Werk jij graag in een schone omgeving en vind jij het leuk om machines op te bouwen met daarnaast het TIG lassen van de machines? Dit bedrijf levert maatwerk voor hun klanten en bouwt zijn eigen machines geheel zelf op.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie vindt plaats vanaf deze locatie. Naast het maken van de machines hebben zij een eigen machinefabriek waar zij het draai/freeswerk of kotterwerk doen voor de eigen productie of voor klanten. Ze bieden je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2400,00 en 3300,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO klein metaal.
– Reiskostenvergoeding
– Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van cursussen of opleidingen

JOUW DAG
Jouw collega’s hebben al het werk voorbereid en de tekening ligt voor jou klaar om aan de slag te gaan. Aan de hand van de tekening ga jij aan de slag om alles in elkaar te hechten en vervolgens af te lassen. Na het lassen ben jij trots op je constructie en ga je verder met het opbouwen van de machine. Samen met je collega ga jij de machine verder afmonteren, denk hierbij aan het plaatwerk monteren, motor monteren, beveiligingskappen monteren, het pneumatiek monteren, al met al een veelzijdige functie die niet saai is. Eénmaal de machine gebouwd is het tijd om te testen op alle standaard punten. Indien er restpunten uit komen zorg jij er voor dat deze verholpen is zodat de machine op transport kan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt ervaring met TIG lassen of bent bereid om dit te leren.
– Je hebt een afgeronde MBO diploma richting metaaltechniek of werktuigbouwkunde.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.
– Fulltime beschikbaar.

Schip Ahoi! Klinkt jou dit als muziek in de oren en heb je altijd al in de scheepvaartbranche werkzaam willen zijn? Dit is jouw kans. Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem zijn wij op zoek naar een bankwerker die ook handig is met MIG/MAG en elektrisch lassen. Je zet koers door Nederland heen om alle binnenvaartschepen te repareren.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Van bakboord naar stuurboord werken en aan zowel lieren, boegschroeven, kranen als spudpalen sleutelen.  Bij onze opdrachtgever kan jij overal aan sleutelen. Je bent bezig met onderhoud, reparatie, keuringen en inspecties. Alles om de klant weer veilig op de rivier te brengen en te houden.
– Een goed salaris wat varieert tussen de € 2.400,00 en € 3.200,00 per maand, obv een 39-urige werkweek.
– 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vakantiegeld.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Er ligt een schip in de Rotterdamse haven, hier dient onderhoud aan gepleegd te worden. Jij gaat samen met je collega naar de boot met een checklist die je hebt ontvangen van de projectleider. Binnen dit project is de indicatie om een week samen het onderhoud uit te voeren. Samen bekijken jullie de checklist en lopen over de boot om de taken te verdelen. Eénmaal taken verdeeld gaan jullie aan de slag aan het onderhoud. Na het onderhoud hebben jullie punten geconstateerd, i.o.m. de klant mogen jullie dit herstellen zodat het schip weer veilig te water kan. Hierbij is voorkomen beter dan genezen!

WIE JE BENT
– Je hebt een afgeronde MBO 2/3 opleiding binnen de techniek.
Je neemt mechanische kennis mee.
– Je hebt geen koud watervrees.
– MIG/MAG en elektrisch lassen is geen probleem.
– Energiek en bereid door Nederland te reizen met de werkbus.

We gaan niet om de hete brei heendraaien maar we gaan terug naar de basis: Conventioneel Draaien! Nieuwe werkstukken maken maar ook reparatiedraaiwerk verrichten. Ouderwets? Nee zeker niet, pure ambacht en puur vakwerk! Wil je als conventioneel draaier gewaardeerd worden én vind je het een uitdaging om als reparatiedraaier jouw werkstuk naar nieuw te transformeren? Dan is dit echt iets voor jou….

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Een leuk team van ongeveer 40 collega’s
– Een salaris tussen de € 2.800,00 en € 3.100,00 bruto per maand.
– Een nette werkomgeving, inclusief uitzicht op de rivier
– Een open cultuur met korte lijnen
– 39,25-urige werkweek en op vrijdag stoppen ze altijd iets eerder
– Je valt onder de CAO Klein Metaal dus heb je ook recht op een ADV toeslag

JOUW DAG
Je komt te werken voor een scheepsreparatiebedrijf. Ze repareren en onderhouden een breed assortiment aan producten. Dit draaiwerk gebeurt voor eigen producten, maar ook voor externe klanten wordt er conventioneel draai- en freeswerk verricht. Qua producten moet je denken aan o.a. onderdelen voor boegschroeven, lieren, kranen en stuurkolommen. Er staan verschillende banken in werkplaats maar jij krijgt de “grote jongen” onder je beheer waar met gemak werkstukken van 2 meter doorsnede geen probleem zijn.

WIE JIJ BENT
– Allereerst draai je je hand niet om voor een technische uitdaging.
– Je neemt enkele jaren ervaring mee als conventioneel draaier.
– Het kan voorkomen dat er soms last minute nog even een order af moet, dan zou het fijn zijn als je flexibel ingesteld bent om het klusje vandaag nog even te klaren.
– Omdat het bedrijf lastig te bereiken is met het OV is een rijbewijs en eigen vervoer wel erg prettig.

 

Bij dit bedrijf wil je werken! Een gigantisch bedrijf met een fantastisch product. Daarnaast komt jij te werken in een mooie fabriekshal.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Jij bent verantwoordelijk voor echt maatwerk, hier wordt gewerkt met het werken op niveau van 0,001, werk voor een echte vakman dus. Binnen dit bedrijf met een hightech organisatie en rijke historie wil je aan de slag!
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2400,00 en € 3800,00 bruto per maand
– 40 vakantiedagen
– Een winstafhankelijke uitkering
– Ontwikkelingsmogelijkheden
– Volledige reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer
– Ploegentoeslag van 12%

JOUW DAG
Ben jij die zelfstandige verspaner en is een freesbank voor jou gesneden koek? Je werkt graag zeer nauwkeurig en wilt seriematig werk tot uniek werk voor de vliegtuigen produceren. Dan wordt jouw dag hier elke dag top. Samen met je collega’s werk jij aan het ideale eindproduct. Jij krijgt je tekeningen en programma’s en kan dan direct aan de slag. Je zorgt dat alle materialen aanwezig zijn en laat de CNC frees machine zijn werk doen. Naast het verspanen controleer jij ook alle maten met de hoogstaande meetgereedschappen. Wanneer alles juist is geef je jouw producten vrij voor de volgende productiestap en ga je verder met de volgende nauwkeurige stukken.

WIE JIJ BENT
– Zelfstandig en in teamverband werken vanaf een tekening
– Kwaliteitscontrole en het controleren van de maatvoeringen
– Ervaring met Heidenhain machinebesturing
– Eigen vervoer om de werkzaamheden in de werkplaats te verrichten
– Je bent bereidt om in 2 of 3 ploegendienst te werken

 

Variatie in je werk, constant andere constructies lassen? Hier hebben wij een tof bedrijf voor! Dit bedrijf maakt onderdelen voor vooral bedrijven in de haven, deze onderdelen kunnen varieeren van 6 centimeter tot 12 meter lang.

What’s in it for me?
Snel leveren is de kwaliteit van deze klant, dit is ook weer het leuke van het werk! Je krijgt een tekening en op basis van deze tekening maken jullie de specifieke onderdelen met hoge urgentie voor de klant. Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij je het volgende;
– Een maandsalaris dat varieert tussen de € 2000,00 en €2500,00 bruto per maand.
– Een bonusplan op basis van de teamprestatie.
– Een enthousiast team van zo’n 15 tal collega’s.
– 25 vakantiedagen.
– Opleidingsmogelijkheden.
– Werkgeversbijdrage m.b.t. je pensioen.

Jouw dag
Je begint elke dag als team en wordt dit als team verdeeld. Hier zit ook een deel teamwork bij, de verspaners draaien of frezen jouw onderdelen die jij vervolgens kan gaan samenstellen. Jij helpt de draaiers met een as zagen en vervolgens heb je het stuk materiaal al van de frezer ontvangen waar jij mee aan de slag kan. Vervolgens is het stuk vanuit de draaibank klaar en kan jij verder met samenstellen, af lassen en gereed maken voor de klant. Daarna ga jij weer verder met de tekeningen die een mindere prio hebben, jij wilt namelijk die gezamenlijke bonus binnenslepen!

Wie jij bent
Zelfstandig en in teamverband werken vanaf een tekening.
Kwaliteitscontrole en het controleren van de maatvoeringen.
Kennis met Tig/Mig/Mag en bekleden elektroden.
Eigen vervoer om de werkzaamheden in de werkplaats te verrichten
Ervaring binnen het werken met metaalconstructies.

Altijd een grote affiniteit gehad met scheepvaart en offshore branche of heb je al wat ervaring in deze sector? Klopt jouw hart sneller van de techniek, havens en ook de sales? Lees de vacature dan zeker verder voor deze functie.

What’s in it for me?
Onze klant is specialist in het leveren, inspecteren en onderhouden van diverse hijs en hefwerktuigen voor o.a. de offshore, maar ook de bouw en de industrie.
Je komt te werken in een stabiel bedrijf en ze bieden je ook nog is een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en €3300,00
– Een 13e maand
– Een enthousiast team van zo’n 20 tal collega’s.
– 24 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
– Direct een jaarcontract bij de klant!
– Premievrij pensioen.

Jouw dag
Je begint jouw dag uiteraard bij het koffieapparaat om je dagelijkse bakkie koffie te halen. Met je bak koffie open je jouw mail en kijk je wat er allemaal is binnengekomen.
Naar aanleiding van een aanvraag ga jij de offerte opstellen en de klant voorzien van de benodigde informatie. Wanneer nodig informeer je de klant ook nog even over de technische details of vraagstukken, zodra de order binnen is ga je aan de slag om alles in orde te maken en zorg je ervoor dat het hele proces op rolletjes loopt.

Wie jij bent
– MBO opleiding richting techniek of commercie.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
– Flexibele werkinstelling.
– Affiniteit en feeling met de techniek.
– Fulltime beschikbaar.

Ben jij technisch aangelegd en draai jij je hand niet om voor slijpwerk, lassen, boren, walsen, persen en alle mechanische bewerkingen binnen de machinebouw? Dan zoeken wij jou! Binnen dit bedrijf ga je aan de slag als allrounder binnen de RVS-machine industrie.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen een internationaal bedrijf werken aan alle machines die zijn verkocht. Met het schone RVS-materiaal bouw jij met je collega’s de machine naar wens van de eindgebruiker. Binnen dit bedrijf moet je niet twijfelen aan de variatie in je werk, geen dag hier is hetzelfde.
– Een goed salaris wat varieert tussen de €2700,00 en €3300,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vaste werkplek in Oud-Beijerland.
– Vrijdagmiddag borrel en leuke uitjes met jouw collega’s.

JOUW DAG
De machine is in volle bouw! Op basis van de welbekende tekening voor jou en je collega bespreek je welke werkzaamheden jij deze dag gaat uitvoeren. Op de aangeleverde kar met materialen zijn er weer diverse onderdelen waar jullie mee verder kunnen. Zo zie je dat de flensen zijn geleverd, jij pakt je las kar en gaat op de machine af om alle flensen af te lassen. Eénmaal de flensen afgelast kun je verder met de montage van de pompen om vervolgens de machine te gaan laten draaien en testen. Tijdens het testen van de machine vallen er nog wat kleine puntjes op waar wat aandacht aan besteed moet worden. Hier is wat boor, las en slijpwerk aan nodig om de machine juist te laten functioneren. Jij verhelpt de aandachtspuntjes en de machine is klaar voor het transport.

WIE JE BENT
Je hebt een afgeronde MBO 2/3 opleiding binnen de metaaltechniek.
– Een man/vrouw met goede mechanische kennis.
– Ervaring met RVS en het lassen hiervan.
– Je hebt 2 rechterhanden en enthousiast over de techniek.
– Beheersing in het lezen van technische 2D tekeningen.

Hoe worden alle vloeistoffen vervoerd? In een tankcontainer natuurlijk, dit te gekke bedrijf in Moerdijk zorgt voor alle reparaties en aanpassingen aan deze tankcontainers. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de tankcontainers weer als nieuw de deur verlaten. Hierin zorg jij er ook voor dat jouw pakje melk gewoon weer in de koelkast komt te staan.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een mooie grote ruime werkplaats met het juiste gereedschap waar jij fijn mee kan werken. Naast de juiste materialen is geen dag hetzelfde en is er veel variatie in jouw werk. Van lassen naar metaalbewerker en het sleutelen aan de tankcontainers om het juiste resultaat af te leveren aan de tevreden klanten.
– Een goed salaris wat varieert tussen de €2500,00 en €3350,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 27 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vaste werkplek in Moerdijk.

JOUW DAG
De tankcontainers in de loods staan op jou te wachten. Jij start met een bak koffie om de dag te beginnen en bespreek met je collega’s nog de avond ervoor. Samen met je collega gaan jullie beginnen aan jullie eerste klus. Bij de tankcontainer ligt er een project voor je klaar met reparaties en aanpassingen aan de container. Jij begint alvast met het demonteren van de afvoerslang om vervolgens de nieuwe beugels voor 3 afvoerslangen aan de tankcontainer te lassen die jouw collega in de tussentijd al heeft gemaakt. Samen monteren jullie de afvoerslangen weer op de container en beginnen daarna met het verstevigen van de container. Jij bent alvast opzoek naar een stuk strip voor het verstevigen van het frame, na het vinden van de juiste strip lassen jullie deze vast en is het frame weer stevig genoeg om op de weg te kunnen. Samen hebben jullie dit project afgerond en gaan weer door naar de vele andere tankcontainers waar vele diverse aanpassingen aan gemaakt mogen worden.

WIE JE BENT
– Je bent gedreven, heb de passie voor de techniek en bent bereid om alle kneepjes van het vak te finetunen.
– Je hebt een MBO opleiding of affiniteit met metaaltechniek .
– Houdt er van om op 1 vaste plek te werken op de locatie Moerdijk.
– Je hebt 2 rechter handen en enthousiast over de techniek.

 

Techniek is jouw ding, al vanaf kleins af heb je een grote passie voor sleutelen.
Als deze passie ook nog is gecombineerd gaat met de scheepvaart, dan is dit helemaal jouw baan.
Omdat er zoveel onderdelen zijn wat dit bedrijf maakt en repareert is geen dag hetzelfde en kun jij als monteur hier helemaal je ei kwijt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze klant is een scheepsreparatie bedrijf met een groot netwerk aan vaste klanten. De klantenkring groeit door en daarom zoeken zij versterking in het team.
Dit team bestaat nu uit zo’n 40tal vaste collega’s, die allemaal met dezelfde passie het werk uitvoeren. Ze bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– Een basissalaris dat varieert van €2500,- tot €3500,- bruto per maand.
– Volop ruimte voor ontwikkeling en het volgen van cursussen en opleidingen.
– Een breed takenpakket, waardoor je veel afwisseling hebt in je werk.
– 39-urige werkweek, daarvoor heb je 12 ADV dagen op jaarbasis.
– Een prima pensioenvoorziening.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Het klinkt cliché, geen dag is hier hetzelfde… maar dat is bij deze baan ook echt zo.
De werkplaats chef maakt een verdeling van het werk wat er in die week moet gebeuren, dit kan per week verschillen, soms ben je veelal bezig met een aantal nieuwbouwklussen en de week erop ben je samen met de servicemonteur op pad om de hydraulische systemen te onderhouden of repareren.
Ook als een onderdeel nog nooit is gerepareerd stropen ze met zijn allen de mouwen op om de klant te helpen en het te fixen.
De ene keer ben je dus bezig met las en constructiewerkzaamheden en de dag erop ben je de hydraulische systemen aan het onderhouden of ben je een pomp aan het vervangen.

WIE JIJ BENT
– Een afgeronde MBO opleiding richting Metaaltechniek of Werktuigbouwkunde.
– Kennis van Hydrauliek.
– Affiniteit met scheepsbouw en of scheepvaart.
– Rijbewijs B in het bezit.

 

 

 

 

Complete machinelijnen opbouwen in eigen beheer met zelf vervaardigde onderdelen op de Mazak draai- en freesbank? Machine onderdelen vervaardigen voor de internationale voedingsmiddelenbranche? Dan hebben wij je (brood)nodig…. We zoeken verspaners die meer kunnen dan alleen CNC verspanen want jouw inbreng en ideeën zorgen ervoor dat we nummer 1 blijven op de markt.

WHATS IN IT FOR ME?
We hebben de nieuwste Mazak stations die uitgerust zijn met Edgecam. Groene en oranje exemplaren? Nee joh, de allernieuwste CNC Mazatrols waar je de mooiste werkstukken mee kunt draaien en frezen. We maken alles zelf en waar kun je dat nog echt verkondigen? Met jouw collega’s van de overige afdelingen zorg je voor de complete inrichting van de voedingsmiddelenbranche. In elke winkel, restaurant of thuisbezorgservice vind je onze producten; van croissant tot pizzabodem en van koekjes tot een knapperig bolletje.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
– Flexibele start tussen 07.00 en 09.30 uur zodat je jouw eigen dag kunt indelen
– Een basissalaris tussen de €3.000 en €3.500 bruto per maand
– Reiskostenvergoeding
– Maar liefst 38 vrije dagen
– Maar vooral vrijheid om nog beter te worden in jouw vak zoals opleidingen, gerichte trainingen, meedenken in het ontwikkelproces en de allernieuwste apparatuur van Mazak

JOUW DAG
Op jouw tijd opstarten en hup naar jouw Mazak. Je weet wat er allemaal kan met Mazatrol en je kunt prima overweg met Edgecam. Wat zijn we aan het bouwen en wat heeft prio? Jouw collega’s lopen vast met een onderdeel want niet lekker past dus jij springt in en gaat het onderdeel fixen. Hoe dan? Nou jij freest geen uitdaging en geeft een draai aan het onderdeel en dan loopt de productielijn wel gesmeerd. Zo dus… afwisseling, nadenken hoe we het beter kunnen doen en het uiterste pushen uit jouw freesbank.

WIE JIJ BENT
– Je bent een ervaren CNC Frezer of CNC Draaier
– Je wil werken aan onze eigen onderdelen en niet voor derden
– Je hebt ervaring met Cad Cam, Edgecam of wilt het graag leren
– Je hebt ervaring met Mazatrol of wilt het graag leren