What do we expect? Nou…. We zoeken een ervaren expediteur die onze spin in het logistiek web wil worden. Je slaat een brug tussen de klant en onze logistieke dienstverlening. Je werkt voor een internationale speler in opslag, stuwadoring, expeditie en logistieke dienstverlening in Rotterdam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen, beheren, verwerken en financieel afwikkelen van de orders.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een dynamische logistieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. De Rotterdamse haven in al zijn glorie is jouw werklocatie en jij bent de oplossing voor de logistieke vraagstukken van onze klanten.
Hoe ziet jouw pakket er dan voor je uit;
-Salaris tussen de €3500,00 en €4000,00 bruto per maand
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
– Gezellige collega’s
– Een uitdagende én veelzijdige functie in een dynamische organisatie.

JOUW DAG
Je wordt gebeld hoe snel je een bulklading koffie, thee en cacao kan verwerken? Waar ga je informeren? Kunnen we de (onbewerkte) soft commodities opslaan en hoe snel kunnen we de processing ervan realiseren? Je schrikt niet van dit soort telefoontjes en je bent constant op de hoogte van alle ontwikkelingen op financieel, politiek, technologisch vlak en de logistieke markt in zijn algemeenheid. Druk? Yes… expect no less……..

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting logistiek en minimaal 3 jaar werkervaring
– Your Dutch and English language skills are excellent.
– Maar ook MS Office is jou niet onbekend.
– En stresssss? Nee, je bent juist stressbestendig, daadkrachtig en je kan snel schakelen.
– Je bent fulltime inzetbaar en de standplaats is in Rotterdam.