Daar staat je collega voor een dicht hek… tja, toegangspoort defect. Snel de TD bellen want dit moet gemaakt worden. Iedereen rekent erop dat het onderdeel gewoon in het magazijn ligt. Maar hoe gewoon is dat? Wat gebeurt er achter de schermen om dit mogelijk te maken? Inspelen op de behoefte, anticiperen op de projecten en vooral bundelen van de (inkoop)behoefte. Hier zoeken we een manager voor met een goede helicopterview.

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een internationale omgeving maar wel vlakbij in Rotterdam. Echt meedenken en meebeslissen hoe we het gaan aanpakken. Zowel tactisch als strategische inkoop ordenen maar ook operationeel ben je hands-on. Je kent jouw team als geen ander en weet precies wie de juiste persoon is voor de klus.
Hoe ziet het er dan qua arbeidsvoorwaarden voor je uit;
– Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
– Een basissalaris tussen de € 4.800,00 en € 5.500,00 bruto per maand
– Reiskostenvergoeding
– Fantastische pensioenregeling
– Maar vooral de vrijheid om de facilitaire TD vorm te geven en naar het next level te tillen. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Er wordt gebeld dat de V-snaar van de heftruck is geknapt. Wie van jouw medewerkers kan dit het meest efficiënt oppakken en weet waar een nieuwe V-snaar ligt? Dat brandje is zo geblust natuurlijk maar jij denkt verder. Want er rijden veel meer heftrucks en de laatste V-snaar is nu uit het magazijn. Je inventariseert de behoefte en instrueert jouw team om hier onderzoek naar te doen want het hele bedrijf rekent op je. Life cycle management en het creëren van de desbetreffende overzichten, budgetten, planningen en KPI’s op basis van de informatie vanuit het onderhoudssysteem en andere parameters. Daar ligt jouw kracht maar je werkt wel nauw samen met je collega’s en zet iedereen in zijn kracht in. 

WIE JIJ BENT
Je hebt veel ervaring met contractmanagement (Nevi, procurement) en bent HBO geschoold (WTB of E)
– Je hebt leidinggevend ervaring en bent een echte teamplayer
– Je kunt goed plannen en vooruitdenken en prioriteiten stellen is geen probleem voor jou
– Jouw overtuigingskracht is sterk, je kunt goed onderhalen en jouw enthousiasme is aanstekelijk
– Je hebt ervaring met Ultimo of soortgelijke systemen