Hoe letterlijk kan een functie zijn? Met hoeveel facetten kun je per dag bezig zijn? Onze functie is allesbehalve saai want zowel horizontaal als verticaal en diagonaal beweeg jij je in onze organisatie. Ben jij die handenwrijvende en tijdsbewuste technische planner? Lees gauw verder!

WHAT’S IN IT FOR ME
Werken met binnenvaartschepen waar je gewoon ff aan dek kunt stappen om de sfeer te proeven. Duurzaam bezig zijn in de maritieme industrie en met scheepsvaartonderdelen. Een schitterende locatie, waarbij jouw werkzaamheden onmisbaar zijn.
Hoe ziet het er dan voor je uit;
– Salaris tussen de €3.500 en €4.000 bruto per maand
– 8,33% vakantiegeld
– 25 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en de must om het best uit jezelf te halen
– Meepraten en participeren in procesverbetering en efficiëncy.

JOUW DAG
Aan de hand van de opdrachtbevestiging begint jouw project vorm te krijgen. Controle van stuklijsten, werktekeningen, technische specificaties en zonodig (laten) aanpassen. Wat zijn de tijdlijnen en wie betrek je in jouw planning? Leuk! Alles in beeld gebracht en nu het stappenplan maken. Het zou tof zijn als alles volgens jouw planning verloopt maar goed, in ruig water kun jij ook de golven prima omzeilen.

WIE JIJ BENT
– We denken dat een MBO4 of HBO wel een must is maar goed, je mag ons ook overtuigen met andere ervaring.
– Je hebt een MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde
– Je kent de juiste verhouding tussen tijd, geld en kwaliteit
– Je hebt kennis van van Ridder en Excel
– Je bent technisch en vooral op het gebied van (binnenvaart) schepen, metaalbewerking, lasmethodes, materiaalkennis etc.
– Je hebt relevante ervaring als werkvoorbereider
– Je werkt pro-actief mee en bent inventief op het gebied van oplossingen
– Een echte teamspeler die flexibel is.
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wil je meepraten en meetellen? Tekenen, rekenen, plannen en organiseren? Nou, kom maar op! We werken in de binnenvaart en de maritieme industrie en vooral de scheepsonderdelen hebben onze aandacht. Maar dan wel duurzaam en voor de juiste prijs en kwaliteit.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Koersbepalen van af dag 1! Niet alleen tekenen maar de engineering voor je rekening nemen. Wat kan? Wat mag? Wat adviseer je? Hoe maak je het mogelijk? Maar nog belangrijker…. hoe zorg je ervoor dat alle partijen op 1 lijn zitten en dat de prijs en kwaliteit binnen het plaatje past? Best gecompliceerd dus daar willen ze je ook goed voor belonen:
–  Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €3.500,00 en €4.000,00.
–  8% vakantiegeld.
–  25 vakantie vrije dagen.
–  6,5 ADV dag.
–  Veel ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling
–  Echt participeren in verschillende afdelingen van het bedrijf waar jouw mening telt en wordt gewaardeerd.

JOUW DAG
In deze functie “vaar” je figuurlijk tussen de jouw eigen collega’s van calculatie, inkoop, verkoop maar ook de productie en de productieplanning. Je krijgt de opdrachtbevestiging en dan begint het! Hoe ziet het ontwerp eruit, met welk materiaal ga je werken, wat zijn de toleranties en de maatvoering? Je duikt dus echt in het diepe en jij vaart jouw eigen koers. Je werkt voornamelijk met CAD en ons ERP systeem Ridder.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO of HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde.
– Je hebt kennis van CAD (2D/3D) systemen, Ridder en Excel
– Je bent technisch en vooral op het gebied van (binnenvaart) schepen, metaalbewerking, lasmethodes, materiaalkennis etc.
– Je hebt relevante ervaring als tekenaar of engineer
– Je werkt pro-actief mee en bent inventief op het gebied van oplossingen
– Een echte teamspeler die flexibel is.
– Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en bij voorkeur ook handig in de Duitse en Franse taal

Onze opdrachtgever is actief in de productiewereld. Op de locatie in Rotterdam draait de productie constant door om de aanvoer hoog te houden. Dit bedrijf draagt zorg voor het verpakken van grote hoeveelheden in kleine verpakkingen.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Dit bedrijf is een grote speler in het verpakkingsproces, zo werken ze voor de horeca, Retail, koffiebranders en nog veel meer. Hier kom je te werken in de technische dienst waarbij kwaliteit en hygiëne erg belangrijk is. In de fabriek draaien de hoogwaardige productie machines op volle toeren om de aanwas voor het koekje bij de koffie hoog te houden. Naast het leren van het onderhouden van deze machine zitten er ook leuke arbeidsvoorwaarden aan vast:
-Een startsalaris tussen de €2000,00 en 2600,00 per maand obv van een 40-urige werkweek.
-Mogelijkheid om door te groeien.
-Vakantiegeld van 8%.
-25 vakantiedagen.
-Ploegentoeslag indien je deze gaat draaien.
-Reiskostenvergoeding.
-Uitzicht op een vast dienstverband.

JOUW DAG
Als onderhoudsmonteur ben je bezig met (preventieve) onderhoudswerkzaamheden en verhelp je storingen op diverse gebieden rondom en in de machine. Samen met jouw collega die jou alles leert over de machine begin je met het preventieve onderhoud om eventuele storingen probeert te voorkomen.
Ook ga je leren storingen op te lossen aan de  machines zodat het proces door kan blijven gaan. Wanneer er een onverwachtse storing duiken jij en je collega direct op de machine om dit zo snel mogelijk op te lossen. Deze storingen kunnen zowel mechanisch als elektronisch zijn en is van beide kennis opdoen erg belangrijk.Het is van belang dat deze storing niet meer terugkeert en gaan jullie dus kijken hoe dit in de toekomst niet meer kan gebeuren.

 

WIE JE BENT
– affiniteit met zowel elektrische als mechanische techniek en bij voorkeur al wat basiskennis van de techniek.
– Je kunt zelfstandig op de locatie komen.
– Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
– Je staat open om zoveel mogelijk te leren.

Werk jij het liefst in een omgeving waar je geen nummer bent, wil je de vrijheid om zelf je functie in te delen en ben je avontuurlijk genoeg ingesteld om af en toe in het buitenland te werken? Lees dan snel onze vacature verder voor service engineer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zo’n 10 jaar geleden is het bedrijf opgericht en het team in Nederland bestaat nu uit zo’n 10 man. Het bedrijf richt zicht op het ontwikkelen, produceren en verlenen van service aan verschillende installaties die worden geplaatst in o.a. de voedingsmiddelen sector, de industrie en de agrarische sector. Inmiddels een stabiel bedrijf maar jij bent hier nog absoluut geen nummer. Naast een hecht team aan collega’s krijg je qua arbeidsvoorwaarden een prima voorstel met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2800,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– Een splinternieuwe bus MET goed gereedschap.
– Premievrij pensioen!
– Veel vrijheid en vertrouwen om je functie goed uit te voeren.
– Een klein en hecht team van collega’s.

JOUW DAG
In de functie van service engineer ga je je bezig houden met het opstarten, onderhouden en reviseren van de machines. Je krijgt te maken met werktuigbouwkundige, hydraulische maar ook elektrische systemen. Nadat je klaar bent met je werkzaamheden informeer je de klant over de werkzaamheden die je hebt verricht, zorg je voor een goede werkbon en bestel je waar nodig de materialen die je nodig hebt voor het onderhoud of reparatie. De klanten waar je komt te werken bevinden zich in het binnen en buitenland en je zult ongeveer 1 week per maand in het buitenland werkzaam zijn maar de weekenden ben je altijd thuis.

WIE JIJ BENT
– Je hebt MBO 3 richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde afgerond.
– Avontuurlijk ingesteld en bereid om gemiddeld 1 week per maand naar het buitenland te reizen, de weekenden ben je altijd thuis.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
– Je hebt kennis van werktuigbouwkunde en bij voorkeur ook van elektrotechniek.

 

Werken met hoogwaardige technologie en een goede service, dat is waar dit bedrijf voor staat. Voor deze afdeling service zijn wij op zoek naar een ervaren Manager die een team van 20 collega’s gaat aansturen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Onze klant is specialist in het engineeren, produceren maar ook onderhouden en repareren van diverse hydraulische installaties.
Naast zo’n 95 collega’s met allen dezelfde passie en enthousiasme voor de techniek en hetgeen wat zij doen, krijg je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de €4500,00 en € 8500,00 bruto per maand.
– Een uitdagende management positie in een dynamische en technische omgeving.
– Auto van de zaak.
– 40 vrije dagen!
– Pensioenvoorziening conform CAO Metalektro.

JOUW DAG
Jouw dagen gaan bestaan uit het optimaal laten functioneren van de service afdeling van de organisatie waarbij je een eigen omzetverantwoordelijkheid hebt. Je gaat hierbij de service aanvragen coördineren die wereldwijd plaatsvinden. Daarnaast biedt je technische ondersteuning aan klant en ben je interne vraagbaak.
Je zorgt voor een vakkundig opgeleid serviceteam en dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Zorgt voor een structurele onderdelen voorraad en beschikbaarheid van materialen. Ook ben je verantwoordelijk voor een correcte rapportage en claim registraties.
Je krijgt alle vrijheid om innovatieprojecten op te starten en dit op technisch en functioneel gebied te begeleiden en implementeren.

WIE JIJ BENT
Allereerst stroomt de passie voor techniek en een in een service verlenende organisatie door je aderen. Daarnaast voldoe je aan de volgende wensen;
– Je bent in een het bezit van een HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde.
– Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
– Je hebt ervaring met het inrichten en het verteren van processen.
– Je bezit voldoende technische, commerciële en cijfermatig inzicht.
– Je bent een echte teamplayer.

Werk jij graag op de industrie of petrochemie en kan het werk jou niet complex genoeg zijn? Dan zit je als rotating monteur bij dit bedrijf helemaal goed. Samen met je collega’s zorgen jullie voor het reviseren, repareren en onderhouden aan het rotating equipment.

WHAT’S IN IT FOR ME
Een stabiel bedrijf met mooie ambities om nog verder te groeien, momenteel werken er zo’n 50 collega’s aan dit doel. Naast het plaatsen van nieuw rotating equipment vinden er vanuit Nederland ook veel service en revisiewerkzaamheden plaats.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er bij dit bedrijf goed voor je uit, ze bieden je namelijk;
– Een prima basis salaris dat varieert van € 2800,00 tot €3900,00 bruto per maand.
– Een goed ingerichte bedrijfsbus van de zaak met goed gereedschap.
– Goede overurenregeling.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Een goede pensioenvoorziening.

JOUW DAG
Je zult je dagen gaan vullen met het uitvoeren van installatie, inbedrijfstellen en reviseren van rotating equipment. De werkzaamheden ga jij vooral uitvoeren op de industrie en petrochemie uitvoeren in de omgeving van Rotterdam of Antwerpen. Afhankelijk van het project ga je met 2 tot 9 collega’s de werkzaamheden uitvoeren.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een opleiding MBO Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
– Je hebt enkele jaren ervaring als (rotating) monteur.
– Je bent bereidt om af en toe wat langer van huis te zijn voor je werk.
– Je hebt een rijbewijs B in het bezit.
– Je kunt goed in teamverband werken.

 

 

Een bijna splinternieuwe werkplaats en techniek dat varieert van elektrotechniek, dieseltechniek of hydrauliek. Als monteur kun jij hier veel variatie in verwachten en ook nog je kennis vergroten want het volgen van opleidingen wordt ook volop gestimuleerd hier.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een nieuwe werkplaats waar alles gestructureerd en overzichtelijk is. Binnen dit bedrijf kom je op de afdeling te werken met 12 man met hetzelfde doel. Alles wat terugkomt weer zo goed als nieuw terug de schappen in voor een nieuwe klus.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je onder andere;
– Goed bruto maandsalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €3300,00
– 8% vakantiegeld.
– 28 vakantiedagen met de mogelijkheid tot bijkopen.
– Mooie georganiseerde werkplekken met goed gereedschap.
– De mogelijkheid tot bedrijfsfitness en fietsplan.
– Collectieve verzekeringen en speciale kortingen op acties.

JOUW DAG
Jij hebt affiniteit met de techniek en komt in een fijne werkomgeving terecht met diverse verschillende soorten techniek op 1 afdeling. Van hydrauliek tot elektrisch, alles is hier te vinden. Iedereen heeft zijn voorkeur, hier wordt met je meegedacht welke techniek jij het leukst vindt.  Zo kan je de ene dag bezig zijn met lasapparatuur en de volgende dag, als koppel met een monteur, de lichtvoorzieningen controleren. Tijdens het controleren merk jij dat er een machine niet geheel lekker loopt. Je schroeft deze uit elkaar en vindt uiteraard direct de storing, éénmaal uit elkaar vervang jij ook de pakkingen en zorg jij ervoor dat de machine weer in elkaar wordt gezet en klaar is voor verhuur. Binnen dit team als monteur voel jij je ook op je gemak en kan je lekker sparren met de andere monteurs in het stukje waar iedereen zijn kwaliteiten heeft.

WIE JIJ BENT?
– Je hebt ervaring/affiniteit met elektrotechniek/dieseltechniek en of werktuigbouwkunde.
– Je bent een teamplayer.
– Je wil jezelf graag verder ontwikkelen tot een echte vakspecialist in de techniek.
– Rijbewijs B.
– Je wilt graag kwaliteit leveren.

Geniet jij van het leveren van service binnen een mooie grote organisatie? Binnen dit technische bedrijf kan jij aan de gang gaan als First Line Support en klanten spreken over de hele wereld.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Jij krijgt een goede werkplek met als gereedschappen een telefoon en computer om alles vanaf jouw werkplek te begeleiden. Met jouw technische kennis heb je contact met de monteurs, stuur je de monteurs aan en benut de verschillende kwaliteiten van elke monteur. Binnen dit bedrijf krijg jij je eigen bus en voel jij je als een vis in het water zo vrij. Jij bezoekt de klanten die staan te springen om jouw ervaring. Met jouw ervaring en goed gevulde bus met gereedschappen ga jij geen uitdaging uit de weg en zorg jij ervoor dat de productie weer op volle toeren kan draaien bij een tevreden klant.
– Een bruto maandsalaris dat varieert tussen de € 2.800,00 en €3.500,00
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Een gezellige personeelsvereniging

JOUW DAG
Je houdt je bezig met het opvangen van vraagstukken vanuit de klanten en het inplannen van monteurs naar de juiste geschikte klussen. Jij kan hierin na enige tijd polsen welke monteur op welk project het best uit de voeten komt. Je gaat je bezig houden met het opzetten van servicecontracten om aan de vraag van de klant te voldoen en daarmee het verkoopteam blij te maken met extra omzet. Je bent ook een belangrijke schakel voor het antwoorden op de technische vraagstukken vanuit de dealers, klanten en intern. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de claimregistratie en voor de behandeling van veel voorkomende claims vanuit het overleg.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een technische MBO+ diploma.
– Het is prettig als je kennis hebt van hydraulische- en elektrische systemen en dieselmotoren.
– Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
– Je bent bekend met MS-office.

 

Daar staat je collega voor een dicht hek… tja, toegangspoort defect. Snel de TD bellen want dit moet gemaakt worden. Iedereen rekent erop dat het onderdeel gewoon in het magazijn ligt. Maar hoe gewoon is dat? Wat gebeurt er achter de schermen om dit mogelijk te maken? Inspelen op de behoefte, anticiperen op de projecten en vooral bundelen van de (inkoop)behoefte. Hier zoeken we een werkvoorbereider voor met een goede helicopterview.

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een internationale omgeving maar wel vlakbij in Rotterdam. Echt meedenken en meebeslissen hoe we het gaan aanpakken. Zowel tactisch inkoop ordenen maar ook operationeel ben je hands-on. Je kent jouw bedrijf als geen ander en weet precies wie de juiste persoon is voor de klus.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
–  Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
–  Een bruto salaris dat varieert tussen de € 3000,00 en € 4000,00 op basis van 37,5-urige werkweek
–  Aanspreekpunt voor derden
–  Reiskostenvergoeding
–  Fantastische pensioenregeling
–  Maar vooral de vrijheid om de facilitaire TD vorm te geven en naar het next level te tillen. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Er wordt gebeld dat de V-snaar van de heftruck is geknapt. Wie van jouw medewerkers kan dit het meest efficiënt oppakken en weet waar een nieuwe V-snaar ligt? Dat brandje is zo geblust natuurlijk maar jij denkt verder. Want er rijden veel meer heftrucks en de laatste V-snaar is nu uit het magazijn. Je inventariseert de behoefte en instrueert jouw team om hier onderzoek naar te doen want het hele bedrijf rekent op je. Life cycle management en het creëren van de desbetreffende overzichten, budgetten, planningen en KPI’s op basis van de informatie vanuit het onderhoudssysteem en andere parameters. Daar ligt jouw kracht maar je werkt wel nauw samen met je collega’s en zet iedereen in zijn kracht in.

WIE JIJ BENT
Je hebt ervaring met bedrijfsmanagement, supply chain of operations managen en bent minimaal MBO geschoold (WTB of E)
–  Je hebt leidinggevend ervaring en bent een echte teamplayer
–  Je kunt goed plannen en vooruitdenken en prioriteiten stellen is geen probleem voor jou
–  Jouw overtuigingskracht is sterk, je kunt goed onderhandelen en jouw enthousiasme is aanstekelijk
–  Je hebt ervaring met Ultimo of soortgelijke systemen

Ben jij monteur in hart en nieren en laat jij de klus niet los voordat jij die ingewikkelde storing hebt opgelost? Dan hebben wij een leuke functie als onderhoudsmonteur aan rollend materiaal in een werkplaats.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een professioneel team aan collega’s, met allen dezelfde passie voor techniek. Het bedrijf heeft een grote verhuurvloot van zo’n 19.000 machines in het assortiment.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een goed pakket met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– 29 vakantiedagen per jaar.
– Een zeer interessante pensioenvoorziening.
– Een zeer uitgebreide en goede gereedschapskist.
– De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse collectieve verzekeringen.
– Uitstekende opleidings en cursusmogelijkheden.
– Overige toeslagen etc. conform CAO beroepsgoederenvervoer.

JOUW DAG
Je werkdag begin je door op de tablet te kijken met wat er voor die dag op de planning staat, je pakt even een bak koffie en trekt je overall aan en gaat richting je werkplek.
Je dagen zullen vooral bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan machines die terug zijn gekomen van de verhuur. Zie jij tijdens je werkzaamheden een storing dan draai jij daar uiteraard je hand niet voor om en zorg je dat ook deze zo wordt opgelost. Je krijgt te maken met hydrauliek, werktuigbouwkunde, dieseltechniek en elektrotechniek, dit maakt het werk lekker gevarieerd.

WIE JIJ BENT
– Een technieker in hart en nieren en een voorliefde voor rollend materieel.
– Je hebt kennis van hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.
– Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed alleen werken.