Altijd een grote affiniteit gehad met scheepvaart en offshore branche of heb je al wat ervaring in deze sector? Klopt jouw hart sneller van de techniek, havens en ook de sales? Lees de vacature dan zeker verder voor deze functie.

What’s in it for me?
Onze klant is specialist in het leveren, inspecteren en onderhouden van diverse hijs en hefwerktuigen voor o.a. de offshore, maar ook de bouw en de industrie.
Je komt te werken in een stabiel bedrijf en ze bieden je ook nog is een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en €3300,00
– Een 13e maand
– Een enthousiast team van zo’n 20 tal collega’s.
– 24 vakantiedagen en 10 ADV dagen.
– Direct een jaarcontract bij de klant!
– Premievrij pensioen.

Jouw dag
Je begint jouw dag uiteraard bij het koffieapparaat om je dagelijkse bakkie koffie te halen. Met je bak koffie open je jouw mail en kijk je wat er allemaal is binnengekomen.
Naar aanleiding van een aanvraag ga jij de offerte opstellen en de klant voorzien van de benodigde informatie. Wanneer nodig informeer je de klant ook nog even over de technische details of vraagstukken, zodra de order binnen is ga je aan de slag om alles in orde te maken en zorg je ervoor dat het hele proces op rolletjes loopt.

Wie jij bent
– MBO opleiding richting techniek of commercie.
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
– Flexibele werkinstelling.
– Affiniteit en feeling met de techniek.
– Fulltime beschikbaar.

Schip Ahoi! Klinkt jou dit als muziek in de oren en heb je altijd al in de scheepvaartbranche werkzaam willen zijn? Dit is jouw kans. Bij onze opdrachtgever in de omgeving van Gorinchem zijn wij op zoek naar een bankwerker die ook handig is met MIG/MAG en elektrisch lassen. Je zet koers door Nederland heen om alle binnenvaartschepen te repareren.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Van bakboord naar stuurboord werken en aan zowel lieren, boegschroeven, kranen als spudpalen sleutelen.  Bij onze opdrachtgever kan jij overal aan sleutelen. Je bent bezig met onderhoud, reparatie, keuringen en inspecties. Alles om de klant weer veilig op de rivier te brengen en te houden.
– Een goed salaris wat varieert tussen de € 2.400,00 en € 3.200,00 per maand, obv een 39-urige werkweek.
– 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vakantiegeld.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Er ligt een schip in de Rotterdamse haven, hier dient onderhoud aan gepleegd te worden. Jij gaat samen met je collega naar de boot met een checklist die je hebt ontvangen van de projectleider. Binnen dit project is de indicatie om een week samen het onderhoud uit te voeren. Samen bekijken jullie de checklist en lopen over de boot om de taken te verdelen. Eénmaal taken verdeeld gaan jullie aan de slag aan het onderhoud. Na het onderhoud hebben jullie punten geconstateerd, i.o.m. de klant mogen jullie dit herstellen zodat het schip weer veilig te water kan. Hierbij is voorkomen beter dan genezen!

WIE JE BENT
– Je hebt een afgeronde MBO 2/3 opleiding binnen de techniek.
Je neemt mechanische kennis mee.
– Je hebt geen koud watervrees.
– MIG/MAG en elektrisch lassen is geen probleem.
– Energiek en bereid door Nederland te reizen met de werkbus.

Ben jij technisch aangelegd en draai jij je hand niet om voor slijpwerk, lassen, boren, walsen, persen en alle mechanische bewerkingen binnen de machinebouw? Dan zoeken wij jou! Binnen dit bedrijf ga je aan de slag als allrounder binnen de RVS-machine industrie.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen een internationaal bedrijf werken aan alle machines die zijn verkocht. Met het schone RVS-materiaal bouw jij met je collega’s de machine naar wens van de eindgebruiker. Binnen dit bedrijf moet je niet twijfelen aan de variatie in je werk, geen dag hier is hetzelfde.
– Een goed salaris wat varieert tussen de €2700,00 en €3300,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 25 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vaste werkplek in Oud-Beijerland.
– Vrijdagmiddag borrel en leuke uitjes met jouw collega’s.

JOUW DAG
De machine is in volle bouw! Op basis van de welbekende tekening voor jou en je collega bespreek je welke werkzaamheden jij deze dag gaat uitvoeren. Op de aangeleverde kar met materialen zijn er weer diverse onderdelen waar jullie mee verder kunnen. Zo zie je dat de flensen zijn geleverd, jij pakt je las kar en gaat op de machine af om alle flensen af te lassen. Eénmaal de flensen afgelast kun je verder met de montage van de pompen om vervolgens de machine te gaan laten draaien en testen. Tijdens het testen van de machine vallen er nog wat kleine puntjes op waar wat aandacht aan besteed moet worden. Hier is wat boor, las en slijpwerk aan nodig om de machine juist te laten functioneren. Jij verhelpt de aandachtspuntjes en de machine is klaar voor het transport.

WIE JE BENT
Je hebt een afgeronde MBO 2/3 opleiding binnen de metaaltechniek.
– Een man/vrouw met goede mechanische kennis.
– Ervaring met RVS en het lassen hiervan.
– Je hebt 2 rechterhanden en enthousiast over de techniek.
– Beheersing in het lezen van technische 2D tekeningen.

Hoe worden alle vloeistoffen vervoerd? In een tankcontainer natuurlijk, dit te gekke bedrijf in Moerdijk zorgt voor alle reparaties en aanpassingen aan deze tankcontainers. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de tankcontainers weer als nieuw de deur verlaten. Hierin zorg jij er ook voor dat jouw pakje melk gewoon weer in de koelkast komt te staan.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Werken in een mooie grote ruime werkplaats met het juiste gereedschap waar jij fijn mee kan werken. Naast de juiste materialen is geen dag hetzelfde en is er veel variatie in jouw werk. Van lassen naar metaalbewerker en het sleutelen aan de tankcontainers om het juiste resultaat af te leveren aan de tevreden klanten.
– Een goed salaris wat varieert tussen de €2500,00 en €3350,00 per maand, obv een 40-urige werkweek.
– Wel 27 vakantiedagen met als extra 13 ADV dagen.
– Vaste werkplek in Moerdijk.

JOUW DAG
De tankcontainers in de loods staan op jou te wachten. Jij start met een bak koffie om de dag te beginnen en bespreek met je collega’s nog de avond ervoor. Samen met je collega gaan jullie beginnen aan jullie eerste klus. Bij de tankcontainer ligt er een project voor je klaar met reparaties en aanpassingen aan de container. Jij begint alvast met het demonteren van de afvoerslang om vervolgens de nieuwe beugels voor 3 afvoerslangen aan de tankcontainer te lassen die jouw collega in de tussentijd al heeft gemaakt. Samen monteren jullie de afvoerslangen weer op de container en beginnen daarna met het verstevigen van de container. Jij bent alvast opzoek naar een stuk strip voor het verstevigen van het frame, na het vinden van de juiste strip lassen jullie deze vast en is het frame weer stevig genoeg om op de weg te kunnen. Samen hebben jullie dit project afgerond en gaan weer door naar de vele andere tankcontainers waar vele diverse aanpassingen aan gemaakt mogen worden.

WIE JE BENT
– Je bent gedreven, heb de passie voor de techniek en bent bereid om alle kneepjes van het vak te finetunen.
– Je hebt een MBO opleiding of affiniteit met metaaltechniek .
– Houdt er van om op 1 vaste plek te werken op de locatie Moerdijk.
– Je hebt 2 rechter handen en enthousiast over de techniek.

 

Je kijkt om je heen… je ziet jouw hightech Quaser met Fanuc besturing, schone werkplaats, toffe muziek EN leuke collega’s? Droom je? Neuh, dat is bij ons heel gewoon… “Gewoon” aan de bak als CNC Frezer die ook nog Mastercam gaat programmeren. Jij programmeert, stelt in en bedient hem zelf. Je kent de fijne kneepjes van het vak en je v(f)reest de CNC freesbank niet.

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een omgeving waar een schouderklopje heel gewoon is. Je bent klaar om de volgende stap te maken in je loopbaan en als je al kunt programmeren met Mastercam, dan vinden we dat extra tof. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt zoals kwalitatief goed gereedschap. Maar ook minimaal vijf bewerkingscentra zodat je je niet hoeft te vervelen.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
– Een basissalaris tussen de € 3000,- en € 3300,- bruto per maand
– Reiskostenvergoeding
– Maar liefst 38 vrije dagen
– Maar vooral vrijheid om nog beter te worden in jouw vak zoals opleidingen, gerichte trainingen, meedenken in het ontwikkelproces en de allernieuwste apparatuur van Quaser.

JOUW DAG
Tjonge, de orderportefeuille is goed gevuld! Je pakt jouw eerste tekening en gaat je bank instellen. Jouw buurman buigt zich over een ander vraagstuk en komt even met je overleggen hoe hij dit het beste kan aanpakken. Je helpt hem ook op weg en laat gelijk zien hoe jouw dag eruit gaat zien.  Dan druk je op de beroemde rode knop en gaaaaaaan.

WIE JIJ BENT
– Je bent een ervaren CNC Frezer
– Je wilt werken met een modern machinepark
– Je hebt ervaring met Fanuc en bij voorkeur met Mastercam of wilt het graag leren
– Je kent Quaser of je wilt hem leren kennen

Techniek is jouw ding, al vanaf kleins af heb je een grote passie voor sleutelen.
Als deze passie ook nog is gecombineerd gaat met de scheepvaart, dan is dit helemaal jouw baan.
Omdat er zoveel onderdelen zijn wat dit bedrijf maakt en repareert is geen dag hetzelfde en kun jij als monteur hier helemaal je ei kwijt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze klant is een scheepsreparatie bedrijf met een groot netwerk aan vaste klanten. De klantenkring groeit door en daarom zoeken zij versterking in het team.
Dit team bestaat nu uit zo’n 40tal vaste collega’s, die allemaal met dezelfde passie het werk uitvoeren. Ze bieden een prima primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a;
– Een basissalaris dat varieert van €2500,- tot €3500,- bruto per maand.
– Volop ruimte voor ontwikkeling en het volgen van cursussen en opleidingen.
– Een breed takenpakket, waardoor je veel afwisseling hebt in je werk.
– 39-urige werkweek, daarvoor heb je 12 ADV dagen op jaarbasis.
– Een prima pensioenvoorziening.
– Reiskostenvergoeding.

JOUW DAG
Het klinkt cliché, geen dag is hier hetzelfde… maar dat is bij deze baan ook echt zo.
De werkplaats chef maakt een verdeling van het werk wat er in die week moet gebeuren, dit kan per week verschillen, soms ben je veelal bezig met een aantal nieuwbouwklussen en de week erop ben je samen met de servicemonteur op pad om de hydraulische systemen te onderhouden of repareren.
Ook als een onderdeel nog nooit is gerepareerd stropen ze met zijn allen de mouwen op om de klant te helpen en het te fixen.
De ene keer ben je dus bezig met las en constructiewerkzaamheden en de dag erop ben je de hydraulische systemen aan het onderhouden of ben je een pomp aan het vervangen.

WIE JIJ BENT
– Een afgeronde MBO opleiding richting Metaaltechniek of Werktuigbouwkunde.
– Kennis van Hydrauliek.
– Affiniteit met scheepsbouw en of scheepvaart.
– Rijbewijs B in het bezit.

 

 

 

 

We gaan niet om de hete brei heendraaien maar we gaan terug naar de basis: Conventioneel Draaien! Nieuwe werkstukken maken maar ook reparatiedraaiwerk verrichten. Ouderwets? Nee zeker niet, pure ambacht en puur vakwerk! Wil je als conventioneel draaier gewaardeerd worden én vind je het een uitdaging om als reparatiedraaier jouw werkstuk naar nieuw te transformeren? Dan is dit echt iets voor jou….

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Een leuk team van ongeveer 40 collega’s
– Een salaris tussen de € 2.800,00 en € 3.100,00 bruto per maand.
– Een nette werkomgeving, inclusief uitzicht op de rivier
– Een open cultuur met korte lijnen
– 39,25-urige werkweek en op vrijdag stoppen ze altijd iets eerder
– Je valt onder de CAO Klein Metaal dus heb je ook recht op een ADV toeslag

JOUW DAG
Je komt te werken voor een scheepsreparatiebedrijf. Ze repareren en onderhouden een breed assortiment aan producten. Dit draaiwerk gebeurt voor eigen producten, maar ook voor externe klanten wordt er conventioneel draai- en freeswerk verricht. Qua producten moet je denken aan o.a. onderdelen voor boegschroeven, lieren, kranen en stuurkolommen. Er staan verschillende banken in werkplaats maar jij krijgt de “grote jongen” onder je beheer waar met gemak werkstukken van 2 meter doorsnede geen probleem zijn.

WIE JIJ BENT
– Allereerst draai je je hand niet om voor een technische uitdaging.
– Je neemt enkele jaren ervaring mee als conventioneel draaier.
– Het kan voorkomen dat er soms last minute nog even een order af moet, dan zou het fijn zijn als je flexibel ingesteld bent om het klusje vandaag nog even te klaren.
– Omdat het bedrijf lastig te bereiken is met het OV is een rijbewijs en eigen vervoer wel erg prettig.

 

Complete machinelijnen opbouwen in eigen beheer met zelf vervaardigde onderdelen op de Mazak draai- en freesbank? Machine onderdelen vervaardigen voor de internationale voedingsmiddelenbranche? Dan hebben wij je (brood)nodig…. We zoeken verspaners die meer kunnen dan alleen CNC verspanen want jouw inbreng en ideeën zorgen ervoor dat we nummer 1 blijven op de markt.

WHATS IN IT FOR ME?
We hebben de nieuwste Mazak stations die uitgerust zijn met Edgecam. Groene en oranje exemplaren? Nee joh, de allernieuwste CNC Mazatrols waar je de mooiste werkstukken mee kunt draaien en frezen. We maken alles zelf en waar kun je dat nog echt verkondigen? Met jouw collega’s van de overige afdelingen zorg je voor de complete inrichting van de voedingsmiddelenbranche. In elke winkel, restaurant of thuisbezorgservice vind je onze producten; van croissant tot pizzabodem en van koekjes tot een knapperig bolletje.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
– Flexibele start tussen 07.00 en 09.30 uur zodat je jouw eigen dag kunt indelen
– Een basissalaris tussen de €3.000 en €3.500 bruto per maand
– Reiskostenvergoeding
– Maar liefst 38 vrije dagen
– Maar vooral vrijheid om nog beter te worden in jouw vak zoals opleidingen, gerichte trainingen, meedenken in het ontwikkelproces en de allernieuwste apparatuur van Mazak

JOUW DAG
Op jouw tijd opstarten en hup naar jouw Mazak. Je weet wat er allemaal kan met Mazatrol en je kunt prima overweg met Edgecam. Wat zijn we aan het bouwen en wat heeft prio? Jouw collega’s lopen vast met een onderdeel want niet lekker past dus jij springt in en gaat het onderdeel fixen. Hoe dan? Nou jij freest geen uitdaging en geeft een draai aan het onderdeel en dan loopt de productielijn wel gesmeerd. Zo dus… afwisseling, nadenken hoe we het beter kunnen doen en het uiterste pushen uit jouw freesbank.

WIE JIJ BENT
– Je bent een ervaren CNC Frezer of CNC Draaier
– Je wil werken aan onze eigen onderdelen en niet voor derden
– Je hebt ervaring met Cad Cam, Edgecam of wilt het graag leren
– Je hebt ervaring met Mazatrol of wilt het graag leren

 

Werk jij graag in een nette werkplaats en kun je goed uit de voeten met TIG en CO2 lassen en daarbij ook aan maatwerkinstallaties waarbij jij volop afwisseling hebt in je werk, lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector. De ontwikkeling, productie, sales en administratie, alles vindt plaats vanaf de locatie in Dordrecht, ook verrichten zij draai en freeswerk voor derden.
Hoe ziet dat er dan voor je uit;
–  Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €2900,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
–  25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
–  Goede pensioenvoorziening conform de CAO Klein metaal.
–  Reiskostenvergoeding.
–  Volop ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van cursussen of een opleiding.

JOUW DAG
Er is een nieuwe order binnengekomen voor een installatie, inmiddels hebben je collega’s van de afdeling engineering alles berekend, ontwerpen en getekend.
Aan de hand van de tekening ga jij aan de slag om alle RVS en Stalen onderdelen aan elkaar te lassen. Je andere collega’s zorgen voor het afmonteren van onder andere het onderstel en de andere toebehoren. Na het laswerk zorg jij ervoor dat alle delen goed gladgeslepen zijn en help je waar nodig je collega’s met montagewerk.
De hoofdtaak is dus het lassen, maar je gaat ook zeker andere werkzaamheden uitvoeren.

 WIE JIJ BENT
– Je kunt TIG Lassen en CO2 Lassen.
– Daarnaast ben je bereid om ook andere taken te vervullen als bankwerker.
– Je hebt een afgeronde MBO diploma voor Lassen en of Metaaltechniek.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.

 

Zijn de termen knippen, ponsen, zetten, slijpen en afmonteren jou niet vreemd en werk jij graag in een bedrijf met klant specifieke orders waar veel maatwerk bij komt kijken en veel variatie in het werk biedt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector.
De ontwikkeling, productie, sales en administratie, alles vindt plaats vanaf de locatie in Dordrecht, ook verrichten zij draai en freeswerk voor derden.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij.
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €2900,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO Klein metaal.
– Reiskostenvergoeding.
– Volop ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van cursussen of een opleiding.

JOUW DAG
De werkplaats chef verdeelt het werk over jou en je collega’s zodat je soms bezig bent met het uitvoeren van laswerkzaamheden, gaat afmonteren of meer het voorbereidende werk gaat doen als ponsen, zetten, schuren en slijpen.
Deze onderdelen worden allemaal bewerkt op eigen locatie om uiteindelijk tot volledige installatie in elkaar gezet te worden.
Je hebt dus een breed takenpakket en door de grote variatie heb jij volop afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde.
Wanneer er producten moeten geladen en gelost spring je ook even bij op de heftruck en zorg je ervoor dat de producten op de juiste plek komen te staan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde opleiding richting Metaaltechniek.
– Enkele jaren ervaring als bankwerker.
– Je neemt een flexibele instelling mee.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.