Asset management is op zichzelf een prachtige term. Het wordt nog mooier als je je bedenkt dat je aan verduurzaming werkt binnen een organisatie met torenhoge ambities. En het hoogst haalbare verwezenlijken gaat alleen met behulp van professionals. 

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je staat nu eens niet aan de zijlijn, maar je bent een kartrekker. Jij werkt samen met je collega’s aan de energietransitie en jullie zijn ambitieus. Geen CO2-uitstoot, weg met die fossiele brandstoffen en in plaats daarvan duurzaamheid en positieve impact op het milieu.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook nog eens prima voor je uit;
– Een prima basissalaris tussen de € 4250,00 en € 5000,00 bruto per maand.
– Laptop, telefoon EN leaseauto van de zaak.
– 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Interessante winstuitkering.

JOUW DAG
Als asset manager heb je een belangrijke positie. Samen met een team van asset managers beheer je alle technische installaties in het land. Denk hierbij aan gebouwbeheersystemen, ketelhuizen en warmtepompen. Het doel is de assets zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Dit realiseer je door MJOP’s op te stellen en rapportages te maken voor zowel interne als externe partijen, maar ook door contacten te onderhouden met onderhoudspartners, VVE’s en zakelijke klanten.
Natuurlijk zijn er ook andere werkzaamheden. Zo weet je om te gaan met escalatie en de opvolging daarvan en zorg je voor een positieve klantbeleving. Die laatste is mooi, hè? Hoe je dat doet zal afhangen van het type klant en de eventuele problematiek. Maar gezien jouw karakter maken we ons daar geen zorgen om. 

WIE JIJ BENT
– Een ervaren asset manager, technisch beheerder of vergelijkbaar. Het gaat tenslotte om de inhoud.
– Je bent iemand die (klimaat)discussie niet uit de weg gaat en het ontzettend belangrijk vindt dat dit onderwerp hoog op de agenda staat.
– Je bent ambitieus en gedreven en hebt veel kennis van werktuigbouwkundige installatietechniek.

Ben jij handig en kan jij je ei kwijt in de techniek? Wij zoeken een Allround Monteur! Veel afwisselend werk en bouwen aan diverse projecten, denk aan een tijdelijke GGD locatie, ziekenhuis, een uniek kantoor voor in je achtertuin en nog veel meer! Alles wordt gemaakt op de wens van de klant, hierbij is dus geen project hetzelfde.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je kan zelfs kiezen wat je wilt, liever op locatie de bouw verzorgen en het afmonteren etc. regelen? Of wil je vanaf de bodem de units opbouwen? Leren kan je hier ook zeker, nog nooit gelast maar wel handig, het lassen kan je geleerd worden. Al met al een tof bedrijf waar je wilt werken!
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je het volgende;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2.200,00 en €3.100,00.
– 24 vakantiedagen en ADV dagen omdat je 40 uur werkt!
– Mooi inwerkprogramma om de kneepjes van het vak te leren.
– Collectieve verzekeringen.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Jij begint de dag met een lekkere bak koffie met jouw collega’s. Je hijst jezelf in je werkkleding en gaat aan de slag. In de loods staat het werk op je te wachten en ga je aan de slag met de opbouw van de unit. Je last de frames in elkaar en ga je verder naar de volgende fase. De wanden moeten gemonteerd worden, samen met je collega zorg je ervoor dat de unit al vorm krijgt en ga daarna verder met het verder ontwikkelen volgens tekening. Geen één unit is hetzelfde, alles is op wens van de klant en is hierdoor veel variatie in het werk. Zo ook met het afwerken van de units, de ene wil een mooie trap in de unit en de andere wil een gelijkvloerse unit. Na de bouw in de fabriek gaan deze units naar locatie, deze worden allemaal met elkaar verbonden en verder ingericht. Eénmaal alles op locatie is het een kwestie van afwerken en weg gaan met een tevreden klant.

WIE JIJ BENT
– Geen 9 tot 5 mentaliteit.
– Eigen vervoer om de werkzaamheden in de fabriek te verrichten.
– Affiniteit met techniek.

Goed ventileren van scholen, sportscholen, woningen en ziekenhuizen is steeds belangrijker geworden. Onze klant is specialist in het plaatsen, onderhouden en repareren van warmtepompen, airco’s maar ook luchtbehandeling en ventilatiesystemen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Je komt te werken in een klein en hecht team met een grote specialisatie binnen de klimaattechniek. Ze zijn gespecialiseerd in het plaatsen en ook onderhouden van de diverse installaties.
Het arbeidsvoorwaardenpakket ziet er als volgt uit;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2400,00 en € 3100,00 bruto per maand.
– 25 vakantiedagen.
– Een goede pensioenvoorziening.
– Een goed ingerichte werkbus met gereedschap.
– Goed zittende werkkleding.

JOUW DAG
Je vertrekt vanuit huis met je bus richting locatie en gaat direct naar de klant. Binnen de functie ga je je bezig houden met het uitvoeren van reparaties, vervangen en oplossen van storingen aan ventilatiesystemen.
Dit werk ga je door heel Nederland, maar soms ook in Belgie en in Luxemburg verrichten, het kan dus voorkomen dat je af en toe een nachtje in een hotel slaapt. Je zult vooral werken voor een vaste klant met diverse vestigingen, maar uiteraard komt het ook voor dat je voor andere klanten werkt.

WIE JIJ BENT
– Je neemt wat ervaring mee als ventilatiemonteur of als monteur luchtbehandelingssystemen.
– Je bent niet bang om wat kilometers te maken voor je werk.
– Bent bereidt om af en toe een nachtje te overnachten voor je werk.
-Verneem je een klantgerichte instelling mee en ben je niet bang voor een uitdaging.

De nieuwe Super Mario, Ofwel een allround Loodgieter. Geen video personage maar een ervaren kracht, die een hoop ervaring meebrengt als Loodgieter en die alle nieuwbouw en renovatieprojecten afstruint.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Een echt Rotterdams bedrijf met allen dezelfde werkmentaliteit, er werken zo’n 200 andere Mario’s en Luigi’s met hetzelfde doel. Het bouwen en renoveren van woningen.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook prima voor je uit;
–  Een prima basissalaris in munten van zo’n € 2500,00 tot € 3800,00 munten per maand.
– Een volledig ingerichte Kart, uh bus met alle gereedschappen om je werk goed uit te kunnen voeren.
– Werken aan mooie projecten in en rondom Rotterdam.
– Goed zittende werkkleding.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

JOUW DAG
In je eigen Mario kart rijd je s’ochtends naar je karwei om je werk te doen, dit keer is het een mooi nieuwbouw project in hartje Rotterdam.
Aangekomen op het project nemen je samen met Luigi de dag door en verdelen jullie het werk.
Samen gaan jullie de rioleringen, sanitair, koperen waterleidingen en dank en zinkwerk monteren vanaf tekening.
Als dit project erop zit dan kan het zijn dat je ook op een renovatieproject komt te werken.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO opleiding behaald richting Installatietechniek.
– Je hebt ervaring als Loodgieter en of installatiemonteur.
– Woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

 

Altijd al affiniteit gehad met Koeltechniek en zou je graag hierin worden opgeleid? Lees dan snel onze vacature verder voor leerling koelmonteur.

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Een concurrerend salaris dat afhankelijk van je leeftijd en ervaring varieert van €1800,00 tot €3000,00 bruto per maand.
– Conform CAO Metaaltechniek 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Een volledig opleidingstraject met cursussen tot volwaardig koelmonteur.
– De mogelijkheid om in dagdienst te werken, maar ook in ploegendienst.

JOUW DAG
Het werk wordt door de leidinggevende verdeeld, samen met je collega’s wordt je verantwoordelijk voor het uit te voeren werk.
Dit houdt in het uitvoeren van Pretrip inspecties aan reefers en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het koeltechnische gedeelte van de reefercontainer.
Afhankelijk van het niveau van je werkzaamheden zul je steeds dieper ingaan op het oplossen van storingen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de koelunit.

WIE JIJ BENT
– Je hebt aantoonbare technische affiniteit en of een technische opleiding afgerond.
– Omdat de werklocatie lastig bereikbaar is met het OV is een rijbewijs B een must.
– Je bent flexibel ingesteld en bereid om in ploegendienst te werken.
– Je bent nieuwsgierig aangelegd en je hebt er zin in om het vak van koelmonteur te gaan leren.

Een super tof georganiseerd bedrijf op de Maasvlakte is naar jou op zoek! Bij dit bedrijf ga jij aan de slag als monteur van de koelcontainers. Door middel van de zogenoemde Refeer APK constateer jij de eventuele gebreken en ben je verantwoordelijk voor het juist afleveren van de Reefer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Op de Rotterdamse haven werken, wie wil dat niet? Jij komt er te werken, dit binnen een bedrijf wat nu 20 jaar bestaat en een gigantische groei heeft gemaakt in de markt. Jouw team met ongeveer 23 hardwerkende monteurs helpen jou tijdens de inwerkperiode. In de eerste periode werk je de normale dagdiensten en daarna stroom je door naar een 2 ploegenrooster.
Wat kun je qua arbeidsvoorwaarden verwachten?
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2200,00 en €3000,00 per maand.
– Wel 27 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.
– Werken in de Rotterdamse haven!

JOUW DAG
De reefers komen binnen in de haven, je houdt je bezig met het af- aankoppelen en begint met de Reefer APK. Je loopt de Reefer na en leest hem uit op de gebreken en storingen, alles wat je constateert noteer je en ga je mee aan de slag. Je hebt contact met het magazijn om de onderdelen in het plaatselijke magazijn te halen terwijl de reefer op jou wacht. Eénmaal aangekomen bij de Reefer en de nieuwe onderdelen vanuit het magazijn ga jij aan de slag. Na het vervangen van de pakkingen meld jij de reefer weer aan als hersteld en gaat hij weer verder voor het transport.

WIE JE BENT
– Bij voorkeur neem je een aantal jaar ervaring mee in de koeltechniek.
– Technisch aangelegd.
– Heb je een technische opleiding afgerond.
– Fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van de Maasvlakte.
– Een rijbewijs B en of eigen vervoer is een pre, heb je een scooter is dat ook prima.

De aannemer heeft het dak erop, de wanden zijn gezet. Nu begint het echte werk voor jou en je collega’s. Samen met je Dewalt radio en je gereedschapskist stap je het pand binnen en beginnen jullie aan het aanleggen van het leidingwerk, de CV installatie, de luchtbehandelingskast en het koelsysteem.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Een landelijk installateur, maar met familiare sfeer. Dat is dat je van dit bedrijf kunt verwachten.
Op deze locatie werken zo’n 150 collega’s aan hetzelfde doel, het goed afwerken van nieuwe panden met de nieuwste technieken op het gebied van klimaattechniek.
Ze bieden een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– Het basissalaris ligt tussen de € 2500,00 en € 3800,00 bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
– Een intern opleidingscentrum.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Metaal & Techniek.
– Een interessante pensioenvoorziening.
– Volop collectieve verzekeringen.

 JOUW DAG
Hoofdzakelijk wordt je verantwoordelijk voor het plaatsen, vervangen of aanpassen van werktuigbouwkundige installaties.
Deze installaties zijn van uiteenlopende aard, waaronder klimaat en luchtbehandelingsinstallaties, gas, CV, water en sanitair, maar ook warmtepompen of zonneboilers.
Deze werkzaamheden verricht je in utiliteitspanden in o.a. de zorg, onderwijs of industrie.
Je krijgt veel variatie in het werk, soms ben je een langere periode achter elkaar werkzaam op 1 locatie en de week erop heb je meerdere kleine klusjes op een dag.
Soms werk je alleen en soms ga je samen met 1 of meerdere collega’s aan het werk.

WIE JIJ BENT
– Allereerst neem je meerdere jaren ervaring mee als installatiemonteur.
– Afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek of verwarmingstechniek.
– Mensen omschrijven je als stressbestendig, flexibel en punctueel.
– Rijbewijs B.

 

Als ervaren Koelmonteur wordt het jou niet te snel heet onder de voeten. Bij dit bedrijf kom je bij een divers scala aan klanten dat varieert tussen de voedingsmiddelen en drankenindustrie, procesindustrie en de melkveehouderij sector.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken bij een grote speler in de koeltechniek, met locaties over heel de wereld en veel expertise in eigen huis.
Daarnaast bieden ze jou als ervaren Koelmonteur een interessant arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 4300,00 bruto per maand obv een 38-urige werkweek.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– 8% vakantiegeld.
– Een interessante pensioenvoorziening.
– Flexibele werktijden.
– Een splinternieuwe bus met de beste gereedschappen en werkkleding.
– Volop doorgroeimogelijkheden.

JOUW DAG
Je vertrekt vanuit huis naar een klus bij jou in de regio, eenmaal aangekomen bij de klant neem je, met het aanspreekpunt op locatie, het werk door. Met jouw kennis zorg jij ervoor dat de koeltechnische installatie weer werkt. Aangekomen bij de installatie inspecteer je de installatie en onderzoekt de oorzaak van de storing, je maakt gebruik van de beschikbare schema’s en beschrijvingen om het probleem op te lossen. Je zorgt voor een goede analyse en weet de storing op te lossen, zodra je hiermee klaar bent zorg je voor een correcte invoer van de gegevens zodat er een goed werkrapport gemaakt kan worden met de urenstaat, materiaal verbruik en logboeken. Vervolgens informeer je de klant over het gebruik, hoe storingen te voorkomen en de te nemen maatregelen. Na deze klus vertrek je nog naar een volgende klant waar er een onderhoudsbeurt op de planning staat en dan is het weer een mooie werkdag geweest en vertrek je weer richting huis.

WIE JIJ BENT
Jij weet je hoofd koel te houden in lastige situaties en brengt de nodige kennis mee van diverse koeltechnische installaties.
Daarnaast voldoet je profiel ook aan de volgende kwalificaties;
– Een MBO 3 opleiding richting werktuigbouwkunde/ installatietechniek of koeltechniek.
– VCA basis en bij voorkeur NEN 3140 in bezit.
– F-Gassen gecertificeerd.
– Je hebt een flexibele opstelling ten aanzien van werktijden.
– Je weet goed te communiceren met de klant.

Het goed ventileren van je woning, werkplek en scholen is belangrijker geworden dan ooit tevoren.
Voor een specialist in de ventilatietechniek zoeken wij een ventilatiemonteur die ervoor gaat zorgen dat mensen in schone lucht kunnen wonen en werken.
Is deze functie jou op je lijf geschreven? Lees dan snel verder.

WHAT’S IN IT FOR ME
Het bedrijf is (pas) een jaar actief als specialist in de ventilatietechniek, maar hebben inmiddels al zo’n 5 man personeel in dienst en ze blijven maar groeien.
Het is een enthousiast team, met allemaal dezelfde passie om het bedrijf door te laten groeien.
Ze bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– € 2.200,00 en € 2.800,00 bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek.
– Vrijmibo op kantoor.
– Doorgroeimogelijkheden met het bedrijf.
– 25 vakantiedagen en 8,33 % vakantiegeld.
– Je krijgt een goed ingerichte bus met gereedschap en goed zittende werkkleding.

JOUW DAG
Hoofdzakelijk word je als Ventilatiemonteur verantwoordelijk voor het uitvoeren van montage en onderhoudswerkzaamheden aan ventilatiesystemen en het reinigen van deze systemen. Daarnaast ga je ook nieuwe ventilatieboxen plaatsen en ga je deze inregelen. Deze werkzaamheden ga je verrichten bij particulieren, bij bedrijven en VvE’s en doe je soms alleen of op grotere projecten ben je met 1 of meerdere collega’s op pad.

WIE JIJ BENT
– Je hebt relevante ervaring als ventilatiemonteur of als loodgieter of CV monteur.
– Heb je ervaring als monteur op een ander technisch vlak?  Geen probleem vertel ons waarom je dit werk zo leuk vindt en we gaan graag met je in gesprek.
– Je bent klantgericht ingesteld want je bent het visitekaartje voor het bedrijf.
– Rijbewijs B is een must.
– Flexibele instelling als het gaat om werktijden.

Door jouw werk kunnen bedrijven met een veilig gevoel na de werkdag het pand afsluiten en richting huis.
Met jouw expertise op het gebied van sprinkler techniek weet jij hoe je het leidingwerk, de beugels en de sprinkler systemen volgens de kwaliteitseisen aanlegt en installeert.
Ben jij een ervaren Sprinklermonteur en toe aan een nieuwe uitdaging lees dan snel onze vacature verder. 

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een collegiale werkomgeving en bij een fijne werkgever, op de locatie werken zo’n 100 collega’s aan hetzelfde doel.
Het engineren, voorbereiden, installeren en vervolgens ook het onderhouden van sprinkler en brandmeld systemen.
Ze bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2200,00 en € 3000,00 afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
– Een volledig ingerichte werkbus met goed gereedschap.
– Goede werkkleding.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– 8% vakantiegeld.
– Een gezellige en hechte club aan collega’s.

JOUW DAG
De projecten waar je op komt te werken zijn divers en varieren van grote nieuwbouwprojecten tot kleine renovatiewerkzaamheden van een paar dagen tot een paar werken.
Jij wordt verantwoordelijk voor het installeren van de installatie inclusief het benodigde leidingwerk, beugels etc.
Daarnaast ook het assisteren bij testen en inbedrijf stellen van systemen bij oplevering.
Deze projecten vinden vooral plaats in de utiliteit, maar soms kan ook een kleine winkel de locatie zijn waar je komt te werken.

WIE JIJ BENT
Als persoon ben je te omschrijven als klantgericht en streef je naar werken volgens een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau.
Verder voldoe je aan de volgende eisen;
– Een MBO 3 opleiding afgerond.
– Meerdere jaren ervaring op het gebied van sprinkler techniek.
– Een VCA en hoogwerker certificaat in het bezit, of je bent bereid deze te halen.
– Geen hoogtevrees.
– Rijbewijs B in bezit.