Gaan met die banaan #nieuwebaan

Wanneer ik het boekje over elektrotechniek dichtsla, ben ik ineens intens blij dat ik in ieder geval al ervaring heb met het Consultant vak. 
De eerste weken kijk ik mijn collega aan alsof zij Spaans aan het praten is. Allerlei termen gooit zij in de rondte en ik probeer te begrijpen waar ze het over heeft. Gelukkig begint het te vallen en heb ik het in de tweede en derde week al door. 

De eerste kandidaat is gestart, een week daarna de tweede. Het gaat goed en we zitten in een lekkere flow. Als ik kijk naar het bord links van mij zie ik daar een aantal kandidaten staan waar ik leuke gesprekken mee heb gehad. Dat bleek ook zo te zijn voor de klant, ze mogen namelijk op gesprek. Dit geeft energie!

”Als ze je eenmaal leuk vinden word je door de eerste de beste medewerker al ‘zus’ genoemd”

Zelf kom ik uit totaal andere branches, dat mocht hierboven al wel blijken, maar wat een leuke doelgroep is dit. De no-nonsense mentaliteit is verademend en als ze je eenmaal leuk vinden word je door de eerste de beste medewerker al ‘zus’ genoemd. Ik denk dat als ik hier nog een paar weken werk ik de volgende keer bij het avondeten mag aanschuiven.

De tijd vliegt voorbij, en zo ook mijn eerste maand bij Carrera-Technics. Flauwe en harde humor, gezelligheid, goede lunches en een goede balans in werk en privé. Dat is wel kenmerkend aan Carrera. Een leuke groep mensen die samen hard werken. Ik ga met veel plezier de tweede maand in.

Mocht je het leuk vinden om met mij in contact te komen, te praten over jouw nieuwe stap in jouw carrière. Dan kun je mij altijd bereiken via whatsapp, telefoon of mail. (lisa@carrera-technics.nl / 06-18597187)

Ik kijk er
naar
uit om met
jou in
gesprek
te gaan!