Heb je ervaring als consultant of corporate Recruiter en zoek je een bedrijf waar je direct kan meedenken en waar je je eigen toko kunt runnen? Dan wordt jij misschien wel ons aanspreekpunt bij deze klant.

WHAT’S IN IT FOR ME
Je komt te werken bij een installateur met landelijke dekking met een specialisatie in de installatietechniek, elektrotechniek en infratechniek. Voor een aantal van deze vestigingen wordt jij verantwoordelijk voor de werving van voornamelijk technisch personeel.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket;
– Een maandsalaris tussen de € 2500,00 en de € 4300,00 bruto per maand.
– Premievrij pensioen.
– 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen.
– Telefoon en laptop van de zaak.
– Auto van de zaak.
– Een eigen linkedin recruiter seat.

JOUW DAG
De technische arbeidsmarkt is altijd schaars geweest met personeel, maar de laatste jaren is dat te kort alleen maar meer geworden. Samen met jouw collega’s stroop je de mouwen op en ga je aan de slag om de technische functies te vervullen.
Deze functies variëren van monteur tot projectleider en soms zelfs een bedrijfsleider of vestigingsmanager.
Je kijkt naar de wervingsbehoefte en samen maken jullie een strategie om in te spelen in de markt en om jouw doelgroep te bereiken. Je gaat je bezig houden met onder andere recruitment marketing, samenwerking met bureaus, netwerken en de samenwerking met scholen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt MBO werk en denkniveau.
– Je neemt minimaal 2 jaar ervaring mee als recruiter of als consultant op een uitzendbureau.
– Je hebt affiniteit met de installatietechniek.
– Je bent bereidt om het land door te reizen voor je functie en op een aantal vestigingen actief te zijn.

Cijfers zijn voor jou geen probleem en je hebt oog voor detail, lees dan zeker verder! Binnen dit bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een financieel administratief medewerker.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Deze opdrachtgever is gespecialiseerd in de installatietechniek en is werkzaam in de omgeving Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Jij gaat werken op de vestiging in Rotterdam en zorgt samen met jouw collega’s voor het financiële plaatje. Hierin werk je samen met de projectadministrateurs om de projecten financieel juist af te ronden.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een prima arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en €3300,00 bruto per maand.
– Een enthousiast team aan collega’s.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Diverse collectieve verzekeringen waar jij gebruik van kunt maken.

JOUW DAG
Je start jouw dag met je collega’s bij het koffieautomaat. Eenmaal je bakkie ga je aan de gang om de materiaaluitgiftes te controleren. Vervolgens ga je aan de bak met het verwerken van alle bankboekingen zodat alles bijtijds georganiseerd is. Hierbij hou je ook alle openstaande debiteuren in de gaten, dit wordt jouw verantwoordelijkheid. Naast deze werkzaamheden ondersteun je ook de projectadministrateurs, hierin help je met het financieel afsluiten van de projecten.

WIE JIJ BENT
– Afgeronde financiële MBO opleiding.
– Minimaal 3 jaar ervaring met een gelijkwaardige functie.
– Handig met Microsoft Office.
– Eigen vervoer om de werkzaamheden op kantoor te verrichten.