Machines maken die de hele wereld over gaan? Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het maken van hoogwaardige machines voor de voedselindustrie. Alle machines worden volledig opgebouwd in Rotterdam en vanaf hier over de hele wereld geïnstalleerd.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen dit bedrijf word je begeleid door ervaren vakmannen met jarenlang ervaring. Dit bedrijf is al 50 jaar bekend in het bouwen en maken van machines. In de loop der jaren is het bedrijf langzaam gegroeid met nu een personeelsbestand van 35 werknemers. Naast het leren van het vak en het bouwen van de machines zijn er ook prima arbeidsvoorwaarden, namelijk;
– Een startsalaris tussen de €2000,00 en €2600,00 per maand obv van een 40-urige werkweek.
– Mogelijkheid om door te groeien.
– De mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen.
– 8% vakantiegeld.
– 25 vakantiedagen.
– Reiskostenvergoeding.
– Uitzicht op een vast dienstverband.

JOUW DAG
Samen met jouw collega die je meeneemt om het vak te leren neem jij de dag door. Hij laat jij aan het begin verschillende dingen zien zodat jij weet hoe het moet en je gang kan gaan. Dit gaat van een stukje slijpen, het monteren en vastzetten van metalen constructies, dit alle om te eindigen met een volledige machine. Wanneer je de onderdelen in elkaar hebt gezet, gaan jullie de onderdelen samenstellen. Na de montage van de delen ontstaat er al een machine waar je samen de machine controleert of alles vlekkeloos en soepel loopt. Na de controleronde zijn er wat kleine restpuntjes gevonden. Dit mag je zelfstandig proberen te bewerken, dit kan een stukje branden, slijpen of stellen zijn. Ook is het mogelijkheid om samen met de lasser de stalen of RVS onderdelen aan elkaar te gaan lassen met behulp van MIG/MAG of Tig lassen, ook dit kun je hier allemaal leren.

 WIE JE BENT
– Je hebt een affiniteit of wat ervaring in de metaaltechniek.
– Woonachtig in de omgeving Rotterdam.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Je bent leergierig ingesteld.

Maatwerk constructies voor klanten door heel Nederland, onze opdrachtgever draait zijn hand hier niet voor om. Alle producten gaan hier de deur uit met een specifieke samenstelling voor de eindgebruiker. De wensen en eisen van de klant staan hier op 1 waardoor het kan uitlopen tot de meest interessante producten.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt terecht bij een zeer schone werkplek met veel schoon werk. Samen met circa 20 man in de werkplaats bouwen jullie samen klant specifieke onderdelen/eindproducten. Hierin is de variatie gigantisch door de vele diverse grote klanten.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook nog is goed voor je uit, ze bieden namelijk;
– Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.600,00 en €3.000,00
– 8% vakantiegeld
– 38-urige werkweek
– 25 vakantie vrije dagen
– Goed gereedschap en een gezellig team

JOUW DAG
Zoals eerder al aangegeven is alles klant specifiek, het leuke hieraan is dat jouw dag altijd uit een andere constructie bestaat. Soms wel eens een constructie waar je langer mee bezig bent, maar ook dit varieert vervolgens weer snel. Zo ben je de ene dag 2 containers aan elkaar aan het koppelen en deuren erin aan het lassen. De andere dag las je het frame wat om een tankcontainer heengaat, dit kan wel eens een bestelling zijn van meerdere aantallen. Ook worden hier leidingen gelast die vervolgens ingebouwd moeten worden, dit alle wordt gedaan met een 20 tal collega’s die werken naar de ideale constructie voor de eindgebruiker. In het werk hou je nauw contact met de leidinggevende van de werkplaats, als je hier van te voren al ziet dat je niet verder kan, geef je dit aan en wordt het vroegtijdig verholpen zodat jij je ding kan blijven doen. Hierin kan je dus lekker doorpakken om de constructies tijdig af te krijgen voor de klanten.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt meerdere jaren ervaring als constructiebankwerker/lasser.
– Je beheerst de lastechniek MIG/MAG.
– Secuur en zelfstandig werken vanaf tekening.
– In bezit van VCA of bereid deze te halen.
– Beheersing van de Nederlandse taal

Werken in een bedrijf met veel diversiteit? Onze opdrachtgever draait zijn hand nergens voor om en pakt alles aan. Alle producten die hier de deur uit gaan zijn klant specifiek  samengesteld. De wensen en eisen van de klant staan hier op 1 waardoor het kan uitlopen tot de meest interessante producten.

WHAT’S IN IT FOR ME?
De werkplaats is schoon en opgeruimd, samen met circa 20 man in de werkplaats bouwen jullie samen klant specifieke onderdelen/eindproducten. Doordat alles maatwerk is zijn je werkzaamheden divers en werken jullie voor mooie bedrijven.
Qua arbeidsvoorwaarden zit het hier ook wel goed, ze bieden namelijk;
-Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.400,00 en €2.800,00.
-8% vakantiegeld.
-38-urige werkweek.
-25 vakantie vrije dagen.
-Goed gereedschap en een gezellige team.

JOUW DAG
Jij gaat je bezig houden met het bouwen van de constructies die bij dit bedrijf aan een grote diversiteit binnenkomen. De ene dag ben je bezig met het ombouwen van een container tot een accuopslag waar er een groot aantal van mag geleverd worden. Zo ben je de andere dag bezig met het bouwen van wastafels voor het festivalterrein. Binnen het bouwen van het product komen werkzaamheden voor van het kitten van de container tot het samenstellen d.m.v. bouten en schroeven van de stelling voor de accu’s. De diversiteit is dus heel groot. Zo wordt er ook regelmatig gerouleerd in het bouwen van de producten. Soms komt het voor dat er 100 dezelfde machines geleverd mogen worden. Vind jij het fijn om lekker structuur in je werk te hebben en ze alle 100 beet te pakken, of heb je liever afwisseling? Beide is hier mogelijk en wordt er gekeken naar waar jij gelukkig van wordt.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt ervaring als assemblagemonteur.
– Een technische opleiding richting metaaltechniek.
– Communicatief sterk naar klanten en eigen personeel.
– Secuur en zelfstandig werken vanaf tekening.
– In bezit van VCA of bereid deze te halen.
– Beheersing van de Nederlandse taal

 

 

 

 

 

Onze opdrachtgever is een toonaangevende fabrikant van tal diverse onderdelen voor de binnenvaart. Daarnaast worden alle algemene scheepsreparaties ook aangepakt door dit bedrijf. Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een serviceplanner die een hoop technische bagage meeneemt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Van bakboord naar stuurboord dit bedrijf werkt aan zowel lieren, boegschroeven, kranen als spudpalen sleutelen.  Bij onze opdrachtgever kan jij je technische kennis laten gaan. Je bent bezig met plannen van al het onderhoud, reparatie, keuringen en inspecties.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je;
– Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3.200,00 en €3.700,00.
– 8% vakantiegeld.
– 25 vakantie vrije dagen.
– 6,5 ADV dag.
– Ruimte voor toewijding en nieuwe goede initiatieven.
– Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

JOUW DAG
Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de monteurs en hebt dagelijks zicht op wie waar is en wat er gebeurd. Prioriteit nummer 1 ligt in het zo efficiënt mogelijk plannen zodat alle service aanvragen worden opgepakt naast het jaarlijkse onderhoud en het in bedrijf stellen van nieuwe aanvragen. Naast het inplannen hou je de leverdata ook nauw in de gaten zodat jouw planning hierin niet moet afwijken. Daarnaast houdt je je ook telefonisch bezig met het helpen van technische vraagstukken vanuit de klant, hier zit je samen met je team voor om dit zo goed mogelijk af te handelen. Verder registreer je alles duidelijk in het systeem per klant, zo kan je later duidelijk terugzien welke acties er al eerder zijn uitgevoerd. Het voordeel hiervan is dat jouw collega’s zich al kunnen voorbereiden op het volgende bezoek. Hierin heb je dus een belangrijke functie om het aantal bezoeken zo laag mogelijk te houden en de monteurs met zo veel mogelijk informatie op pad te sturen.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt een MBO opleiding richting Metaaltechniek en of Werktuigbouwkunde.
– Je neemt wat technische bagage mee die je hebt opgedaan op het gebied van mechanica, hydrauliek en bij voorkeur een beetje elektra.
– Je bent servicegericht
– Communicatief sterk naar klanten en eigen personeel.
– Een echte teamspeler die flexibel is.
– Goede beheersing van de Nederlandse taal

Zijn de termen knippen, ponsen, zetten, slijpen en afmonteren jou niet vreemd en werk jij graag in een bedrijf met klant specifieke orders waar veel maatwerk bij komt kijken en veel variatie in het werk biedt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector.
De ontwikkeling, productie, sales en administratie, alles vindt plaats vanaf de locatie in Dordrecht, ook verrichten zij draai en freeswerk voor derden.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij.
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €3200,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO Klein metaal.
– Reiskostenvergoeding.
– Volop ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van cursussen of een opleiding.

JOUW DAG
De werkplaats chef verdeelt het werk over jou en je collega’s zodat je soms bezig bent met het uitvoeren van laswerkzaamheden, gaat afmonteren of meer het voorbereidende werk gaat doen als ponsen, zetten, schuren en slijpen.
Deze onderdelen worden allemaal bewerkt op eigen locatie om uiteindelijk tot volledige installatie in elkaar gezet te worden.
Je hebt dus een breed takenpakket en door de grote variatie heb jij volop afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde.
Wanneer er producten moeten geladen en gelost spring je ook even bij op de heftruck en zorg je ervoor dat de producten op de juiste plek komen te staan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde opleiding richting Metaaltechniek.
– Enkele jaren ervaring als bankwerker.
– Je neemt een flexibele instelling mee.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.

Als tankcontainermonteur ga je je bezig houden met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Heb jij ervaring in de metaaltechniek. Lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de wereld van de cleaning en repair van tankcontainers en biedt een prima arbeidsvoorwaardenpakket.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3500,00 bruto per maand.
– Er wordt gewerkt in een 2-ploegendienst of in dagdienst, je kunt zelf kiezen wat jou voorkeur heeft.
– Na gebleken geschiktheid maak je kans op een vast contract.
– Voldoende mogelijkheden om cursussen te volgen.
– Goede werksfeer

JOUW DAG
Afhankelijk van de dienst waarin je deze week werkzaam bent ga je samen met je collega tankcontainermonteurs aan de slag met de werkzaamheden die de leidinggevende vandaag voor je heeft ingepland, soms werk je alleen aan een opdracht en soms met een andere collega samen.
De taken die je gaat uitvoeren zijn onder andere het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan tankcontainers.
Hierbij valt te denken aan demonteren, controleren, repareren en terug monteren van afsluiters, flenzen en pakkingen.
Ook het vernieuwen van plaatwerk en isolatie werkzaamheden en het uitvoeren van gasmetingen en druktesten is iets wat tot je takenpakket behoort.

WIE JIJ BENT
– Een rijbewijs B en of eigen vervoer is een grote pre, heb je een scooter is dit ook prima.
– Bij voorkeur heb je enige tijd ervaring als Tankcontainermonteur.
– Je bent bereidt om in 2 ploegendienst te werken.
– Woonachtig in de omgeving Rotterdam

Werk jij graag in een schone omgeving en vind jij het leuk om machines op te bouwen met daarnaast het TIG lassen van de machines? Dit bedrijf levert maatwerk voor hun klanten en bouwt zijn eigen machines geheel zelf op.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie vindt plaats vanaf deze locatie. Naast het maken van de machines hebben zij een eigen machinefabriek waar zij het draai/freeswerk of kotterwerk doen voor de eigen productie of voor klanten. Ze bieden je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2400,00 en 3300,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO klein metaal.
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen of opleidingen

JOUW DAG
Jouw collega’s hebben al het werk voorbereid en de tekening ligt voor jou klaar om aan de slag te gaan. Aan de hand van de tekening ga jij aan de slag om alles in elkaar te hechten en vervolgens af te lassen. Na het lassen ben jij trots op je constructie en ga je verder met het opbouwen van de machine. Samen met je collega ga jij de machine verder afmonteren, denk hierbij aan het plaatwerk monteren, motor monteren, beveiligingskappen monteren, het pneumatiek monteren, al met al een veelzijdige functie die niet saai is. Eénmaal de machine gebouwd is het tijd om te testen op alle standaard punten. Indien er restpunten uit komen zorg jij er voor dat deze verholpen is zodat de machine op transport kan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt ervaring met TIG lassen of bent bereid om dit te leren.
– Je hebt een afgeronde MBO diploma richting metaaltechniek of werktuigbouwkunde.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.
– Fulltime beschikbaar.

Binnen een mooie grote organisatie werken als Constructiebankwerker , dit is een mooie stap in je carriere. Hier worden van A tot Z grote machines gebouwd die over de hele wereld worden geleverd.

WHAT’S IN IT FOR ME?
In een grote loods met 20 man voer jij de projecten uit met je collega’s. Je hebt ervaring met lassen en het bewerken van metaal om de machines op te bouwen en te repareren. Zo blijf je bezig met diverse werkzaamheden en krijg je je eigen projecten die je geheel zelf kan repareren/reviseren en op kan bouwen. Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook goed voor je uit, ze bieden namelijk;
– Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2.500,00 en €3.100,00.
– 8% vakantiegeld.
– Dynamische werkomgeving.
– Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei.

JOUW DAG
Je springt je overall in trekt je werkschoenen aan en jouw werkdag begint met het verdelen van het werk. De werkzaamheden kunnen varieren van een lengte zagen en deze ombuigen en bewerken tot het aanpassen van de gehele constructie door middel van jouw TIG of MIG/MAG lastechnieken. Ondertussen sta je ook open om te helpen waar nodig in de werkplaats om als team samen het juiste resultaat de deur uit te krijgen. Zo kan het zijn dat je een collega moet helpen met het richten van materialen of het samen hechten zodat jouw collega het hierna kan aflassen, uiteraard is dit wederzijds en als team.

WIE JIJ BENT?
– Je bent in bezit van een diploma in de metaaltechniek.
– Tekening lezen is voor jou geen probleem.
– Je bent bekend met TIG, MIG/MAG en autogeen snijapparatuur.
– Je denkt probleemoplossend.

 

Schip Ahoi! Klinkt jou dit als muziek in de oren en heb je altijd al in de scheepvaartbranche werkzaam willen zijn? Dit is jouw kans. Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem zijn wij op zoek naar een bankwerker die ook handig is met MIG/MAG en elektrisch lassen. Je zet koers door Nederland heen om alle binnenvaartschepen te repareren.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Van bakboord naar stuurboord werken en aan zowel lieren, boegschroeven, kranen als spudpalen sleutelen.  Bij onze opdrachtgever kan jij overal aan sleutelen. Je bent bezig met onderhoud, reparatie, keuringen en inspecties. Alles om de klant weer veilig op de rivier te brengen en te houden.
– Een goed salaris wat varieert tussen de € 2.400,00 en € 3.200,00 per maand, obv een 39-urige werkweek.
– 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vakantiegeld.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Er ligt een schip in de Rotterdamse haven, hier dient onderhoud aan gepleegd te worden. Jij gaat samen met je collega naar de boot met een checklist die je hebt ontvangen van de projectleider. Binnen dit project is de indicatie om een week samen het onderhoud uit te voeren. Samen bekijken jullie de checklist en lopen over de boot om de taken te verdelen. Eénmaal taken verdeeld gaan jullie aan de slag aan het onderhoud. Na het onderhoud hebben jullie punten geconstateerd, i.o.m. de klant mogen jullie dit herstellen zodat het schip weer veilig te water kan. Hierbij is voorkomen beter dan genezen!

WIE JE BENT
– Je hebt een afgeronde MBO 2/3 opleiding binnen de techniek.
Je neemt mechanische kennis mee.
– Je hebt geen koud watervrees.
– MIG/MAG en elektrisch lassen is geen probleem.
– Energiek en bereid door Nederland te reizen met de werkbus.

Bij dit bedrijf wil je werken! Een gigantisch bedrijf met een fantastisch product. Daarnaast komt jij te werken in een mooie fabriekshal.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Jij bent verantwoordelijk voor echt maatwerk, hier wordt gewerkt met het werken op niveau van 0,001, werk voor een echte vakman dus. Binnen dit bedrijf met een hightech organisatie en rijke historie wil je aan de slag!
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2400,00 en € 3800,00 bruto per maand
– 40 vakantiedagen
– Een winstafhankelijke uitkering
– Ontwikkelingsmogelijkheden
– Volledige reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
– Ploegentoeslag van 12%

JOUW DAG
Ben jij die zelfstandige verspaner en is een freesbank voor jou gesneden koek? Je werkt graag zeer nauwkeurig en wilt seriematig werk tot uniek werk voor de vliegtuigen produceren. Dan wordt jouw dag hier elke dag top. Samen met je collega’s werk jij aan het ideale eindproduct. Jij krijgt je tekeningen en programma’s en kan dan direct aan de slag. Je zorgt dat alle materialen aanwezig zijn en laat de CNC frees machine zijn werk doen. Naast het verspanen controleer jij ook alle maten met de hoogstaande meetgereedschappen. Wanneer alles juist is geef je jouw producten vrij voor de volgende productiestap en ga je verder met de volgende nauwkeurige stukken.

WIE JIJ BENT
– Zelfstandig en in teamverband werken vanaf een tekening
– Kwaliteitscontrole en het controleren van de maatvoeringen
– Ervaring met Heidenhain machinebesturing
– Eigen vervoer om de werkzaamheden in de werkplaats te verrichten
– Je bent bereidt om in 2 of 3 ploegendienst te werken