Ben jij monteur in hart en nieren en laat jij de klus niet los voordat jij die ingewikkelde storing hebt opgelost? Dan hebben wij een leuke functie als onderhoudsmonteur aan rollend materiaal in een werkplaats.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een professioneel team aan collega’s, met allen dezelfde passie voor techniek. Het bedrijf heeft een grote verhuurvloot van zo’n 19.000 machines in het assortiment.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een goed pakket met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– 29 vakantiedagen per jaar.
– Een zeer interessante pensioenvoorziening.
– Een zeer uitgebreide en goede gereedschapskist.
– De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse collectieve verzekeringen.
– Uitstekende opleidings en cursusmogelijkheden.
– Overige toeslagen etc. conform CAO beroepsgoederenvervoer.

JOUW DAG
Je werkdag begin je door op de tablet te kijken met wat er voor die dag op de planning staat, je pakt even een bak koffie en trekt je overall aan en gaat richting je werkplek.
Je dagen zullen vooral bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan machines die terug zijn gekomen van de verhuur. Zie jij tijdens je werkzaamheden een storing dan draai jij daar uiteraard je hand niet voor om en zorg je dat ook deze zo wordt opgelost. Je krijgt te maken met hydrauliek, werktuigbouwkunde, dieseltechniek en elektrotechniek, dit maakt het werk lekker gevarieerd.

WIE JIJ BENT
– Een technieker in hart en nieren en een voorliefde voor rollend materieel.
– Je hebt kennis van hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.
– Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed alleen werken.

 

Werk jij het liefst in een omgeving waar je geen nummer bent, wil je de vrijheid om zelf je functie in te delen en ben je avontuurlijk genoeg ingesteld om af en toe in het buitenland te werken? Lees dan snel onze vacature verder voor service engineer.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Zo’n 10 jaar geleden is het bedrijf opgericht en het team in Nederland bestaat nu uit zo’n 10 man. Het bedrijf richt zicht op het ontwikkelen, produceren en verlenen van service aan verschillende installaties die worden geplaatst in o.a. de voedingsmiddelen sector, de industrie en de agrarische sector. Inmiddels een stabiel bedrijf maar jij bent hier nog absoluut geen nummer. Naast een hecht team aan collega’s krijg je qua arbeidsvoorwaarden een prima voorstel met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2800,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– Een splinternieuwe bus MET goed gereedschap.
– Premievrij pensioen!
– Veel vrijheid en vertrouwen om je functie goed uit te voeren.
– Een klein en hecht team van collega’s.

JOUW DAG
In de functie van service engineer ga je je bezig houden met het opstarten, onderhouden en reviseren van de machines. Je krijgt te maken met werktuigbouwkundige, hydraulische maar ook elektrische systemen. Nadat je klaar bent met je werkzaamheden informeer je de klant over de werkzaamheden die je hebt verricht, zorg je voor een goede werkbon en bestel je waar nodig de materialen die je nodig hebt voor het onderhoud of reparatie. De klanten waar je komt te werken bevinden zich in het binnen en buitenland en je zult ongeveer 1 week per maand in het buitenland werkzaam zijn maar de weekenden ben je altijd thuis.

WIE JIJ BENT
– Je hebt MBO 3 richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde afgerond.
– Avontuurlijk ingesteld en bereid om gemiddeld 1 week per maand naar het buitenland te reizen, de weekenden ben je altijd thuis.
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
– Je hebt kennis van werktuigbouwkunde en bij voorkeur ook van elektrotechniek.

 

Eigenlijk ben je helemaal geen junior maar jouw leeftijd zegt wat anders. Je sleutelt al behoorlijk lang aan je brommer of tweedehands auto en weet precies waar je het over hebt. Jouw vader heeft de boekenwijsheid, maar jij hebt google en jouw online partners in crime.  Maar goed, je hebt dan nog niet gesleuteld aan een 45 ton heftruck, havenkraan of een terminal trekker. Ok…. Dat is dan wel nieuw voor je maar dat willen we jou wel leren op de kade.

WHATS IN IT FOR ME?
Elke dag sleutelen en volop in de operatie meedraaien maar dan wel met een goed salaris. Je wordt verantwoordelijk voor het draaiende houden en je mag overal meekijken. Niet wachten op het volgende hoofdstuk maar zelf de bladzijde omslaan en laten zien wat je al waard bent.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
– Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
– Je krijgt een prima basissalaris tussen de € 2300,00 en € 3000,00 bruto per maand, obv een 37,5-urige werkweek.
– Vakantiegeld van 8,5% ipv 8%
– 29 vakantiedagen
– Maar vooral de mogelijkheid om echt te leren sleutelen en mee te lopen met de “grote mannen”. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Zolang alle machines en voertuigen met wielen prima werken, dan is jouw baan erg relaxed. Maar gelukkig hebben we hier geen last van want jouw dag is nooit hetzelfde en zeker niet rustig. Trucks, terminal trekkers maar ook de kleine machines hebben allemaal onderhoud nodig en er gaat ook materieel stuk. De reparaties zijn heel breed en met hydrauliek, elektro en mechanische kennis krijg je alles weer aan de praat. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het: kranen, veegmachines, machinelijnen, bedrijfswagens, spreaders, trucks etc. Gooien we je dan in het diepe? Nee hoor, zo zitten we niet in elkaar. Je wordt voor vol aangezien maar je krijgt de tijd om het te leren.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een MBO opleiding in de techniek gedaan
– Je hebt ervaring met sleutelen en je hebt twee rechterhanden
– Je hebt humor en doorzettingsvermogen
– Je bent een leuke collega en jouw enthousiasme is aanstekelijk

 

Daar staat je collega voor een dicht hek… tja, toegangspoort defect. Snel de TD bellen want dit moet gemaakt worden. Iedereen rekent erop dat het onderdeel gewoon in het magazijn ligt. Maar hoe gewoon is dat? Wat gebeurt er achter de schermen om dit mogelijk te maken? Inspelen op de behoefte, anticiperen op de projecten en vooral bundelen van de (inkoop)behoefte. Hier zoeken we een werkvoorbereider voor met een goede helicopterview.

WHATS IN IT FOR ME?
Werken in een internationale omgeving maar wel vlakbij in Rotterdam. Echt meedenken en meebeslissen hoe we het gaan aanpakken. Zowel tactisch inkoop ordenen maar ook operationeel ben je hands-on. Je kent jouw bedrijf als geen ander en weet precies wie de juiste persoon is voor de klus.
Hoe ziet het er dan voor je uit:
–  Jouw werkdag begint om 07.00 uur tot 15.00 uur
–  Een bruto salaris dat varieert tussen de € 3000,00 en € 4000,00 op basis van 37,5-urige werkweek
–  Aanspreekpunt voor derden
–  Reiskostenvergoeding
–  Fantastische pensioenregeling
–  Maar vooral de vrijheid om de facilitaire TD vorm te geven en naar het next level te tillen. Hoeveel uitdaging kun je aan?

 JOUW DAG
Er wordt gebeld dat de V-snaar van de heftruck is geknapt. Wie van jouw medewerkers kan dit het meest efficiënt oppakken en weet waar een nieuwe V-snaar ligt? Dat brandje is zo geblust natuurlijk maar jij denkt verder. Want er rijden veel meer heftrucks en de laatste V-snaar is nu uit het magazijn. Je inventariseert de behoefte en instrueert jouw team om hier onderzoek naar te doen want het hele bedrijf rekent op je. Life cycle management en het creëren van de desbetreffende overzichten, budgetten, planningen en KPI’s op basis van de informatie vanuit het onderhoudssysteem en andere parameters. Daar ligt jouw kracht maar je werkt wel nauw samen met je collega’s en zet iedereen in zijn kracht in.

WIE JIJ BENT
Je hebt ervaring met bedrijfsmanagement, supply chain of operations managen en bent minimaal MBO geschoold (WTB of E)
–  Je hebt leidinggevend ervaring en bent een echte teamplayer
–  Je kunt goed plannen en vooruitdenken en prioriteiten stellen is geen probleem voor jou
–  Jouw overtuigingskracht is sterk, je kunt goed onderhandelen en jouw enthousiasme is aanstekelijk
–  Je hebt ervaring met Ultimo of soortgelijke systemen

Als Mechanisch onderhoudsmonteur kom je te werken in een internationaal opererend bedrijf, ze zijn al jaar en dag actief in de productie en verkoop van hoogwaardige materialen.
In Nederland staat ook 1 van de fabrieken waar producten worden gemaakt voor o.a. de staalindustrie, petrochemie en staal.

WHAT’S IN IT FOR ME?
In de Europoort staan 2 fabrieken waar jij komt te werken samen met je 150 collega’s. Er wordt een half fabricaat gemaakt voor o.a. de staalindustrie, petrochemie en staal.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je onder andere;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3300,00 bruto per maand.
– een 13e maand.
– Douchegeld
– Heel veel vrije tijd, namelijk 26 vakantiedagen en 19 adv dagen!
– Een eigen CAO met o.a. een zeer uitgebreide pensioenvoorziening.
– Je hebt de keuze om te kiezen voor een functie in dagdienst/ 2 ploegendienst of 5 ploegendienst.

JOUW DAG
Samen met je collega’s van de technische dienst wordt je verantwoordelijk voor het uitvoeren van (preventief) onderhoud aan de productiemachines, je verhelpt mechanisch, pneumatisch en hydraulische storingen.
Daarnaast voer je ook regelmatig constructiewerk uit, hierbij valt te denken aan lassen, branden en slijpen.
Je stelt een dagrapportage op en registraties van de uitgevoerde werkzaamheden in het systeem.
WIE JIJ BENT
– MBO geschoold richting werktuigbouwkunde.
– Enkele jaren ervaring als mechanisch onderhoudsmonteur.
– In het bezit van eigen vervoer, dit omdat de locatie niet met het OV bereikbaar is.
– Je start in de dagdienst, maar je kunt ook kiezen voor 2 of 5 ploegendienst.

Je gaat onze klanten letterlijk en figuurlijk opliften naar een volgend niveau en je maakt tillen, sjouwen en onbereikbare hoogtes in één klap toegankelijk…. Hoe dan? Je gaat namelijk liften installeren en onderhouden in Groot Rotterdam. Niet de standaard liften hoor maar juist de op maat gemaakte bijzondere liften zoals rolstoelliften, huisliften, goederenliften etc.

WHAT’S IN IT FOR ME
Een afwisselend takenpakket wat bestaat uit het voorbereidend werk in de werkplaats tot het op locatie installeren en onderhouden van jouw lift. Machinebouw, hydrauliek, onderhoud en installatiewerkzaamheden.
Hoe ziet jouw pakket er dan voor je uit;
– Salaris tussen de €3000,00 en €3500,00 bruto per maand.
– Doorgroeikansen in overvloed
– Mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket

JOUW DAG
Onze klant wil zijn huis rolstoeltoegankelijk maken dus hij wil graag een plateauheffer in zijn huis. Je controleert in de werkplaats of je alle onderdelen compleet hebt en laadt alles in. Je gaat op pad naar jouw klant die al met een kopje koffie met smart op je wacht. Je installeert het plateau en oefent met jouw klant hoe alles werkt. Voldaan en met een glimlach ga je naar jouw volgende klant waar je het horecaliftje gaat onderhouden. Zo zie je een stukje Nederland en heb je toch 2 klanten tevreden gehouden.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting WTB, elektrotechniek of gelijkwaardig.
– Je hebt kennis van aandrijftechniek, hydrauliek en hef- en hijstechniek.
– Je vindt het leuk om met klanten om te gaan en hebt geduld.
– Je bent fulltime inzetbaar en de standplaats is in Rotterdam.

Werken met hoogwaardige technologie en een goede service, dat is waar dit bedrijf voor staat. Voor deze afdeling service zijn wij op zoek naar een ervaren Manager die een team van 20 monteurs gaat aansturen.

WHAT’S IN IT FOR ME
Onze klant is specialist in het engineeren, produceren maar ook onderhouden en repareren van diverse hydraulische installaties.
Je gaat een team van zo’n 20 monteurs in de binnendienst en de buitendienst aansturen en krijgt in totaal ongeveer 95 collega’s.
Verder krijg je een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere;
– Een goed basissalaris dat varieert tussen de € 4000,00 en € 7000,00 bruto per maand.
– Een fijne en schone werkplek.
– 40 vrije dagen!
– Pensioenvoorziening conform CAO Metalektro.
– Auto van de zaak.
– Een gezellige vrijmibo EN de leukste bedrijfsuitjes.

JOUW DAG
Jouw dagen gaan bestaan uit het optimaal laten functioneren van de service afdeling van de organisatie waarbij je een eigen omzetverantwoordelijkheid hebt. Je gaat hierbij de service-aanvragen coördineren die wereldwijd plaatsvinden. Daarnaast bied je technische ondersteuning aan klant en ben je de interne vraagbaak.
Je zorgt voor een vakkundig opgeleid serviceteam en dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Zorgt voor een structurele onderdelen voorraad en beschikbaarheid van materialen.
Ook ben je verantwoordelijk voor een correcte rapportage en claim registraties.
Je krijgt alle vrijheid om innovatieprojecten op te starten en dit op technisch en functioneel gebied te begeleiden en implementeren.

WIE JIJ BENT
Allereerst stroomt de passie voor techniek en werken in een service verlenende organisatie door je aderen. Daarnaast voldoe je aan de volgende wensen;
– Je bent in een het bezit van een HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde.
– Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
– Je hebt ervaring met het inrichten en het verteren van processen.
– Je bezit voldoende technische, commerciële en cijfermatig inzicht.
– Je bent een echte teamplayer.

Als NDO’er heb je veel verantwoordelijk, want door jouw onderzoek en certificering zou de onderzochte pijpleiding, schipwand of brug weer jaren meekunnen zonder scheuren of barsten. Ben jij niet bang voor een verantwoordelijke baan en heb je zeker geen hoogtevrees? Lees dan onze volledige vacature.

WHAT’S IN IT FOR ME
Onze klant is een specialist als het gaat om NDO onderzoek, alle collega’s zijn met 1 doel bezig. Het verzorgen van de juiste certificeringen bij hun klanten in zowel de industrie als in de maritiem of offshore sector.
Qua arbeidsvoorwaardenpakket ziet het er prima voor je uit;
– Een maansalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en €4500,00 bruto per maand.
– Goede overwerkpercentages.
– Een bedrijfsauto.
– Investeren vol in jou om je de nodige certificaten te laten halen voor jouw werk als NDO’er.
– Goed gereedschap.
– Een leuk en hecht team aan collega’s.

JOUW DAG
Als je het hebt over variatie in je werk dan zit je in het vak van NDO’er zeker goed. Je komt op verschillende plekken dat varieert van een schip in het dok, een industriële fabriek maar ook op een brug of op een boorplatform. Samen met je collega’s gaan jullie je bezig houden met het uitvoeren van Niet destructief onderzoek, dit houdt in het keuren en inspecteren van de verschillende systemen.
Dit inspectiewerk doe je door het uitvoeren van magnetisch, radiografisch, ultrasoon, penetrant, wervelstroom of visueel onderzoek.
Jullie hebben een grote verantwoordelijkheid om je werk goed te doen en je komt regelmatig op grote hoogtes.

WIE JIJ BENT
– Allereerst heb je geen hoogtevrees.
– Affiniteit en aantoonbare ervaring met de techniek.
– Ervaring als NDO’er is geen must, wel een pre.
– Je kijkt niet op een uurtje, het is namelijk zeker geen 9 tot 17.00 baan.
– Rijbewijs B is een must.

 

Ben jij monteur in hart en nieren en laat jij de klus niet los voordat jij die ingewikkelde storing hebt opgelost? Dan hebben wij een leuke functie als onderhoudsmonteur aan rollend materiaal in een werkplaats.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Je komt te werken in een professioneel team aan collega’s, met allen dezelfde passie voor techniek. Het bedrijf heeft een grote verhuurvloot van zo’n 19.000 machines in het assortiment.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden ze je een goed pakket met onder andere;
– Een basissalaris dat varieert tussen de € 2500,00 en € 3800,00 bruto per maand.
– 29 vakantiedagen per jaar.
– Een zeer interessante pensioenvoorziening.
– Een zeer uitgebreide en goede gereedschapskist.
– Reiskostenvergoeding.
– De mogelijkheid om gebruik te maken van diverse collectieve verzekeringen.
– Uitstekende opleidings en cursusmogelijkheden.
– Overige toeslagen etc. conform CAO beroepsgoederenvervoer.

JOUW DAG
Je werkdag begin je door op de tablet te kijken met wat er voor die dag op de planning staat, je pakt even een bak koffie en trekt je overall aan en gaat richting je werkplek.
Je dagen zullen vooral bestaan uit het uitvoeren van service en onderhoudswerkzaamheden aan machines die terug zijn gekomen van de verhuur. Zie jij tijdens je werkzaamheden een storing dan draai jij daar uiteraard je hand niet voor om en zorg je dat ook deze zo wordt opgelost. Je krijgt te maken met hydrauliek, werktuigbouwkunde, dieseltechniek en elektrotechniek, dit maakt het werk lekker gevarieerd.

WIE JIJ BENT
– Een technieker in hart en nieren en een voorliefde voor rollend materieel.
– Je hebt kennis van hydrauliek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek.
– Je werkt graag in teamverband maar kunt ook goed alleen werken.

Als Engineer R&D onderzoek en introduceer je technologische ontwikkelingen en toepassingen voor de maritieme sector. Het ontwikkelen en toepassen van rekenmodellen voor technische vraagstukken, dat is waar jij je in vast bijt.
Is deze functie op jouw lijf geschreven, lees dan snel verder.

 WHAT’S IN IT FOR ME
Je komt te werken bij een top speler in de maritieme sector. Een wereldwijde speler en in Nederland zo’n 180 collega’s die samenwerken aan het gemeenschappelijk doel.
Qua arbeidsvoorwaarden ziet het er ook nog eens geweldig voor je uit;
– Een basissalaris tussen de € 4500,00 en € 5500,00 bruto per maand.
– Een betrouwbare werkgever.
– Diverse extra goede voorzieningen conform de CAO Metalektro.
– Volop mogelijkheden tot doorgroeien en het volgen van opleidingen, maar dan ook echt!
– 40 vrije dagen.
– Een goede pensioenvoorziening en een collectieve ziektekostenverzekering.

JOUW DAG
Het wordt jouw verantwoordelijkheid om technische ontwikkelingen te introduceren en toe te passen en om processen te verbeteren. Het ontwikkelen en toepassen van rekenmodellen voor technische vraagstukken, daar ga jij je in vastbijten.
Je voornaamste taken worden hierbij het ontwerpen, tekenen en testen van de systemen. Het analyseren van bestaande producten en doen van verbeter voorstellen.
Daarnaast ga je je ook bezig houden met het software ontwerp en een stuk PLC programmeren.
Je bespreekt regelmatig de knelpunten, voortgang en planning van lopende projecten met de R&D manager.
Als laatste ga je de functionaliteitseisen vertalen voor een controle systeem of een speciaal project naar een eisenpakket voor hardware en software.

 WIE JIJ BENT
– Allereerst heb je grote affiniteit met de Maritieme sector.
– Heb je MBO of HBO werktuigbouwkunde afgerond.
– Kennis en ervaring met 3D modelleren, bij voorkeur Inventor.
– Goede beheersing van de Engelse taal is een must in verband met het internationale karakter van de functie.