op weg aan het gaan is.
Met hun unieke technieken is het toilet in 18 seconden gereinigd en opnieuw klaar voor gebruik.
Wil jij met jouw technische kennis dit bedrijf verder helpen om deze missie te volbrengen als Service Engineer, lees dan snel de vacature!

WHAT’S IN IT FOR ME? 
Enthousiasme is iets wat hier letterlijk door het pand stroomt, alle 20 collega’s hebben 1 missie.
Deze missie is; het werken aan een revolutionaire openbare toiletvoorziening.
De engineering, productie, verkoop alles gebeurt met zijn allen vanuit het kantoor in hartje Rotterdam en worden door heel Europa geplaatst bij tankstations, op vliegvelden, in parken en op festivals.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– €3000,00  en  €4000,00 bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.
– De techniek is vooruitstrevend.
– Het bedrijf is volop in ontwikkeling.
– Er is voor jou als techneut volop de mogelijk om je kennis te vergroten en deel uit te maken aan de verdere groei van dit bedrijf.

JOUW DAG 
Je gaat als Service Engineer je technische kennis inzetten voor zowel het plaatsen, installeren en inbedrijf stellen van nieuwe installaties.
Ook ga je je bezig houden met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, oplossen van storingen en reparaties aan reeds geplaatste systemen.
De systemen zijn veelal elektrisch aangedreven, maar ook de mechanische onderdelen moeten worden vervangen of gerepareerd.
De komende jaren liggen er mooie projecten voor jou als Service Engineer in het vooruitzicht, dus er volop ruimte om jezelf te ontplooien en deel te nemen aan het verder ontwikkelen van dit mooie bedrijf.
Je reist met enige regelmaat door Europa, dit kan ook ad-hoc zijn. Naast het werken in de buitendienst, zul je ook veel aan het werk zijn in de werkplaats in Rotterdam samen met je collega’s.    

WIE JIJ BENT 
Sowieso neem je als Service Engineer kennis mee van elektrotechniek en dan vooral het kunnen oplossen van storingen op dit vlak en kun je o.a. een storing zoeken in een PLC systeem.
Dit is de basis, verder heb je bij voorkeur ervaring, of interesse in de werktuigbouwkunde.
Ook ben je wel redelijk avontuurlijk ingesteld omdat het geen 9 tot 17 baan is en vind je het leuk om voor een technische uitdaging te staan en sta je ervoor open om op termijn te gaan leren programmeren in een PLC.