Heb jij grote affiniteit met de maritieme sector en zijn de termen stuurboord en bakboord jou niet vreemd? Voor dit mooie bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Service Coördinator, in deze rol ben je een belangrijke schakel tussen de Service engineer en de klant.

 WHAT’S IN IT FOR ME
Onze klant is een importeur, leverancier, installateur van hoogwaardige elektronische systemen aan boord van schepen. Met een mooi pand in Rotterdam bedienen zij de markt in deze werkzaamheden waarbij jij op de afdeling service komt te werken. Je komt te werken in een team van ongeveer 6 directe collega’s, maar op de hele vestiging werken er zo’n 200.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je;
– Een bruto maandsalaris dat varieert van € 2500,00 en € 3500,00.
– Een organisatie met korte lijnen.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen conform CAO Metalelektro.
– Een actieve personeelsvereniging.
– Fantastisch uitzicht vanuit je kantoor met een dakterras waar regelmatig leuke borrels worden gehouden.
– Een goede pensioenvoorziening.

 JOUW DAG
Zodra je computer is opgestart zet je koers in weer een drukke dag. Je bent betrokken bij alle service en onderhoudsprojecten en schakelt constant met de klant, service partners en je eigen collega’s in de buitendienst. Zodra er een melding binnenkomt bepaal je welke service engineer of service partner op pad gaat en kijk je of je een inschatting kunt maken over de benodigde onderdelen etc. Zodra de klus geklaard is verwerk je de werkbon en kijk je of er vervolgacties nodig zijn. Je krijgt veel te maken met situaties die je stressbestendigheid testen, jij houdt je hoofd in deze situaties koel en je zorgt dat alles vlot verloopt.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding.
– Meerdere jaren ervaring in een administratieve rol.
– Engels is de voertaal binnen het bedrijf, dus een goede beheersing van de Engelse taal is een must.
– Je bent 40 uur per week beschikbaar.
– Goede beheersing van MS Office.

Als Schadebehandelaar bij dit bedrijf verwerk je de schades die zijn veroorzaakt door een verhuurproject en ga jij je bezig houden met het verwerken van deze dossiers.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Binnen het kantoor krijg je een mooi plekje waar jij als Schadebehandelaar je thuis voelt met 2 andere collega’s waarmee jij een team voert en gaat rapporteren aan de Operations Manager Benelux. Binnen dit bedrijf staat ontwikkeling hoog in het vaandel en is er mogelijkheid voor je ambitie en het doorvoeren van goede ideeën.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er goed voor je uit;
-Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3.200,00 en €3.700,00
-8% vakantiegeld
-29 vrije dagen per jaar.
-Mooie georganiseerde werkplekken
-Veel ruimte voor persoonlijke en professionele groei
-Investeren in jou binnen het bedrijf

JOUW DAG
Jij houdt je bezig met alle schadedossiers, dit gaat van kleine schades tot aan grote schades. Ook zit er diversiteit in aan wat er voor schade is, zo hebben ze diverse machines die hier verhuurd worden. Van al deze machines en diverse schades komt alles bij jou en je collega’s binnen en ga je dit verwerken in het systeem. Wanneer de ernst van de schade zodoende heftig is schakel je de expert in of meld je deze bij de verzekering en handel je deze af. Wanneer hier een terugkoppeling op is pak je de schade weer verder op en handel je hem juist af. Ook werk je regelmatig nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen om het één en ander kort te sluiten over het opnieuw inzetten van de machines na de schade of hoe lang iets nog kan duren.

WIE JIJ BENT?
-WFT Gecertificeerd is een pré.
-3 jaar ervaring in een soortgelijke rol.
-Beheersing van de Nederlandse als Engels taal in woord en schrift.
-Affiniteit met de techniek.
-Je bent beschikbaar op woensdag en vrijdag.