Zijn de termen knippen, ponsen, zetten, slijpen en afmonteren jou niet vreemd en werk jij graag in een bedrijf met klant specifieke orders waar veel maatwerk bij komt kijken en veel variatie in het werk biedt.

WHAT’S IN IT FOR ME?
Onze opdrachtgever is een producent van maatwerk installaties die worden ingezet in o.a. de farmaceutische en foodsector.
De ontwikkeling, productie, sales en administratie, alles vindt plaats vanaf de locatie in Dordrecht, ook verrichten zij draai en freeswerk voor derden.
Qua arbeidsvoorwaarden bieden zij.
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €2900,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
– Goede pensioenvoorziening conform de CAO Klein metaal.
– Reiskostenvergoeding.
– Volop ruimte voor eigen ontwikkeling en het volgen van cursussen of een opleiding.

JOUW DAG
De werkplaats chef verdeelt het werk over jou en je collega’s zodat je soms bezig bent met het uitvoeren van laswerkzaamheden, gaat afmonteren of meer het voorbereidende werk gaat doen als ponsen, zetten, schuren en slijpen.
Deze onderdelen worden allemaal bewerkt op eigen locatie om uiteindelijk tot volledige installatie in elkaar gezet te worden.
Je hebt dus een breed takenpakket en door de grote variatie heb jij volop afwisseling in je werk en is geen dag hetzelfde.
Wanneer er producten moeten geladen en gelost spring je ook even bij op de heftruck en zorg je ervoor dat de producten op de juiste plek komen te staan.

WIE JIJ BENT
– Je hebt een afgeronde opleiding richting Metaaltechniek.
– Enkele jaren ervaring als bankwerker.
– Je neemt een flexibele instelling mee.
– Woonachtig in de omgeving van Dordrecht.

Wil je werken in de haven van de mooiste stad van Nederland? Even voor de zekerheid, dat is natuurlijk die van Rotterdam.
Wij hebben een mooie positie openstaan in een werkplaats middenin deze mooi haven, dus heb jij ervaring met sleutelen en kan je een beetje lassen? Lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €2900,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– Prima secundaire arbeidsvoorzieningen conform de CAO Metaal en Techniek zoals onder andere 13 ADV dagen en een goede pensioenvoorziening.
– 8 % vakantiegeld.
– Een mooie werkplaats midden in de Rotterdamse haven.

JOUW DAG
Het in en uit elkaar halen van machines, onderdelen of installaties kent voor jou geen geheimen, deze kennis komt goed van pas want je gaat je dagelijks bezig houden met het reviseren van compressoren en generatoren.
Op basis van de werkorder kijk je wat er moet gebeuren aan de installatie en afhankelijk daarvan haal je de compressor of generator uit elkaar, herstel je de spare-parts en of las je delen aan elkaar en zorg je ervoor dat de installatie weer helemaal hersteld is zodat hij weer gebruikt kan worden.
Deze werkzaamheden zijn uiteraard mechanisch van aard, er is ook een afdeling elektronica die het printplaat gedeelte werkzaamheden doen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt meerdere jaren ervaring als monteur/lasser in een vergelijkbare functie.
– De locatie is niet bereikbaar met het OV dus is het hebben van een rijbewijs B en eigen vervoer een must.
– Verder beschik je over een flexibele werkmentaliteit en ben je bereid af en toe over te werken.