Werk jij graag in een nette omgeving en vind jij het leuk om overal te assisteren? Dit bedrijf levert maatwerk voor derden en bouwt zijn eigen machines geheel zelf op. Als magazijnmedewerker kom jij de machinebouwers ondersteunen, breng je af en toe wat materialen weg of haal je deze weer op en zorg je voor een schone werkplek.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie vindt plaats vanaf dezelfde locatie. Binnen deze georganiseerde werkplaats zijn ze nog op zoek naar een enthousiast collega die de logistieke taken op zich neemt en de machinebouwers ondersteunt.
Je krijgt een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket:
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2200,00 en 2700,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO klein metaal.
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen of opleidingen

JOUW DAG
Voor jou is geen dag hetzelfde, in de ochtend begin je met het wegbrengen van wat materiaal wat een leverancier gaat slijpen. Voor de volgende dag staat er een machine op de planning waarvoor diverse artikelen bij elkaar geraapt moeten worden. Jij steekt de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat de monteur zijn werk kan doen. Een aantal dagen later is de machine klaar en is het aan jou om deze te testen. Na het testen noteer jij de punten en gaat de monteur weer aan de slag om dit te repareren. Om de machine af te ronden is er nog een klein stukje RVS nodig, jij loopt naar de zaag en zaagt dit stuk voor de monteur zodat hij verder kan. Daarnaast zorg je dat de vrachtwagens geladen en gelost worden en zorg je dat het magazijn helemaal op orde is.

WIE JIJ BENT
– Je hebt ervaring op gedaan in een functie van logistiek medewerker.
– Je bent flexibel ingesteld.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht
– Je bent bereid te helpen waar dat nodig is in de organisatie.
– je hebt een heftruckcertificaat in bezit of bent bereid deze te behalen.

 

What do we expect? Nou…. We zoeken een ervaren expediteur die onze spin in het logistiek web wil worden. Je slaat een brug tussen de klant en onze logistieke dienstverlening. Je werkt voor een internationale speler in opslag, stuwadoring, expeditie en logistieke dienstverlening in Rotterdam. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het plannen, beheren, verwerken en financieel afwikkelen van de orders.

WHAT’S IN IT FOR ME
Werken in een dynamische logistieke omgeving waar geen dag hetzelfde is. De Rotterdamse haven in al zijn glorie is jouw werklocatie en jij bent de oplossing voor de logistieke vraagstukken van onze klanten.
Hoe ziet jouw pakket er dan voor je uit;
Salaris tussen de €3500,00 en €3800,00 bruto per maand
8,33% vakantiegeld
25 vakantiedagen
Reiskostenvergoeding
De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
Gezellige collega’s
Een uitdagende én veelzijdige functie in een dynamische organisatie.

JOUW DAG
Je wordt gebeld hoe snel je een bulklading koffie, thee en cacao kan verwerken? Waar ga je informeren? Kunnen we de (onbewerkte) soft commodities opslaan en hoe snel kunnen we de processing ervan realiseren? Je schrikt niet van dit soort telefoontjes en je bent constant op de hoogte van alle ontwikkelingen opfinancieel, politiek, technologisch vlak en de logistieke markt in zijn algemeenheid. Druk? Yes… expect no less……..

WIE JIJ BENT
Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting logistiek en minimaal 3 jaar werkervaring
Your Dutch and English language skills are excellent.
Maar ook MS Office is jou niet onbekend.
En stresssss? Nee, je bent juist stressbestendig, daadkrachtig en je kan snel schakelen.
Je bent fulltime inzetbaar en de standplaats is in Rotterdam.