Wil je werken in de haven van de mooiste stad van Nederland? Even voor de zekerheid, dat is natuurlijk die van Rotterdam.
Wij hebben een mooie positie openstaan in een werkplaats middenin deze mooi haven, dus heb jij ervaring met sleutelen en kan je een beetje lassen? Lees dan snel onze vacature verder.

WHAT’S IN IT FOR ME?
– Een prima basissalaris dat varieert tussen de €2300,00 en €2900,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring.
– Prima secundaire arbeidsvoorzieningen conform de CAO Metaal en Techniek zoals onder andere 13 ADV dagen en een goede pensioenvoorziening.
– 8 % vakantiegeld.
– Een mooie werkplaats midden in de Rotterdamse haven.

JOUW DAG
Het in en uit elkaar halen van machines, onderdelen of installaties kent voor jou geen geheimen, deze kennis komt goed van pas want je gaat je dagelijks bezig houden met het reviseren van compressoren en generatoren.
Op basis van de werkorder kijk je wat er moet gebeuren aan de installatie en afhankelijk daarvan haal je de compressor of generator uit elkaar, herstel je de spare-parts en of las je delen aan elkaar en zorg je ervoor dat de installatie weer helemaal hersteld is zodat hij weer gebruikt kan worden.
Deze werkzaamheden zijn uiteraard mechanisch van aard, er is ook een afdeling elektronica die het printplaat gedeelte werkzaamheden doen.

WIE JIJ BENT
– Je hebt meerdere jaren ervaring als monteur/lasser in een vergelijkbare functie.
– De locatie is niet bereikbaar met het OV dus is het hebben van een rijbewijs B en eigen vervoer een must.
– Verder beschik je over een flexibele werkmentaliteit en ben je bereid af en toe over te werken.