We zijn Live !

Alweer bijna 10 jaar geleden is Carrera Recruitment opgericht, als technisch recruitmentbureau, want daar zat tenslotte de kennis.
We praten dus over het jaar 2008, Nederland midden in de crisis en in Nederland toch minder vraag naar vast en flexibel personeel.

Ondanks dit werd er een goede basis gelegd en is sinds de opstart de organisatie ieder jaar nog verder gegroeid en nog steeds volop in ontwikkeling.
Bij die ontwikkeling hoort onder andere een nieuw Logo, nieuwe website, en verdere specialisatie van onze afdelingen.
Waar de invloeden van Social Media steeds groter worden, de behoefte aan goed technisch personeel blijft stijgen en er steeds minder aanwas is voor de technische opleidingen moet je als bureau iets doen om je te blijven onderscheiden, vandaar dus o.a. onze nieuwe huisstijl en onze nieuwe Social Media kanalen.

Onze visie is dat recruitment mensenwerk is en ook zeker moet blijven. We werven daarom niet alleen maar op de harde eisen maar kijken ook naar de persoon achter een CV en de mens in het bedrijf.
We noemen onze afdeling Technics ook wel ‘’ Het kloppend hart van de organisatie ‘’ hiermee is de basis gelegd en ligt nog steeds ons grootste netwerk.

Wie zijn dan deze consultants waarbij het hart sneller gaat kloppen bij het binnenkrijgen van die leuke technische vacature?

Momenteel bestaat het team uit Kim Lagerwerf en Michelle van Kranen.
Kim, alweer 5 jaar werkzaam binnen de organisatie en vooral actief in de Installatietechniek, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

Michelle, onze laatste aanwinst binnen de organisatie en in de aantal maanden dat ze hier werkzaam is heeft ze zich helemaal eigen gemaakt in de Metaal en Autotechniek.

Ben jij na aanleiding van onze eerste Blog nieuwsgierig geworden neem dan contact met ons op!